Nyheter


Nedan listas nya produkter, kategorier och andra nyheter.

Att bygga datagolv

Att bygga datagolv Ett serverrum eller datahall med ett riktigt datagolv har många fördelar. Datagolvet fungerar som en effektiv luftkanal där kyld luft distribueras under golvet och kan tas upp på rätt ställe genom olika typer av ventilationsgaller eller golvplattor. På detta sätt får man ett ... läs mer »

Planering serverrum

Planering av serverrum Att bygga en säker driftmiljö för IT är ett omfattande projekt med ett stort antal olika delsystem som skall samverka för att ge det önskade slutresultatet: En säker driftmiljö för era system! Att bygga en säker IT-driftmiljö är ett projekt som ofta är förenat med stora ... läs mer »

Projektledare

Projektledning vid bygge av datahall / serverrum RackTech erbjuder projektledare vid byggnation av datahallar och serverrum. Våra uppdrag varierar beroende på varje kunds önskemål och krav. Ett uppdrag kan omfatta allt från projektadministration till ren projektledning vid byggnation av datahallar, serverrum och kontrollrum. Att bygga en datahall eller ... läs mer »

HDMI- & IR-förlängare

HDMI- och IR-förlängare över Cat5e/6, HDBase-T, PoE HDMI-, ström- och IR-signalförlängare med stöd för POE (Power over Ethernet) för avstånd på upp till 70 meter. Se och kontrollera HDTV 1080p och 4K@30Hz video på upp till 70 meter från källan över Cat5e/6 via HDBaseT och PoE-teknik. ... läs mer »

Fiberboxar

Fiberboxar FBU 19" Fiberbox FBS 10" KPS 10" Fiberbox FBS/KPS Fiberbox 10" KB kabelbygel KH 02-06 Kassetthållare KV KH Kabelvinda BLP Blindplugg Termineringsbox KLB 6 Fiber ... läs mer »

Vad söker ni?

Vad söker ni? Hittar ni det ni söker efter? På racktech.se visar vi ett antal produkter inom varje produktområde men det finns mycket mer. Det är ofta omöjligt att presentera alla varianter inom vissa produktområden. Välkommen att kontakta oss med er förfrågan så tar vi fram en lösning anpassad efter era önskemål. ... läs mer »

Magnetlåsautomatik

Magnetlåsautomatik DB310 Inkl. spänningsaggregat SPD24301 och jordklämma För eftermontage på DIN-skena Inkl. svensk bruksanvisning Magnetlåsautomatik för styrning av elektromagnet. Magnetlåsautomatik Förberedd att användas tillsammans med EP103 och EP104 Avmagnetiserar för optimal öppning av grinden För styrning av magnetlås typ DAAB 100 ... läs mer »

Utgångskort DB407

Utgångskort DB407 6 programmerbara utgångar (2+2+2) 5 relä-utgångar och 1 triac-utgång För eftermontage på EP104 SW4.07 / v4.08 Inkl. svensk bruksanvisning Utgångskort 5+1 Anpassat för EP104 4.07 och 4.08 Sex olika programmerbara utgångar (5 st reläer + 1 st triac) Matningsspänning 24–230 V AC/DC ... läs mer »

Fordonsdetektor DB402

Fordonsdetektor DB402 2 slingingångar För eftermontage på EP104 Inkl. svensk bruksanvisning För fordonsslingor nerfrästa i asfalt eller betong. Anpassat för EP104 För ökad säkerhet och manövrering Dubbeldetektor. Två sling-ingångar med separata funktioner Flera inställningsmöjligheter Överskådliga mätvärden ... läs mer »

Styrautomatik DAAB-2

Styrautomatik DAAB EP104-2 v4.08 För styrning av 2 motorer, för eftermontage på montageplåt. Inkl. fästdetaljer, jordskena, motstånd och bruksanvisning på svenska Stort urval av intelligenta och användbara funktioner Matningsspänning, 1-fas (230 V) eller 3-fas (380 V) Intelligent belastningsvakt för 3-fasmotorer Klämskyddsövervakning Programmering direkt på kortet med hjälp av kanalförteckning Används till grindar, ... läs mer »

Styrautomatik DAAB-1

Styrautomatik DAAB EP104-1 v4.08 För styrning av 1 motor, för eftermontage på montageplåt. Inkl. fästdetaljer, jordskena, motstånd och bruksanvisning på svenska Stort urval av intelligenta och användbara funktioner Matningsspänning, 1-fas (230 V) eller 3-fas (380 V) Intelligent belastningsvakt för 3-fasmotorer Klämskyddsövervakning Programmering direkt på kortet med hjälp av kanalförteckning Används till grindar, ... läs mer »

Proloop 2

Proloop 2 Loopdetektor för industridörrar, barriärer och parkeringsplatser Varje typ av fordonsdetektering fungerar helt pålitligt med den här enheten. Den övervakar och utvärderar induktionsslingorna som läggs i marken och upptäcker alla typer av metallfordon - från cyklar ända till lastbilar. Används i barriärinstallationer ProLoop-slingdetektorer möjliggör säker öppning och stängning ... läs mer »

