Nyheter


Nedan listas nya produkter, kategorier och andra nyheter.

Fiberoptisk komradio och ljuskälla – snacka på fiber

Fiberoptisk komradio och ljuskälla - snacka på fiber Ett praktiskt verktyg som verkligen underlättar de gånger du befinner dig i radioskugga men med en fiberkabel i handen och en partner i andra änden. Dessutom fungerar den som ljuskälla för dämpningsmätning de gånger du inte behöver radiofunktionen. Den ... läs mer »

Formsprutning

Formsprutning En effektiv metod vid tillverkning av stora kvantiteter av plast är formsprutning. Metoden används främst för att bearbeta termoplaster, men de flesta plastmaterial är väl lämpade för formsprutning. Vi hjälper dig Vi har resurser för att hjälpa dig med alla andra tänkbara arbeten, som t.ex montering och ... läs mer »

Plåtbearbetning

Plåtbearbetning Plåtbearbetning är ett begrepp som rymmer många olika tekniker och arbetsmoment. Kort och gott så ska metallen, oftast stål, först valsas till tunnare och bearbetad plåt. Därefter ska den formas. För att göra detta används olika metoder som t.ex. kantpressning, bockning, laserskärning och djupdragning. Med vår ... läs mer »

Kvm

KVM SWITCH / KVM / Serverväxlar - Spara plats, energi och pengar En KVM-switch är designad för att du skall kunna nå konsolen på alla dina servers från en arbetsplats. Med en KVM-switch kopplar du enkelt samman dina servers och spar både tid, pengar och plats ... läs mer »

Relaterande länkar

Relaterande länkar KVM-swich - Förklaring av vad begreppet KVM egentligen innebär och en översikt om vilka olika typer av KVM som används idag. Även en genomgång av vad man kan tänka på vid köp av KVM-switch. Mergepoint - Information om tekniska lösningar för datacenters och datahallar, med fokus på ... läs mer »

LX sit/stand – Bästa ergonomi oavsett arbetsställning

LX sit/stand - Bästa ergonomi oavsett arbetsställning Ergotron LX sit-stand med 51 cm vertikal rörlighet ger dig bästa ergonomi oavsett sittande eller stående arbetsställning. En komplett arbetsplats på väggen som snabbt fälls ut när den behövs för att lika snabbt fällas undan ... läs mer »

HDMI på 1-fiber multimode upp till 300m

HDMI på 1-fiber multimode upp till 300m Professionell förlängare i miniformat för multimode-fiber upp till 300m. Förlängaren använder sig av CWDM (Coarse Wavelength Division Multiplexing) vilket innebär att alla färger, klocksignaler och extrasignaler får sin egen våglängd och kan därmed överföras helt ... läs mer »

StyleView säkerhetsskåp

StyleView säkerhetsskåp StyleView VL säkerhetsskåp från Ergotron skyddar stöldbegärlig utrustning, men hindrar också sekretessbelagd information att bli tillgänglig för obehöriga. Detta samtidigt som den ger en komplett väggmonterad arbetsplats med enastående ergonomi. Arbetsplatsen kan justeras 23 cm i höjdled och tangentbordet 13 cm i djupled för ... läs mer »

StyleView

StyleView - effektiv och ergonomisk med läcker design StyleView är en ny mobil arbetsstation från Ergotron för patientnära databehandling. Med StyleView förflyttar man snabbt och säkert hela datautrustningen så att patientdata kan matas in direkt på plats vid sjukbädden eller operationssalen. ... läs mer »

Industriell 15

Industriell 15" TFT skärm med touch i metallchassi med IP65 täthet För panelmontering & levereras med eller utan touch I många miljöer är en IP klassad monitor ett bra alternativ till ... läs mer »

Industriell 17

Industriell 17" TFT skärm i metallchassi med IP65 täthet För panelmontering & levereras med eller utan touch I många miljöer är en IP klassad monitor ett bra alternativ till ett ... läs mer »

Termobilen PC-station

Termobilen PC-station En mobil arbetsstation som är tillgänglig där den som bäst behövs. Applikationerna är många inom verkstadsindustrin, vård & forskning, och andra områden där krav på stor rörlighet efterfrågas. Ett mycket stabilt stativ i fullhöjd (185 cm) som har låsbara hjul. Datorn fixeras stadigt i underredet ... läs mer »

