Nyheter


Nedan listas nya produkter, kategorier och andra nyheter.

ADDERView AVS 1124

ADDERView AVS 1124 ADDERView Secure switches gör det möjligt att dela KVM samt ljud från en källa till datorer av olika klassificeringar på ett säkert sätt. Strömställarna är utformade för överlägsen användbarhet och har konfigurerbara LED-knappar och en statusvisning i realtid. NIAP PP 4.0 kompatibel design Tillverkad i ... läs mer »

ADDERView AVS 4128

ADDERView AVS 4128 ADDERView Secure switches gör det möjligt att dela KVM samt ljud från en källa till datorer av olika klassificeringar på ett säkert sätt. Strömställarna är utformade för överlägsen användbarhet och har konfigurerbara LED-knappar och en statusvisning i realtid. NIAP PP 4.0 kompatibel design Tillverkad i ... läs mer »

ADDERView AVS 2114 & 2214

ADDERView AVS 2114 & 2214 ADDERView Secure switches gör det möjligt att dela KVM samt ljud från en källa till datorer av olika klassificeringar på ett säkert sätt. Strömställarna är utformade för överlägsen användbarhet och har konfigurerbara LED-knappar och en statusvisning i realtid. NIAP PP 4.0 kompatibel ... läs mer »

ADDERView AVS 4114 & 4214

ADDERView AVS 4114 & 4214 ADDERView Secure switches gör det möjligt att dela KVM samt ljud från en källa till datorer av olika klassificeringar på ett säkert sätt. Strömställarna är utformade för överlägsen användbarhet och har konfigurerbara LED-knappar och en statusvisning i realtid. NIAP PP 4.0 kompatibel ... läs mer »

ADDER Säker fjärrkontrollenhet

ADDER Säker fjärrkontrollenhet ADDER:s säkra fjärrkontrollenhet kan användas för att ge direkt tryckknappsåtkomst till valfri kanal från skrivbordet. Enheten levereras med en seriekabel för anslutning till en ADDERView Secure-switch. Flexibel omkopplarplats: Attraktiv, ergonomisk fjärrkontrollenhet gör att switchen kan placeras i ett rack eller monteras under ett skrivbord. Kompatibilitet: ... läs mer »

ADDER Secure Port Expander

ADDER Secure Port Expander ADDER Secure Port Expander kan användas för att tillhandahålla en extra port för USB HID-enheter. Det tillåter endast säker, enkelriktad anslutning av USB HID-enheter, så nden kan också användas som ett USB HID-filter. Port Expander: Anslut en eller två USB till enhetens ingångsportar. ... läs mer »

ADDER Säker kortläsare

ADDER Säker kortläsare ADDERs säkra kortläsare gör det möjligt för användare att vara inloggade på ett CAC-nätverk samtidigt som de smidigt växlar mellan andra nätverk. I tidskritiska situationer möjliggör den säkra kortläsaren samtidig autentisering med upp till fyra isolerade datorer - utan att behöva verifieras igen ... läs mer »

ADDER RED-PSU

ADDER RED-PSU ADDER Redundant Power Supply (RED-PSU) ger din installation kraften att växa efter behov. Inrymt i en 1U 19-tums rackmonterad modul, kan RED-PSU leverera upp till sexton låsbara 12VDC-utgångar, hot-swappable power modules och fjärrhantering. Fjädrande: utrustad med låsbara kraftaggregat som skyddar mot oavsiktlig frånkoppling Robust men ändå ... läs mer »

ADDERView RDX 5000IP

ADDERView RDX 5000IP ADDERView RDX 5000IP är den kompletta serverrumslösningen med hantering lokalt samt via IP. 1U-tangentbordsfacket har en förstklassig Samsung SXGA TFT LCD-panel med styrplatta och avancerat OSD för enhetsval. 1U-tangentbordsfacket finns i de flesta tangentbordsspråklayouter och har en högkvalitativ Samsung SXGA 1280 x1024 TFT LCD-panel ... läs mer »

ADDERView RDX 1000IP

ADDERView RDX 1000IP ADDERView RDX 1000IP är en komplett serverrumslösning med lokal hantering och fjärrhantering. 1U-tangentbordsfacket har en förstklassig Samsung SXGA TFT LCD-panel med styrplatta och avancerat OSD för enhetsval. 1U-tangentbordsfacket finns i de flesta tangentbordsspråklayouter och har antingen en 17 tum eller 19 tum premiumkvalitet Samsung ... läs mer »