Adderlink INFINITY

Adderlink INFINITY – KVM extender IP distribuerad tillgång DVI, USB och Ljud med oändliga möjligheter INFINITY är en switchad extenderlösning över IP som ger er en helt ny flexibilitet för att komma åt och dela information, datorer och deras utrustning. Såväl lokalt som på distans. Tänk er en ... läs mer »

INFINITY 100T

ADDERLink INFINITY 100T ADDERLink™ INFINITY 100T (ALIF100T) är en Zero U™, högpresterande IP KVM-sändare (tangentbord, video, mus) som gör det möjligt att använda standard IT-infrastruktur för att utöka avståndet mellan datorer och användare. Noll U-formfaktor IP-baserad: använd ert befintliga nätverk USB-driven Låg energiförbrukning Hög videoupplösning ... läs mer »

INFINITY 3000

ADDERLink INFINITY 3000 – IP extender KVM virtuell / fysisk ADDERLink™ INFINITY 3000 (ALIF3000) ger i realtid tillgång till ett obegränsat antal fysiska och virtuella maskiner (VM) från ett gränssnitt (HMI). KVM-mottagaren ger VM-åtkomst till det flerfaldigt prisbelönta ADDERLink INFINITY-sortimentet som gör det möjligt för användare att ... läs mer »

INFINITY Dual

ADDERLink INFINITY Dual En del av ADDERLink® INFINITY®-serien, ADDERLink INFINITY Dual är en högpresterande KVM-lösning som gör att ni kan stationera datorer och servrar i en säker miljö men ändå låta användaren få känslan av att sitta direkt vid datorn. Konfigurerbar som en Double-Link eller Dual-Head. KVM ... läs mer »

INFINITY 1002

ADDERLink INFINITY 1002 Som en del av ADDERLink™ INFINITY-sortimentet är ADDERLink INFINITY 1002 en högpresterande KVM-extender som gör att ni kan stationera datorer och servrar i en säker miljö, på avstånd från användaren. Konfigurerbar som en Single-Link eller Dual-Head och ger en högkvalitativ videosignal med minimal ... läs mer »

INFINITY Dual 2020

ADDERLink INFINITY Dual 2020 En del av ADDERLink® INFINITY®-serien. ADDERLink INFINITY Dual 2020 är en högpresterande KVM-lösning som gör att ni kan stationera datorer och servrar i en säker miljö med bibehållen full åtkomst. Konfigurerbar som en Single-Link eller Dual-Head, denna extender ger en "Vid PC:n"-upplevelse på ... läs mer »

INFINITY 4000 Series

ADDERLink INFINITY 4000 Series ADDERLink™ INFINITY 4000-serien (ALIF4000) är världens bästa Dual-Head, 4K IP KVM-extender för överföring över en enda fiberkabel. ALIF4000 levererar perfekt bildkvalitet på 4K60 med USB 2.0. ALIF4000 är helt kompatibel med ADDER INFINITY-sortimentet och stöder ADDERLink INFINITY Manager (AIM). Kan användas som en ... läs mer »

INFINITY Manager v4

ADDERLink INFINITY Manager v4 – hub för extenders i matrislösning över IP   Centralenhet som fungerar som ett nav i en Infinity lösning. Gör det möjligt att hantera sändare och  mottagarenheter centralt för att skapa en lösning av extenders för fjärrstyrning och fjärråtkomst av ... läs mer »

ADDERView AVS 1124

ADDERView AVS 2114 & 2214 – KVM switch med hög säkerhet ADDERView Secure switches är en serie av säkra KVM switchar godkända även för militärt bruk. Dessa switchar är byggda för att ha högsta säkerhet och kan inte avlyssnas eller programmeras om. "Ruggade" KVM switchar för ... läs mer »

AVS 2114

ADDERView AVS 2114 & 2214 – Säker KVM switch ADDERView Secure switches är en serie av säkra KVM switchar godkända även för militärt bruk. Dessa switchar är byggda för att ha högsta säkerhet och kan inte avlyssnas eller programmeras om. "Ruggade" KVM switchar för mycket höga ... läs mer »

ADDERView AVS 4128

ADDERView AVS 2114 & 2214 – Ruggad KVM switch ADDERView Secure switches är en serie av säkra KVM switchar godkända även för militärt bruk. Dessa switchar är byggda för att ha högsta säkerhet och kan inte avlyssnas eller programmeras om. ”Ruggade” KVM switchar för mycket höga ... läs mer »

AVS 4114

ADDERView AVS 4114 & 4214 – KVM switch för militärt bruk ADDERView Secure switches är en serie av säkra KVM switchar godkända även för militärt bruk. Dessa switchar är byggda för att ha högsta säkerhet och kan inte avlyssnas eller programmeras om. ”Ruggade” KVM switchar för ... läs mer »

ADDERView RDX 5000IP

ADDERView RDX 5000IP ADDERView RDX 5000IP är den kompletta serverrumslösningen med hantering lokalt samt via IP. 1U-tangentbordsfacket har en förstklassig Samsung SXGA TFT LCD-panel med styrplatta och avancerat OSD för enhetsval. 1U-tangentbordsfacket finns i de flesta tangentbordsspråklayouter och har en högkvalitativ Samsung SXGA 1280 x1024 TFT LCD-panel ... läs mer »