Combistöd Comfort Gel

Combistöd Comfort Gel Supergel ger ett följsamt stöd vid kombinerat arbete med tangentbord och datormus. Mycket behaglig och ger bra avlastning för bästa ergonomi. Färg: Antracitgrå lycra Mått: ... läs mer »

IEC Lock – Låsbara strömkablar som passar alla uttag

IEC Lock - Låsbara strömkablar som passar alla uttag Att strömkabeln plötsligt rycks ut av oaktsamhet eller vibrerar loss är en katastrof i många kritiska tillämpningar och tillräckligt illa i det flesta andra för att man skall vilja säkra driften med låsbara kablar. Den låsbara kontakten ... läs mer »

Operatörsbord

Operatörsbord Helhetsleverantör Vi levererar bland annat den utrustning som behövs för ett operatörsbord men också produkter utöver detta. Det kan vara hurtsar, konferensbord och operatörsstolar vilket är en viktig del i en 24/7-miljö. Vi kan tekniken i ett operatörsrum och kan rådgöra och leverera teknik som stöder detta. ... läs mer »

Axelkopplingar

Axelkopplingar Axelkopplingar är ofta en kritisk komponent i många olika tillämpningar och en axelkoppling som havererar kan innebära produktionsavbrott med stora kostnader som följd. Vi på Racktech är medvetna om detta och har därför lagt stor omsorg på att tillhandahålla ett sortiment av kopplingar där vi ... läs mer »

Grindautomatik

Grindautomatik En industrigrind förses oftast med någon typ av öppningsautomatik. Grindautomatik har många fördelar. Förutom enkelhet och bekvämlighet med att öppna och stänga grindarna via fjärråtkomst så erbjuder dom integritet och säkerhet. Automatik finns med olika typer av styrning. Dels styrning på plats då t.ex. en ... läs mer »

Kabel för elmätning

Kabel för elmätning inom- och utomhus Meter Maid är en portabel analog elmätare med hög precision som är universell och användbar både inom- och utomhus. Nu kan du enkelt koppla på energimätning på en befintlig utrustning ... läs mer »

Automationsprodukter

Automationsprodukter Ökad kvalitet och flexibilitet i tillverkningsprocessen Med ökad automatisering i tillverkningsprocessen höjs produktiviteten samtidigt som att kvaliteten på produkterna säkerställas och noggrannheten förbättras. Ofta får man dessutom en mer flexibel helhetslösning. RackTech har mångårig erfarenhet av att hjälpa kunder till bättre produktion - tveka inte att ... läs mer »

Låsbara strömlister – Med IEC Lock sitter kabeln fast!

Låsbara strömlister - Med IEC Lock sitter kabeln fast! Den populära låsbara strömkabeln har nu fått sin motsvarighet i en strömlist med samma teknik. Med ett lås också i strömlisten kan du säkra bägge ändar och slipper riskera oavsiktliga strömavbrott som ofta orsakas av att man ... läs mer »

Centrifugalpump

Centrifugalpump En centrifugalpump används för att transportera vätska. Fördelarna med centrifugalpumpar är hög verkningsgrad, lång livslängd samt ett system som tål hög påfrestning. Med en centrifugalpump från Racktech får ni en pålitlig lösning med bästa totalekonomi. Vi hjälper er till den lösning som uppfyller era behov både ... läs mer »

Industrimärkning

Industrimärkning En professionell industrimärkning garanterar att produkter är spårbara på ett effektivt och säkert sätt. Reklamationer av olika slag går snabbt då det är enkelt att gå tillbaka och spåra när och var i produktionen som felet inträffade. Läs mer på industrimärkning.se. Skapa varaktig märkning utifrån era ... läs mer »

Fräsning

Fräsning Fräsning innebär att man bearbetar ett arbetsstycke genom att använda roterande knivar för att ta bort material. Fräsning kan ske med en mängd olika typer av maskiner i allt från små enskilda delar till stor ... läs mer »

Höglager

Höglager Det finns många fördelar med att installera ett manuellt eller helautomatiskt höglager. Kortare leveranskedjor, ökad lagringskapacitet och förbättrad leveranssäkerhet är bland några av de fördelar man får förutom ett bättre utnyttjande av ytan och volymen i den byggnad som det installeras i. Tack vare den kompakta ... läs mer »