ADDERView RDX 1000

ADDERView RDX 1000 ADDERView RDX 1000 är en komplett serverrumslösning med lokal hantering och fjärrhantering. 1U-tangentbordsfacket finns i de flesta tangentbordsspråklayouter och har antingen en 17 tum eller 19 tum premiumkvalitet Samsung SXGA 1280 x 1024 TFT LCD-panel med styrplatta och avancerad OSD för enhetsval. Styr 16 datorer ... läs mer »

ADDERlink XD614

ADDERLink XD614 ADDERLink XD614 är en högpresterande KVMA (tangentbord, video, mus och ljud) -förlängare som är utformad för att ge tillförlitlig realtidsåtkomst till kritiska datorer - oavsett plats, samtidigt som samma användarupplevelse som en upplevelse vid skrivbordet bibehålls. Äkta plug and play och högpresterande HD KVM-förlängning, resulterar ... läs mer »

ADDERLink XD641

ADDERLink XD641 ADDERLink XD641 är en högpresterande KVMA-förlängare (tangentbord, video, mus och ljud) som är utformad för att ge tillförlitlig realtidsåtkomst till kritiska datorer - oavsett plats, samtidigt som samma användarupplevelse som en upplevelse vid skrivbordet bibehålls. Den är utvecklad med äkta plug and play och högpresterande ... läs mer »

ADDERLink XD642

ADDERLink XD642 ADDERLink XD642 är en högpresterande KVMA-förlängare (tangentbord, video, mus och ljud) som är utformad för att ge tillförlitlig realtidsåtkomst till kritiska datorer - oavsett plats, samtidigt som samma användarupplevelse som en upplevelse vid skrivbordet bibehålls. Den är utvecklad med äkta plug and play och högpresterande ... läs mer »

ADDER Fjärrkontroll RC8

ADDER Fjärrkontroll RC8 RC8-fjärrkontrollenheten (tillval) kan användas för att ge direkt tryckknappsåtkomst till valfri kanal från skrivbordet. RC8-fjärrkontrollen levereras med en seriekabel. Specifikationer Adderprodukter som för närvarande stöder RC8 är: AV8PRO-DVI ... läs mer »

ADDER Fjärrkontrollenhet RC4- 8P8C

ADDER Fjärrkontrollenhet RC4- 8P8C Tillval RC4-8P8C fjärrkontrollenhet kan användas för att ge direkt tryckknapps-åtkomst till valfri kanal från skrivbordet. RC4-8P8C-fjärrkontrollen levereras med en 10-fots kabel som används för att länka till OPTIONS-porten på enhetens baksida. Specifikationer Adderprodukter som för närvarande stöder RC4-8P8C är: AdderView PRO 4-port DVI AdderView PRO 4 ... läs mer »

DVX-Ultra

DVI-D och USB2.0 på dubbla Cat.6 upp till 80m   DVX-Ultra förlänger avståndet mellan arbetsplatsen och PC:n med upp till 80 meter och ger dig både DVI samt USB 2.0 på 2st Cat.6-kablar. Förlängaren buffrar och synkroniserar klockan i både sändar- och mottagaränden så att alla signaler ... läs mer »

ADDERLink DV100

ADDERLink DV100 ADDERLink DV100 - HDMI är ett enkelt, mycket kompakt digitalt videoförlängarsystem som kan sända en HD-videoström med samtidigt ljud över en enda CATx-kabel via HDMI-anslutning. Låter dig hitta din medieavspelningshårdvara i en säker och temperaturkontrollerad miljö. Dina värdefulla system hålls säkert borta ... läs mer »

ADDERLink ipeps plus

ADDERLink ipeps + Som en del av ADDERLink ipeps-serien, kan ipeps + göra att du kommer åt och styr din kritiska datorhårdvara på distans med ditt vanliga IP-nätverk. Med RealVNC-klientprogramvara kan datorer utanför nätverket nås säkert på distans. Smidig rörelsevideo: strömma HD-video upp till 1920 x ... läs mer »