ADDERView RDX 1000IP

ADDERView RDX 1000IP ADDERView RDX 1000IP är en komplett serverrumslösning med lokal hantering och fjärrhantering. 1U-tangentbordsfacket har en förstklassig Samsung SXGA TFT LCD-panel med styrplatta och avancerat OSD för enhetsval. 1U-tangentbordsfacket finns i de flesta tangentbordsspråklayouter och har antingen en 17 tum eller 19 tum premiumkvalitet Samsung ... läs mer »

ADDERView RDX 1000

ADDERView RDX 1000 ADDERView RDX 1000 är en komplett serverrumslösning med lokal hantering och fjärrhantering. 1U-tangentbordsfacket finns i de flesta tangentbordsspråklayouter och har antingen en 17 tum eller 19 tum premiumkvalitet Samsung SXGA 1280 x 1024 TFT LCD-panel med styrplatta och avancerad OSD för enhetsval. Styr 16 datorer direkt ... läs mer »

ADDERView DDX USR

ADDERView DDX USR – KVM matrisswitch HD USB ADDERView® DDX USR är en högprestanda KVM switch med full funktionalitet. När den är direkt ansluten till DDX CAM skapar den en KVM-förlängare. I kombination med DDX10 eller DDX30 utgör det en integrerad del av en KVM-matris. Användarstation ... läs mer »

ADDERView DDX30

ADDERView DDX30 ADDERView™ DDX30 är en högpresterande KVM-switch som ger kraftfull funktionalitet i ett litet, kompakt format. Med Adders pålitliga och förlustfria KVM-extender-teknologi samt flexibel portomkoppling ger DDX30 flera användare tillgång till flera datorer på distans. Kombinerad med DDX CAM och DDX USR utgör DDX30 en ... läs mer »

ADDERView DDX10

ADDERView DDX10 ADDERView® DDX10 är en högpresterande KVM-switch som ger kraftfull funktionalitet i ett litet, kompakt format. Med Adders pålitliga och förlustfria KVM-extender-teknologi samt flexibel portomkoppling ger DDX10 flera användare tillgång till flera datorer på distans. Kombinerad med DDX CAM och DDX USR utgör DDX30 en ... läs mer »

ADDERView 4 PRO VGA

ADDERView 4 PRO VGA ADDERView® AV4PRO VGA är en KVMA-switch för fyra datorer från mot en KVM-konsol med analoga VGA-videolänkar. Denna fyrports switch är tillgänglig i multiscreen, DVI eller DisplayPort varianter. [gallery ids="8829,8830,8831,8832,8833"] Få åtkomst till flera applikationer: låt en skärm, tangentbord och mus växla mellan upp ... läs mer »

ADDERView DDX CAM

ADDERView DDX CAM – KVM matrisswitch extender ADDERView® DDX CAM är en Zero U™ Computer Access Module (CAM) som ansluter en dator till antingen DDX10, DDX30 eller DDX USR. När den är direkt ansluten till DDX USR skapar den en KVM-extender. I kombination med DDX10 eller ... läs mer »

ADDERView 4 PRO DVI

ADDERView 4 PRO DVI ADDERView® AV4PRO DVI är en KVMA-switch för fyra datorer från en KVM-konsol. Denna switch är finns även tillgänglig i åttaportars utförande (AV8PRO), Multiscreen, VGA eller DisplayPort-varianter. [gallery ids="8837,8838,8839,8840,8841"] Få åtkomst till flera applikationer: låt en skärm, tangentbord och mus växla mellan upp till ... läs mer »

Adderview Secure Switch

AdderView Secure Switch I vissa applikationer krävs större säkerhet än i andra. AdderView Secure Switch är en av marknadens säkraste KVM switchar. AdderView Secure KVM Switch går inte att avlyssna, buffrar inte information, har ingen överhörning och hög inloggningssäkerhet. En ”ruggad” kvm ... läs mer »

Kostnadsfri offert

Välkommen att kontakta oss! Fyll i kontaktinformation nedan och specificera hur stor yta/övriga önskemål/krav kring byggnationen, så återkommer vi inom kort med en kostnadsfri offert. ... läs mer »

Adderview 4DVI

AdderView Pro 4DVI – DVI KVM extender   AV4PRO-DVI gör det möjligt att styra 4 datorer från en KVM-konsol med antingen högupplöst dual link DVI eller högupplöst analog VGA. Övergången utnyttjar Adder's True Emulering teknik som gör det möjligt för USB 2.0 HID enheter att kontinuerligt ... läs mer »

Adderview 8DVI

ADDERView 8 PRO DVI – KVM swich DVI AV8PRO-DVI gör det möjligt att styra 8 datorer från en KVM-konsol med antingen högupplöst dual link DVI eller högupplöst analog VGA. Övergången utnyttjar Adder's True Emulering teknik som gör det ... läs mer »