Industrigrindar

Industrigrindar   Det finns olika typer av industrigrindar. Vilken man väljer är helt beroende på vad man vill skydda och var den skall placeras. Manövrering och övervakning kan ske såväl lokalt som med fjärrmanövrering. Industrigrindar är ett samlingsnamn för stabila grindar som placeras vid infarter, lager, industriområden ... läs mer »

BMP53

BMP53 BMP53 är en robust och lätthanterliga skrivare som används för utskrift av utstansade etiketter, kontinuerlig tejp, krymphylsor mm. Skrivaren arbetar med kassetter som innehåller både material och färgband, vilket gör laddning av ny kassett snabbt ... läs mer »

BLP Blindplugg

BLP Blindplugg Blindplugg för att täcka tomma hål i fiberboxar eller paneler. Material, svart plast Kat.nr Art.nr E-nummer Antal/förpackning BLP 8xSC DUPL 51220 ... läs mer »

KLB 6 Fiber – termineringsbox

KLB 6 Fiber - termineringsbox Inomhusbox för terminering av optokablar. Boxen är utvecklad för att ta minimalt med plats men ändå ge tillräckligt utrymme för skarvning av fiber. ... läs mer »

KLB 24 Fiber – termineringsbox

KLB 24 Fiber - termineringsbox Inomhusbox för terminering av optokablar. Boxen är utvecklad för att ta minimalt med plats men ändå ge tillräckligt utrymme för skarvning av fiber. Tillverkad av stålplåt. Panel för 24 ... läs mer »

KH 02-06 Kassetthållare

KH 02-06 Kassetthållare Kassetthållare för upp till sex fiberkassetter. Ställbar i djupled. Levereras komplett med fästdetaljer. Ytbehandling, strukturlack Enoc System - Beige. FBS Beige Kat.nr Art.nr E-nummer Passar till ... läs mer »

KB kabelbygel

KB kabelbygel Monteras i fronten på box FBU. I leveransen ingår kabelbygel med fästmaterial. Ytbehandling, strukturlack Enoc System - Beige. FBS Beige Kat.nr Art.nr E-nummer Beskrivning KB 11 51290 ... läs mer »

FBS 10″ KPS 10″ Fiberbox

FBS 10" KPS 10" Fiberbox Demonterbart lock ger optimal tillgång till skarvutrymmet. Kabelingång på baksidan med två gummigenomföringar, storlek PG 16. Spår för kabelavlastning i boxen. I leveransen ingår en ... läs mer »

FBU 19″ Fiberbox

FBU 19" Fiberbox Utdragbar box vilket ger optimal tillgång till skarvutrymmet. Kabelingång på baksidan för gummigenomföringar och/eller PG förskruvningar. Kabelavlastning med hjälp av skruvöverfall eller spår i boxen. Fäste för kassethållare KH 02-06. I leveransen ingår material för kabelavlastning, gummigenomföringar, kabelförskruvningar och två kabelvindor ... läs mer »

Smart laddning & synkronisering för mobila enheter

Smart laddning & synkronisering för mobila enheter Ladda, synka och säkra dina bärbara enheter så att de blir till effektiva verktyg som alltid är redo att användas. Vårt flexibla laddnings- och synkroniseringssystem gör det lätt att hitta en lösning som passar ditt behov. Den fristående enheten ... läs mer »

Takhängd teleskop-arm för stora skärmar

Takhängd teleskop-arm för stora skärmar skärmar upp till 60 kg En robust och flexibel lösning för takmontage av skärmar upp till 60 kg. Stolpen i stål är justerbar mellan 800-1400 mm och skärmarna kan tiltas individuellt ... läs mer »

Extralång arm med flexibel montering

Extralång arm med flexibel montering Den extralånga armen sträcker sig hela en meter från den innersta till den yttersta leden och har många flexibla monteringsmöjligheter som gör att den passar i mängder av tillämpningar. De olika ... läs mer »

Interactive Arm – Maximerar nyttan av din TV

Interactive Arm - Maximerar nyttan av din TV Dagens interaktiva användning av TV:n för spel, träning, film och bilder gör det önskvärt att kunna anpassa höjd, riktning och vinkel för att tillgodose alla användares behov. Med ... läs mer »