ADDERLink Digital ipeps

ADDERLink Digital ipeps ADDERLink Digital ipeps gör att du kan komma åt och styra din kritiska datorhårdvara på distans med hjälp av ditt vanliga IP-nätverk. KVM-anslutningar är DVI och USB. Med RealVNC-klientprogramvara kan datorer utanför nätverket nås säkert på distans. Reglerad åtkomst: enheten kan fjärråtkomstas av ... läs mer »

ADDERLink ipeps Dual

ADDERLink ipeps Dual Access ADDERLink ipeps Dual Access gör det möjligt för dig att få fjärråtkomst och kontrollera din kritiska datorhårdvara med ditt vanliga IP-nätverk. KVM-portar tillhandahålls också för lokal konsolåtkomst. KVM-anslutningar är VGA och PS / 2. Med RealVNC-klientprogramvara kan datorer utanför nätverket nås ... läs mer »

ADDERLink INFINITY 3000

ADDERLink INFINITY 3000 ADDERLink™ INFINITY 3000 (ALIF3000) ger tillgång i realtid till obegränsat antal fysiska och virtuella maskiner (VM) från ett enda gränssnitt för human-machine interface (HMI). Den nya KVM-mottagaren ger VM-åtkomst till det flerfaldigt prisbelönta ADDERLink INFINITY-sortimentet som gör det möjligt för användare att sömlöst ... läs mer »

ADDERLink XD522

ADDERLink XD522 Den högpresterande ADDERLink® XD522 KVM (tangentbord, video, mus) extendern gör att ni kan stationera datorer och servrar i en säker och temperaturkontrollerad miljö borta från användarens arbetsstation samtidigt som ni har samma användarupplevelse på skrivbordet. Den kan överföra antingen två 1920x1200 @ 60Hz videos eller ... läs mer »

ADDERLink XD150FX

ADDERLink XD150FX ADDERLink® XD150FX högpresterande KVM (tangentbord, video, mus) sänder video med hög upplösning, USB 2.0 och ljudsignaler upp till 4 km, inklusive stöd för ett brett utbud av USB-enheter. Kritisk hårdvara kan lokaliseras i en säker miljö men med bibehållen upplevelse för användaren genom en ... läs mer »

ADDERLink XD150

ADDERLink XD150 ADDERLink® XD150-högpresterande KVM extender (Keyboard, Video, Mouse) gör att ni kan placera kritisk hårdvara i en säker miljö, borta från användarens arbetsplats samtidigt som ni behåller den ursprungliga användarupplevelsen. Förlängning av video med hög upplösning, USB 2.0 och ljudsignaler kompletteras med stöd för ett ... läs mer »

ADDERLink X-DVI PRO-DL

ADDERLink X-DVI PRO-DL X-DVI PRO-MS digitala KVM (tangentbord, video och mus) och USB-förlängare gör att ni kan stationera datorer och servrar i en säker och temperaturkontrollerad miljö. Okomprimerad digital video och ljud distribueras i realtid och med noll latens till flera skärmar, vilket gör att användaren ... läs mer »

ADDERLink X-USB PRO MS

ADDERLink X-USB PRO MS ADDERLink® X-USB PRO MS är designat för multiscreen-skrivbordsmiljöer och levererar okomprimerad USB-, VGA- och ljudförlängning upp till 300m över en CATx-kabel. Två användare kan samtidigt fjärrstyra och interagera samma system från sina respektive multiscreen-arbetsstationer, och dra nytta av klar video, full åtkomst ... läs mer »

ADDERView 4 PRO DisplayPort

ADDERView 4 PRO DisplayPort ADDERView® AV4PRO DisplayPort är en fyrportars KVM med DisplayPort-teknik. Denna fyra-ports switch är också tillgänglig i DVI- eller VGA-varianter. Få åtkomst till flera applikationer: låt en skärm, tangentbord och mus växla kontroll mellan upp till fyra datorer Flytande och tillförlitlig USB-switching: Adders ... läs mer »

ADDERView 4 PRO VGA

ADDERView 4 PRO VGA ADDERView® AV4PRO VGA är en KVMA-switch för fyra datorer från mot en KVM-konsol med analoga VGA-videolänkar. Denna fyrports switch är tillgänglig i multiscreen, DVI eller DisplayPort varianter. [gallery ids="8829,8830,8831,8832,8833"] Få åtkomst till flera applikationer: låt en skärm, tangentbord och mus växla mellan upp ... läs mer »