Adderview TS4

AdderView TS4 TS4 är en KVM switch skapad speciellt för finansmarknaden och industrin där vi endast vill växla tangentbord och mus. För finansmarknaden finns sedan speciella tangentbord som klarar de olika handelsstandarderna såsom Bloomberg, Reuter mm. Till TS4 finns också tillbehör som programvara för ... läs mer »

AdderView CATx 5000

AdderView CATx 5000 AdderView 5016IP är en KVM över IP switch med flera samtidiga användare mot anslutna datorer. En 16 portars KVM-switch med CATx- kabel och donglar mot datorerna och upp till 5 samtidiga. 4 av användarna är över IP, Lan, Wan, ... läs mer »

AdderView CC4USB

AdderView CC4USB CC4USB är en KVM switch skapad speciellt för krävande tillämpningar inom bl.a. finansmarknaden, film/TV och industrin där vi endast vill växla tangentbord, mus, USB och audio. CC4USB kan genom sin "True Emulation" även växla USB2-enheter och ljud mellan de olika datorerna. Med CC4USB ... läs mer »

AdderView CATx 1000

AdderView CATx 1000 – KVM switch Cat 5/6 AdderView CATx1000 är en avancerad KVM med Cat5/6 kabel som anslutning mot datorerna. CATx 1000 kan hantera upp till 16 datorer. CATx1000 är en KVMA switch (tangentbord, mus, video och ljud) med en USB användare. Lösningen använder ... läs mer »

AdderView CATx 1000 IP

AdderView CATx 1000IP – KVM IP extender AdderView CATx1000IP är samma KVM switch som AdderView CATx1000, men istället för extendersändare ansluts switchen till LAN eller WAN för att styras via IP. Det innebär att användare över IP via Lan, Wan eller Internet kan styra KVM lösningen ... läs mer »

AdderView CAT4000

AdderView CAT4000 – KVM switch Cat kablage AdderView CAT4000 är en KVM-switch för 16 eller 24 datorer och fyra samtidiga användare. En användare är lokal och de övriga via extendermottagare och Cat5/6 upp till 300m från de inkopplade datorerna. Fullt stöd av PS/2, USB och SUN. ... läs mer »

AdderView Prism

AdderView Prism – Flera användare till samma dator AdderView Prism – en spegelvänd KVM-switch som möjliggör anslutning för upp till fyra konsoler via en dator eller KVM switch. Perfekt för att dela video eller KVM applikationer. AdderView Prism är en kompakt, spegelvänd KVM-switch ... läs mer »

Adderview Gem

AdderView Gem AdderView Gem är den kompakta switchen för det lilla kontoret. AdderView GEM kan hantera PC/Notebooks, MAC och SUN datorer. Givetvis är AdderView GEM uppgraderingsbar för ny teknik och utbyggbar för att klara flera datorer (kaskadkoppling). Switchen behöver ingen strömförsörjning utan försörjs från den inkopplade tangentbordskontakten ... läs mer »

ADDERlink XD614

ADDERLink XD614 ADDERLink XD614 är en högpresterande KVMA (tangentbord, video, mus och ljud) -förlängare som är utformad för att ge tillförlitlig realtidsåtkomst till kritiska datorer - oavsett plats, samtidigt som samma användarupplevelse som en upplevelse vid skrivbordet bibehålls. Äkta plug and play och högpresterande HD KVM-förlängning, resulterar i ... läs mer »

Säker fjärrkontroll

ADDER KVM fjärrkontroll – säker KVM hantering ADDER:s säkra enhet för fjärrkontroll kan användas för att ge direkt knappsåtkomst till valfri kanal från skrivbordet. Enheten levereras med en seriekabel för anslutning till en ADDERView Secure-switch. Flexibel omkoppling: Ergonomisk enhet för fjärrkontroll gör att switchen kan placeras i ... läs mer »

Secure Port Expander

ADDER Secure Port Expander ADDER Secure Port Expander kan användas för att tillhandahålla en extra port för USB HID-enheter. Det tillåter endast säker, enkelriktad anslutning av USB HID-enheter, så nden kan också användas som ett USB HID-filter. Port Expander: Anslut en eller två USB till enhetens ingångsportar. ... läs mer »

ADDER Säker kortläsare

ADDER Säker kortläsare ADDERs säkra kortläsare gör det möjligt för användare att vara inloggade på ett CAC-nätverk samtidigt som de smidigt växlar mellan andra nätverk. I tidskritiska situationer möjliggör den säkra kortläsaren samtidig autentisering med upp till fyra isolerade datorer - utan att behöva verifieras igen ... läs mer »

ADDER Fjärrkontroll RC8

ADDER Fjärrkontroll RC8 RC8-fjärrkontrollenheten (tillval) kan användas för att ge direkt tryckknappsåtkomst till valfri kanal från skrivbordet. RC8-fjärrkontrollen levereras med en seriekabel. Specifikationer Adderprodukter som för närvarande stöder RC8 är: AV8PRO-DVI Välkommen att kontakta oss för mer information! ... läs mer »