Ledad arm i flera sektioner

Ledad arm i flera sektioner Med en ledad monitorarm kan du, oavsett avståndet till fästpunkten, ställa in din monitor för maximal ergonomi och komfort. Genom den hopfällbara konstruktionen tar armen och monitorn liten plats när den ... läs mer »

StyleView – monitor- & tangentbordshiss

StyleView - monitor- & tangentbordshiss Ergotrons hopfällbara monitor- och tangentbordshiss är en komplett färdig lösning för väggmonterade terminalarbetsplatser. Den generöst tilltagna hissmöjligheten (229 mm) gör att bildskärm, tangentbord och mus får en ergonomiskt riktig placering oavsett ... läs mer »

Takhängd teleskop-arm för mindre skärmar

Takhängd teleskop-arm för mindre skärmar En robust och flexibel lösning för takmontage av skärmar upp till 11 kg (15 kg med extratillbehör) . Stolpen i stål är justerbar mellan 800-1400 mm och skärmarna kan tiltas individuellt +25°/-45°. Duger inte justerbarheten på 800-1400 mm kan stolpen lätt ... läs mer »

Justerbart takfäste för mindre skärmar

Justerbart takfäste för mindre skärmar En smäcker och prisbillig, men ändå flexibel och justerbar lösning för skärmar upp till ca 23". Den smidiga konstruktionen med rörbågen (30cm lång) gör att upphängningsanordningen slipper bli iögonfallande och störande ... läs mer »

CWDM-effektmätare för 18 kanaler samtidigt

CWDM-effektmätare för 18 kanaler samtidigt CWDM-testaren är oerhört tidsbesparande för den som jobbar med CWDM, FTTx, LTE, WCDMA, WDM-PON och har behov av att både identifiera våglängder samt mäta effekt/dämpning. Hela CWDM-registret om 18 våglängder från 1270nm till 1610nm testas samtidigt och visas i ... läs mer »

USB-förlängare med industriella specifikationer

USB-förlängare med industriella specifikationer USB Ranger 2201 och 2204 från marknadsledande Icron förlänger USB 2.0 upp till 100m med vanlig Cat5- eller Cat6-kabel. Förlängaren fungerar med alla typer av USB-enheter; control, interrupt, bulk och isochronous vilket skiljer den från flertalet på marknaden. Den kommer ... läs mer »

Säker elektronikhantering med avledande ESD-matta

Säker elektronikhantering med avledande ESD-matta Skydda känslig elektronisk utrustning genom att ansluta den till omgivningens jordplan, så undviker du skador pga statisk utladdning. Använd mattan som underlag på skrivbordet och anslut jordkabelns krokodilklämma till exempelvis ditt klockarmband, så försäkrar du dig om att inte ... läs mer »

VFL – Felfinnare för fiber upp till 15km

VFL - Felfinnare för fiber upp till 15km Ett avbrott på en fiberkabel, en dålig svets eller bara en alltför skarp böj kan vara nästan omöjligt att hitta utan anvancerade instrument. Felfinnaren är ett lättanvänt och fältmässigt instrument som visuellt avslöjar problemområden i kabeln ... läs mer »

Mångsidig takarm för dubbelmontage av större skärmar

Mångsidig takarm för dubbelmontage av större skärmar Snygg och flexibel lösning för publika informations- och reklamtavlor. Tack vare flera olika monteringsalternativ på en och samma stolpe är det lätt att skapa enhetliga installationer med samma produkt fastän förutsättningarna skiftar. Den vertikala stolpen är försedd ... läs mer »

Optiska A/V-förlängare med CWDM-teknik – SDI/AES3/Serie/data

Optiska A/V-förlängare med CWDM-teknik - SDI/AES3/Serie/data Ett modulärt och driftsäkert rack för valfri kombination av fiberförlängare i form av insticksmoduler för A/V-signaler, seriella signaler och Ethernet. Racket erbjuder 16 fack att placera de olika modulerna i och är försett med dubbla kraftaggregat samt statusindikatorer ... läs mer »

Kärnlinjerande fibersvets – Nu kan alla svetsa fiber!