ADDER CCS-PRO8

ADDER CCS-PRO8 ADDER® CCS-PRO8 är en Command & Control Switch som gör det möjligt för användare att interagera med upp till åtta datorer med ett enda tangentbord och mus. Operatören kan helt enkelt flytta markören över skärmgränserna för att omedelbart välja den dator de behöver, med ... läs mer »

ADDER CCS-PRO4

 ADDER CCS-PRO4 ADDER® CCS-PRO4 är en Command & Control Switch som gör det möjligt för användare att interagera upp till fyra datorer med en enda mus och tangentbord. Operatören kan helt enkelt flytta muspekaren över skärmgränserna för att omedelbart välja den dator de behöver för att ... läs mer »

ADDERView DDX USR

ADDERView DDX USR ADDERView® DDX USR är en högprestanda KVM-matris som ger kraftfull funktionalitet. När den är direkt ansluten till DDX CAM skapar den en KVM-förlängare. I kombination med DDX10 eller DDX30 utgör det en integrerad del av en KVM-matris. Användarstation för Direct Connect Matrix-system: hårdvaran ... läs mer »

ADDERView DDX CAM

ADDERView DDX CAM ADDERView® DDX CAM är en Zero U™ Computer Access Module (CAM) som ansluter en källdator till antingen DDX10, DDX30 eller DDX USR. När den är direkt ansluten till DDX USR skapar den en KVM-extender. I kombination med DDX10 eller DDX30 utgör det en ... läs mer »

ADDERView DDX10

ADDERView DDX10 ADDERView® DDX10 är en högpresterande KVM-switch som ger kraftfull funktionalitet i ett litet, kompakt format. Med Adders pålitliga och förlustfria KVM-extender-teknologi samt flexibel portomkoppling ger DDX10 flera användare tillgång till flera datorer på distans. Kombinerad med DDX CAM och DDX USR utgör DDX30 en ... läs mer »

ADDERView DDX30

ADDERView DDX30 ADDERView™ DDX30 är en högpresterande KVM-switch som ger kraftfull funktionalitet i ett litet, kompakt format. Med Adders pålitliga och förlustfria KVM-extender-teknologi samt flexibel portomkoppling ger DDX30 flera användare tillgång till flera datorer på distans. Kombinerad med DDX CAM och DDX USR utgör DDX30 en ... läs mer »

ADDERLink XDIP

ADDERLink XDIP ADDERLink™ XDIP är en kompakt, lättinstallerad matrislösning som körs på ett standard IP-nätverk och gör det möjligt för användare att utöka och hantera sina datorer med HD-video och stereoljud. XDIP är skalbar, från enkel förlängning till liten matris. Passar därför mycket bra för mindre ... läs mer »

ADDERLink INFINITY 4000 Series

ADDERLink INFINITY 4000 Series ADDERLink™ INFINITY 4000-serien (ALIF4000) är världens bästa Dual-Head, 4K IP KVM-extender för överföring över en enda fiberkabel. ALIF4000 levererar perfekt bildkvalitet på 4K60 med USB 2.0. ALIF4000 är helt kompatibel med ADDER INFINITY-sortimentet och stöder ADDERLink INFINITY Manager (AIM). Kan användas som en ... läs mer »

ADDERLink INFINITY Dual

ADDERLink INFINITY Dual En del av ADDERLink® INFINITY®-serien, ADDERLink INFINITY Dual är en högpresterande KVM-lösning som gör att ni kan stationera datorer och servrar i en säker miljö men ändå låta användaren få känslan av att sitta direkt vid datorn. Konfigurerbar som en Double-Link eller Dual-Head. KVM ... läs mer »

INFINITY Dual 2020

ADDERLink INFINITY Dual 2020 En del av ADDERLink® INFINITY®-serien. ADDERLink INFINITY Dual 2020 är en högpresterande KVM-lösning som gör att ni kan stationera datorer och servrar i en säker miljö med bibehållen full åtkomst. Konfigurerbar som en Single-Link eller Dual-Head, denna extender ger en "Vid PC:n"-upplevelse på ... läs mer »

ADDERLink INFINITY 1002

ADDERLink INFINITY 1002 Som en del av ADDERLink™ INFINITY-sortimentet är ADDERLink INFINITY 1002 en högpresterande KVM-extender som gör att ni kan stationera datorer och servrar i en säker miljö, på avstånd från användaren. Konfigurerbar som en Single-Link eller Dual-Head och ger en högkvalitativ videosignal med minimal ... läs mer »