Adder fjärrstyrning

Adder fjärrstyrning Att växla dator på avstånd kan vara en bekvämlighet eller nödvändighet. Flera av Adders KVM-switchar har seriell port där fjärrväxlaren passar in. Art.nr. Beskrivning RC-1 Adder Fjärrstyrningsenhet med 3 meter kabel RC-1-10 Adder Fjärrstyrningsenhet med 10 meter kabel RC-1-20 Adder Fjärrstyrningsenhet med 20 meter kabel RC-1-30 Adder Fjärrstyrningsenhet med 30 meter kabel Välkommen att kontakta ... läs mer »

Fjärrkontroll RC4- 8P8C

ADDER Fjärrkontrollenhet RC4- 8P8C Tillval RC4-8P8C fjärrkontrollenhet kan användas för att ge direkt tryckknapps-åtkomst till valfri kanal från skrivbordet. RC4-8P8C-fjärrkontrollen levereras med en 10-fots kabel som används för att länka till OPTIONS-porten på enhetens baksida. Specifikationer Adderprodukter som för närvarande stöder RC4-8P8C är: AdderView PRO 4-port DVI AdderView PRO 4 ... läs mer »

ADDER RED-PSU

ADDER RED-PSU – Redundans KVM extenders ADDER Redundant Power Supply (RED-PSU) ger erinstallation kraften att växa efter behov. Inrymt i en 1U 19-tums rackmonterad modul, kan RED-PSU leverera upp till sexton låsbara 12VDC-utgångar, hot-swappable power modules och fjärrhantering. Fjädrande: utrustad med låsbara kraftaggregat som skyddar mot oavsiktlig ... läs mer »

ADDERLink XD641

ADDERLink XD641 ADDERLink XD641 är en högpresterande KVMA-förlängare (tangentbord, video, mus och ljud) som är utformad för att ge tillförlitlig realtidsåtkomst till kritiska datorer - oavsett plats, samtidigt som samma användarupplevelse som en upplevelse vid skrivbordet bibehålls. Den är utvecklad med äkta plug and play och högpresterande ... läs mer »

ADDERLink XD642

ADDERLink XD642 ADDERLink XD642 är en högpresterande KVMA-förlängare (tangentbord, video, mus och ljud) som är utformad för att ge tillförlitlig realtidsåtkomst till kritiska datorer - oavsett plats, samtidigt som samma användarupplevelse som en upplevelse vid skrivbordet bibehålls. Den är utvecklad med äkta plug and play och högpresterande ... läs mer »

Uttagslister

Uttagslister Uttagslist för IEC320-C13 Skydda er utrustning, utrymmeseffektivisera och kostnadseffektivisera värdefulla lokaler i serverhallar, serverskåp m m. Inte minst, tag kontroll över strömförbrukningen! Välj att enkelt anpassa era uttagslister efter era specifika behov. Rent och snyggt med allt det ni behöver med vår ... läs mer »

ZyPer4K – skalbar okomprimerad 4K video över 10G Ethernet

ZyPer4K - skalbar okomprimerad 4K video över 10G Ethernet Rå 4K-video över 10G Ethernet och gränslöst skalbar gör ZyPer4K till en verklig ögonöppnare inom högupplöst videodistribution. Det är dags att säga adjö till den traditionella matrisväxeln med sina fastlåsta storlekar, chassin, kort och specialkabel, men också ... läs mer »

OnTrack LED-skärm för kritiska meddelanden i organisationen

OnTrack LED-skärm för kritiska meddelanden i organisationen OnTrack LED displayer är överlägsna LCD och plasma då det gäller korta meddelanden av akut karaktär såsom alla sorters larm, information om återsamlingsplatser vid brandlarm, påminnelser till personal, information om övningar. På senare år har terrorliknande händelser skapat behov ... läs mer »

Nätverks MAID AES10 SFP

Nätverks MAID AES10 SFP fiberlänkspaket Fiberlänkspaket som är färdigkonfigurerad för att överföra MAID ASE10 audio via fiber. Upp till 1.25Gb/s dubbelriktad data länk via SFP Möter elektriska specifikationer för AES10-2003 HD-BNC™ kontakter (75Ω) Integrerad equalizer: Typisk längd på Belden 1694A-kabel: 100m vid 125Mb / s Via USB2.0 ... läs mer »

Nätverks Audio DANTE

Nätverks Audio DANTE och AVB SFP fiberlänks paket Fiberlänkspaket som är färdigkonfigurerad för att överföra DANTE och AVB nätverksaudio, överför på Multimode eller Singlemode fiber. Upp till 1.25Gb/s dubbelriktad data länk via SFP 1000BASE-T mot system med SERDES interface 10/100/1000BaseT mot system med SGMII interface inkl ... läs mer »

Multi-matris 32×32

Multi-matris 32x32 DVI - HDMI - 3G SDI Matrisväxel från uppstickaren Opticis utmanar etablerade högprisfabrikat som Kramer och Crestron med en mycket kraftfull matrisväxel för HDMI, DVI (single och dual Link), DisplayPort och 3G-SDI. Den rymmer åtta ingångskort och åtta utgångskort för totalt 32 x 32 ... läs mer »