Kärnlinjerande fibersvets - Nu kan alla svetsa fiber! Nu är det enklare än någonsin att svetsa sin egen fiber. Och billigare. Den senaste tekniken med automatisk kärnlinjering gör svetsjobbet helt automatiserat och därmed möjligt för vem som helst. Det som tidigare krävde certifieringar, kurser ... läs mer »

SiteBoss 550

SiteBoss 550 - Flexibel fjärrövervakning med högsta säkerhet SiteBoss 550 från Asentria klarar de mest skiftande övervakningsbehov tack vare det stora utbudet av olika givare och expansionsenheter. Tittar man på ett enskilt behov för en enda plats är det lätt att hitta en larminsamligsenhet ... läs mer »

Web-baserad väderserver med färdigt GUI

Web-baserad väderserver med färdigt GUI Den nya väderservern är något så unikt som en dedikerad web-baserad datainsamlingsenhet för meteorologiska instrument och givare. Med dedikerad avses det medföljande grafiska presentationsgränssnittet i enheten som gör att du slipper denna normalt sett nödvändiga anpassning. Självfallet kan man ... läs mer »

Expanderbar web-sensor för flera olika givare

Expanderbar web-sensor för flera olika givare EM01b från Sensormetrix är en hel familj av nätverkssensorer för övervakning av ditt serverrum. Övervaka Temperatur, luftfuktighet, ljus, spänning, vattenläckage och även dörrar som öppnas från en och samma enhet. Önskas lar m via e-post mm. så har ... läs mer »

Poseidon2 3266/3466

Poseidon2 3266/3466 Komplett serverracksövervakning Total kontroll på serverracket och dess omgivning med Poseidon2. Mängder av smarta givare ur HWg:s sortiment, men också egna sensorer och larmportar från din utrustning kan anslutas till modell 3266 och 3268. Smarta funktioner för strömförsörjning gör installationen effektiv med ... läs mer »

LX sit/stand – Bästa ergonomi oavsett arbetsställning

LX sit/stand - Bästa ergonomi oavsett arbetsställning Ergotron LX sit-stand med 51 cm vertikal rörlighet ger dig bästa ergonomi oavsett sittande eller stående arbetsställning. En komplett arbetsplats på väggen som snabbt fälls ut när den behövs för att lika snabbt fällas undan och ur ... läs mer »

PortStore 2 PL

PortStore2 PL Lagrar all seriell information PortStore2 PL läser data från RS-232 gränssnitt och lagrar detta det interna 2MB flashminnet på så vis kan den ersätta en seriell skrivare eller agera backup på data från exempelvis en kvittoskrivare. Lagrade värden kan hämtas manuellt eller ... läs mer »

Märka kablar

Märka kablar Arbetar ni professionellt med att märka kablar så vet ni vikten av att använda ett verktyg som fungerar enkelt och smidigt i alla situationer. Ni vill ha snabba utskrifter, en lätt hantering och en kabelmärkning som sitter kvar ... läs mer »

Gigantiskt stativ för skärmar på 100″ och uppåt

Gigantiskt stativ för skärmar på 100" och uppåt Detta enorma stativ gör skärmen till ett naturligt blickfång var du än använder det, men gör det också möjligt för installatören att handskas med en stor och dyrbar skärm utan en armé av personal och säkerhetsanordningar. Men den ... läs mer »

Strömlist med färgade uttag.

Strömlist med färgade uttag. Färgade PDU:er tar ditt arbete i serverhallen och dataracken till en helt ny nivå! Tänkt dig att snabbt kunna skilja, lokalisera och identifiera din strömanslutna utrustning med hjälp av valda färgkoder. Du kan exempelvis enkelt skilja på A och B ... läs mer »

Passiv DWDM – Prisvärt och enkelt. Ringstruktur

Passiv DWDM - Prisvärt och enkelt. Ringstruktur Dessa produkter kan användas inom ett flertal lösningsområden. Närmast tillhands är att skapa en ringstruktur över ett fiberpar med add and drops till noder ut från ringstrukturen. Förutom ringstruktur kan denna DWDM lösning naturligtvis ... läs mer »

Vattentäta rostfria kapslingar för LCD-skärmar – horisontell

Vattentäta rostfria kapslingar för LCD-skärmar - horisontell Armagard är en serie damm- och vattentäta kapslingar som låter dig använda vanliga bildskärmar i en miljö som annars vore omöjligt. Du kan dra nytta av det stora urvalet av prisvärda kontorsprodukter och med Armagard ge dem det skydd de ... läs mer »