ADDERLink INFINITY 100T

ADDERLink INFINITY 100T ADDERLink™ INFINITY 100T (ALIF100T) är en Zero U™, högpresterande IP KVM-sändare (tangentbord, video, mus) som gör det möjligt att använda standard IT-infrastruktur för att utöka avståndet mellan datorer och användare. Noll U-formfaktor IP-baserad: använd ditt befintliga nätverk USB-driven Låg energiförbrukning Hög videoupplösning Enkel ... läs mer »

INFINITY Manager v4

ADDERLink INFINITY Manager v4   Centralenhet som gör det möjligt att hantera sändare- & mottagarenheter centralt för att skapa en distribuerad lösning av extenders för fjärrstyrning och fjärr åtkomst av utrustning och arbetsplatser. ADDERLink INFINITY Manager (AIM) är en del av ADDERLink™ INFINITY-sortimentet och ... läs mer »

Gör din befintliga PDU smart, ta kontroll över energi förbrukningen

Gör din befintliga PDU smart, ta kontroll över energi förbrukningen För den egna datahallen eller serverracket blir uppgiften om energiförbrukningen viktig för dimensionering av reservkraft och som "vakt" mot överbelastning. Larm vid överbelastning Sätt egna larmgränser och få varningsmeddelande när givna gränsvärden överskrids. Använder du PacketPower EMX kan du ... läs mer »

ZyPer4K – skalbar okomprimerad 4K video över 10G Ethernet

ZyPer4K - skalbar okomprimerad 4K video över 10G Ethernet Rå 4K-video över 10G Ethernet och gränslöst skalbar gör ZyPer4K till en verklig ögonöppnare inom högupplöst videodistribution. Det är dags att säga adjö till den traditionella matrisväxeln med sina fastlåsta storlekar, chassin, kort och specialkabel, men också ... läs mer »

OnTrack LED-skärm för kritiska meddelanden i organisationen

OnTrack LED-skärm för kritiska meddelanden i organisationen OnTrack LED displayer är överlägsna LCD och plasma då det gäller korta meddelanden av akut karaktär såsom alla sorters larm, information om återsamlingsplatser vid brandlarm, påminnelser till personal, information om övningar. På senare år har terrorliknande händelser skapat behov ... läs mer »

Nätverks MAID AES10 SFP

Nätverks MAID AES10 SFP fiberlänkspaket Fiberlänkspaket som är färdigkonfigurerad för att överföra MAID ASE10 audio via fiber. Upp till 1.25Gb/s dubbelriktad data länk via SFP Möter elektriska specifikationer för AES10-2003 HD-BNC™ kontakter (75Ω) Integrerad equalizer: Typisk längd på Belden 1694A-kabel: 100m vid 125Mb / s Via USB2.0 ... läs mer »

Nätverks Audio DANTE

Nätverks Audio DANTE och AVB SFP fiberlänks paket Fiberlänkspaket som är färdigkonfigurerad för att överföra DANTE och AVB nätverksaudio, överför på Multimode eller Singlemode fiber. Upp till 1.25Gb/s dubbelriktad data länk via SFP 1000BASE-T mot system med SERDES interface 10/100/1000BaseT mot system med SGMII interface inkl ... läs mer »

Multi-matris 32×32 DVI – HDMI – 3G SDI

Multi-matris 32x32 DVI - HDMI - 3G SDI Matrisväxel från uppstickaren Opticis utmanar etablerade högprisfabrikat som Kramer och Crestron med en mycket kraftfull matrisväxel för HDMI, DVI (single och dual Link), DisplayPort och 3G-SDI. Den rymmer åtta ingångskort och åtta utgångskort för totalt 32 x 32 ... läs mer »

HDMI Switch/Matrix 16×16 4K@30Hz

HDMI Switch/Matrix 16x16 4K@30Hz En flexibel matrixväxel för samtidig och oberoende växling mellan upp till sexton ingångar och sexton utgångar, med styrning lokalt via knappar, fjärrkontroll eller fjärrmässigt via Webb. En dedikerad mjukvara för säker och effektiv styrning och kontroll av enheten över Ethernet eller RS232/RS485 ... läs mer »