Switch/Matrix 16×16

HDMI Switch/Matrix 16x16 4K@30Hz En flexibel matrixväxel för samtidig och oberoende växling mellan upp till sexton ingångar och sexton utgångar, med styrning lokalt via knappar, fjärrkontroll eller fjärrmässigt via Webb. En dedikerad mjukvara för säker och effektiv styrning och kontroll av enheten över Ethernet eller RS232/RS485 ... läs mer »

Matrisväxel 8×8

HDMI matrisväxel med IP/USB/RS232-styrning En fullt flexibel matrisväxel för samtidig och oberoende växling mellan upp till åtta ingångar och åtta utgångar, med styrning lokalt via knappar, USB, RS232 eller fjärrmässigt via IP. Här avses inte bara simpel hyperteminal och webbrowser, utan med växeln följer också en ... läs mer »

DVI/Audio/RS232/USB2.0

DVI/Audio/RS232/USB2.0 upp till 2km på fiber Universell förlängare som klarar både multimode- och singelmode-fiber i en och samma enhet. Den levererar kristallklar och störningsfri DVI, stereoljud, seriell RS232 och USB 2.0 på upp till 500 meter vid multimode 50/125 och 2 km på singelmode. Mottagarenheten har ... läs mer »

Dual Link DVI på 2-fiber

Dual Link DVI på 2-fiber upp till 500 m Dual-Link DVI med upplösning upp till WQUXGA (3840x2400 pixlar) kan ni nu överföra via bara två multimode-fiber och på avstånd upp till 500 m. Förlängaren klarar alltså av att skicka hela sju datasignaler på bara två fiber, ... läs mer »

SuperView x 10

SuperView - bildmixer x 10 Med SuperView kan ni visa upp till tio bilder från video- och datakällor på en enda skärm eller projektor. Ni har total frihet i dispositionen av bildytan och kan enkelt skapa olika visningslägen, som var för sig kan sparas och tas ... läs mer »

DualView x 2

DualView - bildmixer x 2 DualView XL är en avancerad bildprocessor gjord för multimediapresentationer, undervisning, videokonferenser m m. Med DualView XL slipper ni skaffa fler projektorer, separata s k "scalers" och produkter för specialeffekter. Ni behöver heller inte bry er om att anpassa upplösning till varken ... läs mer »

Videovägg 1×2 och 2×2

Videovägg 1x2 och 2x2 Med ComputerWall III kan ni visa högupplösta data- och videobilder från en videokälla på upp till fyra skärmar, s k videovägg. I larmcentraler och kontrollrum av olika slag krävs ofta att bilden från exempelvis en dator skall kunna visas över en större ... läs mer »

Interaktiv projektor

Gör er projektor till en interaktiv whiteboard! Nu räcker er budget till tio klassrum istället för ett! Med vårt tillbehör förvandlar ni vilken projektor och väggyta som helst till en interaktiv whiteboard. 3D Touch behöver bara anslutas till er dator via USB och "infiltrerar" bilden till ... läs mer »

Quad KVM

Quad KVM - Fyra samtidiga bilder på en skärm Med QuadKVM kan ni visa bilden från fyra analoga (VGA) eller digitala (DVI) grafikkort på en och samma skärm. En operatör med 4 datorer har annars behövt antingen 4 separata skärmar eller fått nöja sig med att ... läs mer »

QuadView x 4

QuadView - bildmixer x 4 QuadView XL är en avancerad bildprocessor gjord för multimediapresentationer, undervisning, videokonferenser mm. Med QuadView XL slipper ni skaffa fler projektorer, separata s k "scalers" och produkter för specialeffekter. Ni behöver heller inte bry er om att anpassa upplösning till varken ... läs mer »

Videoprocessor

Videoprocessor digital/analog med scaler En kraftfull videoprocessor för presentation av fyra olika bildkällor på en och samma skärm/projektor. Enheten innehåller sexton olika ingångar varav fyra kan visas samtidigt i den storlek som ni önskar. De olika bildernas position och inbördes storlek kan fritt bestämmas men hjälp ... läs mer »

HDbridge

Digital HD över befintligt koaxnätHDbridge från Zeevee omvandlar video från bland annat satellit-TV-mottagare, kabel-TV-box eller mediaspelare till digitala kabelkanaler som kan sändas i befintligt koaxnät till obegränsat antal HDTV-apparater. Detta sker helt utan ändnoder, programkort eller krav på ny kabelinfrastruktur. Ett idealiskt alternativ för sportbarer, ... läs mer »

Projektionserver

Projektion server / Videovägg Projection Server är ett system speciellt framtagen för digital projicering över ett antal projektorer för kraftfull presentation av information på videoväggar i t.ex. kontrollrum eller effektfulla presentationer på events, mässor eller utställningar. Projection Server ger en virtuell arbetsyta över upp till sexton ... läs mer »

Optiska A/V-förlängare

Optiska A/V-förlängare med CWDM-teknik - SDI/AES3/Serie/data Ett modulärt och driftsäkert rack för valfri kombination av fiberförlängare i form av insticksmoduler för A/V-signaler, seriella signaler och Ethernet. Racket erbjuder 16 fack att placera de olika modulerna i och är försett med dubbla kraftaggregat samt statusindikatorer på frontpanelen. ... läs mer »