USB 3.0 på 15m med aktiv förlängningskabel

USB 3.0 på 15m med aktiv förlängningskabel Nu har du möjligheten att köra 5 Gbps (625MB/sek) hastighet på USB 3.0 över en 15m lång aktiv kopparkabel. Tvärt emot vad många tror, är maxlängden på standardkabel för USB3.0 kortare än den för USB2.0, ... läs mer »

Fjärrstyrd strömlist 8x230V

Fjärrstyrd strömlist 8x230V med nätverksanslutning Med ePowerSwitch M/S (Master/Slave) kan man via sin webläsare individuellt fjärrstyra upp till 40 olika 230V uttag. Master-enheten som har nätverksanslutning och webserver-funktion, har 8x230V-uttag. Genom ... läs mer »

Dominion PXE

Dominion PXE - intelligenta strömlister för fjärravläsning Raritans PXE-modeller gör det möjligt att i realtid övervaka och få larm om status på all strömförbrukning som är kopplad till strömlisten såväl totalt som för varje ... läs mer »

DVI multidrop på fiber upp till 500m

DVI multidrop på fiber upp till 500m Att distribuera DVI-signalen via en lång kedja av enheter istället för i ett stjärnnät kan ha installationstekniska fördelar eftersom kabelåtgången kan minskas ordentligt. Istället för att som brukligt ha en splitter från vilken alla kablar utgår, tappas ... läs mer »

DVI-splitter 1920×1200 WUXGA

DVI-splitter 1920x1200 WUXGA Professionella distributionsförstärkare med buffrade utgångar för fyra eller åtta DVI-skärmar. Inbyggt EDID-minne samt HDCP-bypass gör att grafikkortet får korrekt information från skärmarna och ställer in sig optimalt. DVI-splittern kan även användas till sammans med HDMI-utrustning via konverteringskabel eller adaptrar. Levereras med ... läs mer »

Videoprocessor digital/analog med scaler

Videoprocessor digital/analog med scaler En kraftfull videoprocessor för presentation av fyra olika bildkällor på en och samma skärm/projektor. Enheten innehåller sexton olika ingångar varav fyra kan visas samtidigt i den storlek som du önskar. De olika bildernas position och inbördes storlek kan fritt bestämmas ... läs mer »

Gör din projektor till en interaktiv whiteboard!

Gör din projektor till en interaktiv whiteboard! Nu räcker din budget till tio klassrum istället för ett! Med vårt tillbehör förvandlar du vilken projektor och väggyta som helst till en interaktiv whiteboard. 3D Touch behöver bara anslutas till din dator via USB och "infiltrerar" ... läs mer »

DVI fiberkabel 500m med intern terminering

DVI fiberkabel 500m med intern terminering Förlängningskabeln skickar all information via fiber och därmed fritt från elektromagnetisk störning och ända upp till 500m. Precis som hybridkabeln är kabel denna grövre (5,5mm) och därför betydligt tåligare än motsvarande enheter som använder vanlig fiberpatchkabel. Dragavlastningen tillsammans ... läs mer »

DVI hybridkabel upp till 100m utan extern strömmatning

DVI hybridkabel upp till 100m utan extern strömmatning Hybridkabeln skickar videoinformationen på fiber, men DDC/HDCP-informationen via koppar och blir därför det mest prisvärda sättet att förlänga DVI störningsfritt över fiber upp till 100m. Hybridkabeln som är 7,6mm i diameter är terminerad inuti kåpan vilket ... läs mer »

Cat 5/6 KVM-förlängare med USB-Hubb, hög upplösning

Cat 5/6 KVM-förlängare med USB-Hubb, hög upplösning Från CIM Interconn kommer en serie professionella KVM-förlängare (skärm, tangentbord, mus), som förlänger avståndet mellan dator och arbetsplats med 125 m - 300 m beroende på modell. Man har lyckats tillverka KVM-förlängare där videoupplösningen går ända upp ... läs mer »