HDMI matrisväxel med IP/USB/RS232-styrning

HDMI matrisväxel med IP/USB/RS232-styrning En fullt flexibel matrisväxel för samtidig och oberoende växling mellan upp till åtta ingångar och åtta utgångar, med styrning lokalt via knappar, USB, RS232 eller fjärrmässigt via IP. Här avses inte bara simpel hyperteminal och webbrowser, utan med växeln följer också en ... läs mer »

DVI/Audio/RS232/USB2.0

DVI/Audio/RS232/USB2.0 upp till 2km på fiber Universell förlängare som klarar både multimode- och singelmode-fiber i en och samma enhet. Den levererar kristallklar och störningsfri DVI, stereoljud, seriell RS232 och USB 2.0 på upp till 500 meter vid multimode 50/125 och 2 km på singelmode. Mottagarenheten har ... läs mer »

Dual Link DVI på 2-fiber

Dual Link DVI på 2-fiber upp till 500 m Dual-Link DVI med upplösning upp till WQUXGA (3840x2400 pixlar) kan du nu överföra via bara två multimode-fiber och på avstånd upp till 500 m. Förlängaren klarar alltså av att skicka hela sju datasignaler på bara två fiber, ... läs mer »

Digital HD över befintligt koaxnät HDbridge från Zeevee omvandlar video från bland annat satellit-TV-mottagare, kabel-TV-box eller mediaspelare till digitala kabelkanaler som kan sändas i befintligt koaxnät till obegränsat antal HDTV-apparater. Detta sker helt utan ändnoder, programkort eller krav på ny kabelinfrastruktur. Ett idealiskt alternativ för sportbarer, ... läs mer »

HDBaseT HDMI Switch/Matrix 8×8 4K@60Hz YUV4:4:4

HDBaseT HDMI Switch/Matrix 8x8 4K@60Hz YUV4:4:4 En flexibel HDBaseT matrixväxel för samtidig och oberoende växling mellan upp till åtta ingångar och åtta utgångar, med styrning lokalt via knappar, RS232, fjärrkontroll eller fjärrmässigt via Webb. RS232 serieport använder en dedikerad mjukvara för säker och effektiv styrning och ... läs mer »

4 port HDMI 4K KVM Switch, 3xUSB

4 port HDMI 4K KVM Switch, 3xUSB Enheten stödjer tre USB enheter tangentbord och mus med omedelbart stöd den tredje porten kan användas till andra USB enheter som via Hot-Plug kopplas in på aktuell dator. Enheten har led indikator som visar grönt när USB är ... läs mer »

Dominion SXII – 4-48 seriella RS232, inbyggd IP-styrning

Dominion SXII - 4-48 seriella RS232, inbyggd IP-styrning Raritan Dominion SXII är en av modellerna ur den senaste generationen digitala KVM-switchar från Raritan. SX-modellen är strikt seriell, men precis som övriga produkter i Dominion-serien har du både browserbaserad fjärrstyrning över IP och lokal anslutning integrerat i ... läs mer »

Raritan Dominion KXIII 8-64 portar IP-styrning Virtual media

Raritan Dominion KXIII 8-64 portar IP-styrning Virtual media Dominion KX III från marknadsledande Raritan sätter ny standard för säker, snabb och expanderbar lösning inom KVM-över-IP. Gäller det fjärrstyrning av servrar i allt från testlabb, små datarum, eller lokalkontor till de största och mest krävande företagen erbjuder ... läs mer »

CommandCenter, för KXII, virtuella servrar, blade-servrar

CommandCenter, för KXII, virtuella servrar, blade-servrar Raritan CommandCenter är den styrande enheten i ett KVM-system baserat på Raritans Paragon- och Dominion-modeller med tillbehör. Genom att knyta alla KVM-switchar till CommanCenter får du en gemensam ingång och vy över alla system, med endast en inloggning. Det spelar ... läs mer »

48-portar, RJ45

48-portar, RJ45 Digi CM (Console Management) från Digi International är en hypermodern men traditionell terminalserver som försetts med funktioner och applikationsgränssnitt anpassat för datahallsmiljön. Det ger framförallt fördelen att du kan köra dina seriella enheter med samma "command line" gränssnitt som många lärt sig att ... läs mer »