Switch/Matrix 8×8

HDBaseT HDMI Switch/Matrix 8x8 4K@60Hz YUV4:4:4 En flexibel HDBaseT matrixväxel för samtidig och oberoende växling mellan upp till åtta ingångar och åtta utgångar, med styrning lokalt via knappar, RS232, fjärrkontroll eller fjärrmässigt via Webb. RS232 serieport använder en dedikerad mjukvara för säker och effektiv styrning och ... läs mer »

4xHDMI, KVM, 3xUSB

4 port HDMI 4K KVM Switch, 3xUSB Enheten stödjer tre USB enheter tangentbord och mus med omedelbart stöd den tredje porten kan användas till andra USB enheter som via Hot-Plug kopplas in på aktuell dator. Enheten har led indikator som visar grönt när USB är ... läs mer »

Dominion SXII

Dominion SXII - 4-48 seriella RS232, inbyggd IP-styrning Raritan Dominion SXII är en av modellerna ur den senaste generationen digitala KVM-switchar från Raritan. SX-modellen är strikt seriell, men precis som övriga produkter i Dominion-serien har ni både browserbaserad fjärrstyrning över IP och lokal anslutning integrerat i ... läs mer »

Raritan Dominion KXIII

Dominion KXIII 8-64 portar IP-styrning Virtual media Dominion KX III från marknadsledande Raritan sätter ny standard för säker, snabb och expanderbar lösning inom KVM-över-IP. Gäller det fjärrstyrning av servrar i allt från testlabb, små datarum, eller lokalkontor till de största och mest krävande företagen erbjuder Dominion ... läs mer »

CommandCenter, för KXII, virtuella servrar, blade-servrar

CommandCenter, för KXII, virtuella servrar, blade-servrar Raritan CommandCenter är den styrande enheten i ett KVM-system baserat på Raritans Paragon- och Dominion-modeller med tillbehör. Genom att knyta alla KVM-switchar till CommanCenter får ni en gemensam ingång och vy över alla system, med endast en inloggning. Det spelar ... läs mer »

48-portar, RJ45

48-portar, RJ45 Digi CM (Console Management) från Digi International är en hypermodern men traditionell terminalserver som försetts med funktioner och applikationsgränssnitt anpassat för datahallsmiljön. Det ger framförallt fördelen att ni kan köra era seriella enheter med samma "command line" gränssnitt som många lärt sig att ... läs mer »

Digi Passport

Digi Passport med freeKVM för servrar, routers och switchar Digi Passport från Digi International ger ännu enklare drift och övervakning av enheter med konsolportar (seriella RS232). Nu med freeKVM som gör att ni kan får ett grafiskt gränssnitt till samtliga servers helt utan traditionella KVM-tillbehör. Därmed ... läs mer »

Smart PDU

Gör er befintliga PDU smart, ta kontroll över energiförbrukningen För den egna datahallen eller serverracket blir uppgiften om energiförbrukningen viktig för dimensionering av reservkraft och som "vakt" mot överbelastning. Larm vid överbelastning Sätt egna larmgränser och få varningsmeddelande när givna gränsvärden överskrids. Använder ni PacketPower EMX kan ni ... läs mer »

Dominion KX2-101-V2

Dominion KX2-101-V2, IP-baserad KVM-förlängare Med Raritan Dominion KX101 kan ni fjärrstyra vilken gammal KVM-switch eller ensam dator som helst, till ett pris som tidigare var helt otänkbart. Dominion KX101 är den senaste i raden av skalbara IP-baserade KVM-lösningar avsedda att fjärrstyra servrar och datorer via IP. ... läs mer »

KVM-förlängare upp till 300 m Cat.5

KVM-förlängare upp till 300 m Cat.5 Förlänger avståndet mellan arbetsplats och dator upp till 180m. Datorns portar (mus/ tangentbord/bildskärm) ansluts till en sändare och mus, tangentbord och bildskärm ansluts till en mottagare. Enheterna kopplas ihop med vanlig Cat.5 kabel. Sändardelen har även lokal användarport för bildskärm, ... läs mer »

KVM med ljud och RS232 på upp till 15km med fiber

KVM med ljud och RS232 på upp till 15km med fiber Komplett KVM-förlängare i kompakt format med både ljud och seriell port för antingen upp till 420m avstånd med multimode eller 15 km med singelmode-fiber. Överföringen sker med ett enda fiberpar och ansluts i var ände ... läs mer »

Quad KVM – Fyra samtidiga bilder på en skärm

Quad KVM - Fyra samtidiga bilder på en skärm Med Quad KVM kan ni visa bilden från fyra analoga (VGA) eller digitala (DVI) grafikkort på en och samma skärm. En operatör med fyra datorer har annars behövt antingen fyra separata skärmar eller fått nöja sig med ... läs mer »

ADDERLink XD522

ADDERLink XD522 – KVM extender HD USB Högpresterande ADDERLink® XD522 KVM (tangentbord, video, mus) extender ger er möjlighet att placera datorer och servrar i en säker och kontrollerad miljö på distans från användarens arbetsstation samtidigt som man får samma användarupplevelse som om datorn stod vid arbetsplatsen. Överför ... läs mer »