USB-förlängare fiber 500 m/10km

USB-förlängare fiber 500 m/10km Kör USB på riktigt långa avstånd utan att kompromissa med varken hastighet eller kompatibilitet. Förlängarna från marknadsledande Icron ger full USB 2.0-hastighet på 480Mbps och stöder alla typer av USB-produkter och överföringstyper. Mottagardelen har fyra USB 2.0-portar som var och ... läs mer »

LAN till LAN på långdistans – 45Mbps/7km

LAN till LAN på långdistans - 45Mbps/7km Med Copperlink 2162 från Patton kan du utnyttja fler par i kabeln för att mångdubbla hastigheten så att du med maximala 4 par når hela 45Mbps på upp till 1,4km. Och detta på vanlig simpel telefon- eller ... läs mer »

Digital eller analog nätverksklocka med PoE

Digital eller analog nätverksklocka med PoE Med OnTime digitala klockor från Inova kan du förse hela fastigheten med korrekt tid, utan att behöva varken strömförsörjning eller serieport framdragen, endast nätverkskabel. De stöder PoE enligt 802.3af och tidsprotokollet SNTP (Simple Network Time Protocol) och passar ... läs mer »

HDMI-splitter för HD1080p och WUXGA 1920×1200

HDMI-splitter för HD1080p och WUXGA 1920x1200 Professionell distributionsförstärkare för HDMI 1.3 med flera inställningsmöjligheter för EDID och CEC. Den förmedlar även DDC-kanalen och HDCP-protokollet samt kan användas i kombination med DVI-skärmar via adapterkabel. Metallhölje och bra kylning via flänsar i sidorna gör den ... läs mer »

HDMI singelfiberförlängare 1km

HDMI singelfiberförlängare 1km På en enda singlemodefiber med LC simplex skickar du högupplöst HDMI upp till 1km från bildkällan. Förlängaren använder sig av CWDM (Coarse Wavelength Division Multiplexing) vilket innebär att alla färger, klocksignalen samt DDC-kanalen får sin egen våglängd och kan därmed ... läs mer »

HDMI hybridkabel upp till 100m utan extern strömmatning

HDMI hybridkabel upp till 100m utan extern strömmatning Hybridkabeln skickar videoinformationen på fiber, men DDC/HDCP-informationen via koppar (koaxkabel) och blir därför det mest prisvärda sättet att förlänga HDMI störningsfritt över fiber upp till 100m. Hybridkabeln som bara är 5,4mm i diameter är terminerad ... läs mer »

X-600M

Moduluppbyggt och industriellt, skräddarsy din övervakning X-600M är byggd med rakt igenom industriella komponenter och är temperaturtålig ner till -40C. Den har inbyggd webserver och en unik flexibilitet och skalbarhet samt en rad kraftfulla funktioner. Den är modulärt utbyggbar med upp till 64 valfria ... läs mer »

I/O och serieportar över IP med tunnelkoppling

I/O och serieportar över IP med tunnelkoppling I/O Controller 2 från HWg kombinerar nyttan av en seriell terminalserver (device server) och nätverksanslutna in-/utgångar i en och samma kompakta enhet. En inbyggd webbserver gör det enkelt att överblicka alla "reglage" och i realtid öppna eller ... läs mer »

EventSensor, fjärrströmbrytare 48VDC

EventSensor, fjärrströmbrytare 48VDC PowerBoss är fjärrströmlist för 48V DC passande SiteBoss-produkterna från Asentria. Produkten är en av många olika sk EventSensors som kan kedjekopplas för att utöka antalet kontrollerbara portar från en och samma basenhet. Distribution och strömbrytning av 48V DC Strömlisten ger dig ... läs mer »

EventSensor, I/O-portar

EventSensor, I/O-portar EventSensors kallas satellitenheterna till SiteBoss-produkterna från Asentria och används för att utöka antalet portar i en SiteBoss datainsamlingsenhet. Förvisso har SiteBoss utrymme för upp till sex instickskort, men de gånger mätpunkterna ligger en bit från huvudenheten är det bättre att använda satellitenheterna. ... läs mer »

SMS Gateway

SMS Gateway Central SMS-lösning för alla HWg-produkter Istället för SIM-kort och abonnemang till alla enskilda enheter kan du nu förse dem med en central SMS-gateway som automatiskt tar han om larmförmedlingen från nätverkets alla HWg-produkter. Mottagarlistan administreras i respektive produkt där larmet inträffar och ... läs mer »