Digi Passport med freeKVM för servrar, routers och switchar

Digi Passport med freeKVM för servrar, routers och switchar Digi Passport från Digi International ger ännu enklare drift och övervakning av enheter med konsolportar (seriella RS232). Nu med freeKVM som gör att du kan får ett grafiskt gränssnitt till samtliga servers helt utan traditionella KVM-tillbehör. Därmed ... läs mer »

Dominion PX – Intelligenta strömlister för stordriftmiljö

Dominion PX - Intelligenta strömlister för stordriftmiljö Fjärrströmbrytarna Dominion PX från Raritan ger dig kontroll över strömuttag och strömförbrukning på ett sätt som inte tidigare varit möjligt och uppfyller högt ställda säkerhetskrav.Samtidigt som de kan användas en och en helt fristående kan de också integreras helt ... läs mer »

Dominion KX2-101-V2, IP-baserad KVM-förlängare

Dominion KX2-101-V2, IP-baserad KVM-förlängare Med Raritan Dominion KX101 kan du fjärrstyra vilken gammal KVM-switch eller ensam dator som helst, till ett pris som tidigare var helt otänkbart. Dominion KX101 är den senaste i raden av skalbara IP-baserade KVM-lösningar avsedda att fjärrstyra servrar och datorer via IP. ... läs mer »

KVM-förlängare upp till 300 m Cat.5

KVM-förlängare upp till 300 m Cat.5 Förlänger avståndet mellan arbetsplats och dator upp till 180m. Datorns portar (mus/ tangentbord/bildskärm) ansluts till en sändare och mus, tangentbord och bildskärm ansluts till en mottagare. Enheterna kopplas ihop med vanlig Cat.5 kabel. Sändardelen har även lokal användarport för bildskärm, ... läs mer »

KVM med ljud och RS232 på upp till 15km med fiber

KVM med ljud och RS232 på upp till 15km med fiber Komplett KVM-förlängare i kompakt format med både ljud och seriell port för antingen upp till 420m avstånd med multimode eller 15 km med singelmode-fiber. Överföringen sker med ett enda fiberpar och ansluts i var ände ... läs mer »

Quad KVM – Fyra samtidiga bilder på en skärm

Quad KVM - Fyra samtidiga bilder på en skärm Med Quad KVM kan du visa bilden från fyra analoga (VGA) eller digitala (DVI) grafikkort på en och samma skärm. En operatör med fyra datorer har annars behövt antingen fyra separata skärmar eller fått nöja sig med ... läs mer »

DVI-D och USB2.0

DVI-D och USB2.0 på dubbla Cat.6 upp till 80m DVX-Ultra förlänger avståndet mellan arbetsplatsen och PC:n med upp till 80 meter och ger dig både DVI samt USB 2.0 på 2st Cat.6-kablar. Förlängaren buffrar och synkroniserar ... läs mer »

KVM HDMI 2D/3D och USB2.0 upp till 100m på Cat5e/6/8

KVM HDMI 2D/3D och USB2.0 upp till 100m på Cat5e/6/8 EL5363 KVM från Icron flyttar högupplöst HDTV (2D/3D) samt USB2.0 upp till 100m från källan med en enda cat5e/6/8-kabel. Full okomprimerad HD samt tre USB-portar som stödjer alla olika USB-tillbehör, exempelvis, tangentbord, mus, högtalare, mikrofon, ... läs mer »

HDMI/KVM över IP

HDMI/KVM över IP - 4K video via koppar eller fiber på SFP/RJ45 4K HDMI och USB över IP Extender är en lösning för ljud, video, IR, RS232 och USB Signalförlängning via Local Area Network (LAN). Den kan användas som ljud, video och KVM extender över ... läs mer »

KVM med DVI, USB och stereoljud – växla mellan två datorer

KVM med DVI, USB och stereoljud - växla mellan två datorer En perfekt småkontors-KVM med full-HD DVI och stereo-ljud som även passar hemma. Du växlar enkelt mellan två datorer med tryckknappen på enheten eller med ett tangentbordskommando (hot-key) och har kablarna inkluderade i enheten, bara plugga ... läs mer »

Fyrdubbel DisplayPort KVM – En användare fyrdubbla skärmar

Fyrdubbel DisplayPort KVM - En användare fyrdubbla skärmar Öppna och kontrollera fyra datorer som vardera har fyra displayer med en KVM Arbetsstation med fyra DisplayPort 1.2-skärmar med fullt USB 2.0 stöd KVM-emulering och support för 4K HD-upplösning. • Stöder Mac, PC, Linux och Sun Mac OS, ... läs mer »