KVM HDMI 2D/3D

KVM HDMI 2D/3D och USB2.0 upp till 100m på Cat5e/6/8 EL5363 KVM från Icron flyttar högupplöst HDTV (2D/3D) samt USB2.0 upp till 100m från källan med en enda cat5e/6/8-kabel. Full okomprimerad HD samt tre USB-portar som stödjer alla olika USB-tillbehör, exempelvis, tangentbord, mus, högtalare, mikrofon, ... läs mer »

HDMI/KVM över IP

HDMI/KVM över IP - 4K video via koppar eller fiber på SFP/RJ45 4K HDMI och USB över IP Extender är en lösning för ljud, video, IR, RS232 och USB Signalförlängning via Local Area Network (LAN). Den kan användas som ljud, video och KVM extender över ... läs mer »

Småkontors-KVM

KVM med HDMI, USB och stereoljud - växla mellan två datorer En perfekt småkontors-KVM med 4K-stöd och digitalt ljud som även passar hemma. Ni växlar enkelt mellan två datorer med tryckknappen på enheten och har kablarna inkluderade i enheten, bara plugga i och köra igång. Ingen mjukvara ... läs mer »

KVM med DVI, USB och stereoljud – växla mellan två datorer

KVM med DVI, USB och stereoljud - växla mellan två datorer En perfekt småkontors-KVM med full-HD DVI och stereo-ljud som även passar hemma. Ni växlar enkelt mellan två datorer med tryckknappen på enheten eller med ett tangentbordskommando (hot-key) och har kablarna inkluderade i enheten, bara plugga ... läs mer »

Fyrdubbel DisplayPort KVM – En användare fyrdubbla skärmar

Fyrdubbel DisplayPort KVM - En användare fyrdubbla skärmar Öppna och kontrollera fyra datorer som vardera har fyra displayer med en KVM Arbetsstation med fyra DisplayPort 1.2-skärmar med fullt USB 2.0 stöd KVM-emulering och support för 4K HD-upplösning. • Stöder Mac, PC, Linux och Sun Mac OS, ... läs mer »

Tvåhövdad KVM – dubbla DVI på varje plus USB

Tvåhövdad KVM - dubbla DVI på varje plus USB KVM-switchen för datorer med dubbla grafikkort klarar av att hantera upp till fyra olika datorer, var och en med två DVI-portar, ett USB-tangentbord, en mus, en uppsättning högtalare och en USB 2.0-enhet såsom minnespinne eller mjukvarunyckel. Ni ... läs mer »

DisplayPort KVM – 4 datorer en användare

DisplayPort KVM - 4 datorer en användare Öppna och kontrollera fyra datorer med en KVM Arbetsstation med en DisplayPort 1.2-skärm med full USB 2.0/1.1 KVM-emulering och support för 4K HD-upplösning. KVM kontroll över fyra anslutna datorer från en arbetsstation med en Displaymonitor • Stöder upplösningar upp till 3840x2160 ... läs mer »

KVM/HDMI över IP

KVM/HDMI över IP - 4K video, USB, RS232, DIO & PC program 4K HDMI och USB över IP Extender är en lösning för ljud, video, RS232, DIO och USB Signalförlängning via Local Area Network (LAN). Den kan användas som ljud, video och KVM extender över IP och ... läs mer »

ADDERLink Digital ipeps

ADDERLink Digital ipeps – IP extender VNC ADDERLink Digital ipeps gör att ni kan komma åt och styra kritiska datorer på distans med hjälp av ett vanligt IP-nät. KVM-anslutningar via DVI och USB. Med Real­VNC klientprogramvara kan datorer utanför nätverket nås säkert på distans. Extern åtkomst: ... läs mer »

ADDERLink ipeps plus

ADDERLink ipeps + - IP Extender KVM Som en del av ADDERLink ipeps-serien gör ipeps + att ni kommer åt och styr er kritiska datorhårdvara på distans med vanligt IP-nät. Med RealVNC-klientprogramvara kan även datorer utanför nätverket nås säkert på distans. Smidig video: strömma HD-video upp ... läs mer »

HDMI/KVM

HDMI/KVM - 1080p HD video via 60m Cat5e/6 HD 1080p HDMI och USB Extender över vanlig Cat5e/6 nätverkskabel. Vartdera system innehåller en sändare och en mottagare och gör att ni på distans kan manöverera er dator som att ni satt bredvid den. Full HD ... läs mer »

Serverrack / Serverskåp

19" serverrack / serverskåp RT-001 RT-002 RT-003 RT-004 RT-005 Standardskåp, kan förses med låsanordning som tillval, högsta kvalitet och säkerhet Fyrdelat skåp, varje enhet kan förses med egen låsanordning, högsta kvalitet och säkerhet Tredelat skåp, varje enhet kan förses med egen låsanordning, högsta kvalitet och säkerhet Tvådelat skåp, varje enhet kan förses med egen ... läs mer »

Kontakta oss för mer information och prisuppgift