HWG-STE Nätverkstermometer

HWG-STE Nätverkstermometer Nätverksansluten temperatur och luftfuktighets-mätare HWG-STE Nätverkstermometer är ett utmärkt verktyg i alla nätverksanslutna miljöer där höga krav ställs på en kontrollerad temperatur och luftfuktighet. Exempel på användningsområden kan vara allt från värmesystem, AC-anläggningar, kylar/frysar. Anslut en HWG-STE i varje rackskåp i serverrummet ... läs mer »

Poseidon2

Poseidon2 Kraftfull larmserver med push, DI och 230V-relä Ruggad och synnerligen kraftfull larmserver med ett väl genomtänkt utbud av både portar och funktioner. Den fria molntjänsten, SensDesk, sänker den tekniska tröskeln för installationen så att vem som helst snabbt kan komma igång utan förkunskap ... läs mer »

HWg-ER02b – nätverksanslut din serieport

HWg-ER02b - nätverksanslut din serieport Nätverksanslut din serieport & slå av/på utrustning remote HWg-ER02b är en robust DIN-monterad enhet som låter dig nätverksansluta din seriella utrustning samtidigt som du kan ta emot larm via två DI (digitala ingångar).Du kan även managera, slå på/av, utrustning ... läs mer »

HDMI-förlängare 100 m Cat.5

HDMI-förlängare 100 m Cat.5 Förläng din HDMI-kabel inklusive IR-signalen för fjärrkontroll med upp till 100 m via Cat.5-kabel. Inga inställningar krävs, plugga bara in. Kablage mellan bildkälla och sändare ingår (1.2 m) samt IR-öga att placera framför mottagaren. ... läs mer »

HDMI-förlängare fiber/koppar-hybrid 100m/1km

HDMI-förlängare fiber/koppar-hybrid 100m/1km Fördelarna med hybridprodukten är främst prismässiga eftersom den exklusivare fibertekniken endast används till videosignalerna. Övriga kontrollsignaler såsom HDCP, EDID och CEC överförs istället via Cat6-kabel. Det är detta som ger begränsningen på 100m. Om du inte behöver använda dig av dessa ... läs mer »

Superpanorama

Superpanorama - All information mitt i prick! För att hantera affärskritisk information krävs en optimerad arbetsplats som ger maximal överblick. Detta kan vara svårt att uppnå om informationskällorna är många och alla behöver få plats på skrivbordet. Nu kan vi ge dig en effektiv ... läs mer »

WorkFit

WorkFit - För välbefinnande och ökad effektivitet Ergotron WorkFit-C erbjuder den unika kombinationen av ett höj-/sänkbart skrivbord och individuellt höj-/sänkbar bildskärm för optimal ergonomi oavsett kroppsmått. Forskning visar att alltför långvarigt sittande kan vara skadligt, samtidigt som en hel dags stående kontorsarbete är mycket ... läs mer »

HDMI 2D/3D och USB2.0

HDMI 2D/3D och USB2.0 upp till 100m på Cat5 EL5200 från Icron flyttar högupplöst HDTV (2D/3D) samt USB2.0 upp till 100m från källan med en enda cat5/6-kabel. Full okomprimerad HD samt tre USB-portar som stödjer alla olika USB-tillbehör, exempelvis; tangentbord, mus, högtalare, mikrofon, webkamera, minnespinne ... läs mer »

HDMI på 1-fiber multimode upp till 300m

HDMI på 1-fiber multimode upp till 300m Professionell förlängare i miniformat för multimode-fiber upp till 300m. Förlängaren använder sig av CWDM (Coarse Wavelength Division Multiplexing) vilket innebär att alla färger, klocksignaler och extrasignaler får sin egen våglängd och kan därmed överföras helt transparent och ... läs mer »

Dual Link DVI splitter

Dual Link DVI splitter - Robust i plåthölje med fästöron I DVI Dual Link har man, som namnet antyder, dubblat antalet datapar i jämförelse med Single Link DVI och därmed gjort möjligt för dubbla bandbredden. Vår kompakta DVI-splitter tål 2580x1600 och har en robust industriell ... läs mer »

Kontakta oss för mer information och prisuppgift