Tvåhövdad KVM – dubbla DVI på varje plus USB

Tvåhövdad KVM - dubbla DVI på varje plus USB KVM-switchen för datorer med dubbla grafikkort klarar av att hantera upp till fyra olika datorer, var och en med två DVI-portar, ett USB-tangentbord, en mus, en uppsättning högtalare och en USB 2.0-enhet såsom minnespinne eller mjukvarunyckel. Du ... läs mer »

DisplayPort KVM – 4 datorer en användare

DisplayPort KVM - 4 datorer en användare Öppna och kontrollera fyra datorer med en KVM Arbetsstation med en DisplayPort 1.2-skärm med full USB 2.0/1.1 KVM-emulering och support för 4K HD-upplösning. KVM kontroll över fyra anslutna datorer från en arbetsstation med en Displaymonitor • Stöder upplösningar upp till 3840x2160 ... läs mer »

DVI-I USB och ljud

DVI-I USB och ljud på Cat.5e/6 upp till 150m Förlänger avståndet mellan arbetsplatsen och PC:n med upp till 150 meter och ger dig DVI/VGA in DVI ut samt USB och ljud på en st Cat.5e/6-kabel. Förlängaren buffrar och synkroniserar klockan i både sändar- ... läs mer »

Dual Link DVI splitter

Dual Link DVI splitter - Robust i plåthölje med fästöron I DVI Dual Link har man, som namnet antyder, dubblat antalet datapar i jämförelse med Single Link DVI och därmed gjort möjligt för dubbla bandbredden. Vår kompakta DVI-splitter tål 2580x1600 och har en robust industriell ... läs mer »

HDMI/KVM – 1080p HD video via 60m Cat5e/6

HDMI/KVM - 1080p HD video via 60m Cat5e/6 HD 1080p HDMI och USB Extender över vanlig Cat5e/6 nätverkskabel. Vartdera system innehåller en sändare och en mottagare och gör att du på distans kan manöverera din dator som att du satt bredvid den. Full HD ... läs mer »

Rackmontering universell hylla SmartAVI, 1U

Rackmontering universell hylla SmartAVI, 1U SmartRack, universellt hyllsystem för servermiljö. Denna rackmonterbara fasta hylla (1U) gör det möjligt för mindre produkter i servermiljön, som tex extenders, splitters och switchar, att smidigt monteras i samtliga 2- och 4-stolpsrack/skåp. Kompatibilitet med i stort sett samtliga SmartAVI-produkter, ... läs mer »

DisplayPort 1.2 Paket om sändare och mottagare 100 m Cat.5/6

DisplayPort 1.2 Paket om sändare och mottagare 100 m Cat.5/6 Denna DisplayPort 1.2-förlängare (extender) kan skicka en DP-signal upp till 100m över en vanlig och kostnadseffektiv CAT5/5e/6-kabel. Teknologin är överlägsen jämfört med enklare förlängare som kräver en viss typ av skärmad CAT6-kabel för att klara av ... läs mer »

Militär stereo audio

Mil. Stereo Audio med serie och kontakt data via fiberlänk   För militara applikationer med extra hållbart låda i stål. Stereo Audio med serie och kontakt data via fiberlänk, via punkt till punkt, en till många eller som en slinga. Exklusive kraftaggregat Exempel Punkt till punkt, bidirektionell förbindelse mellan ... läs mer »

HDMI 3D upp till 300m

HDMI 3D upp till 300m via simplex multimode-fiber Professionell 3D-kompatibel HDMI-förlängare i miniformat för 50/125 OM2 multimode-fiber upp till 300 m. Förlängaren använder sig av CWDM (Coarse Wavelength Division Multiplexing) vilket innebär att alla färger, klocksignaler och extrasignaler får sin egen våglängd och kan därmed överföras helt ... läs mer »

4K HDMI 2.0 upp till 100m

4K HDMI 2.0 upp till 100m på en duplex MultiMode fiber (LC) 4K HDMI 2.0 Professionell förlängare i miniformat för multimode-fiber OM3 duplex upp till 100m. Förlängaren använder sig av två fibrer som överför alla färger, klocksignaler och extrasignaler detta sker helt transparent och okomprimerat.   Transparent överföring ... läs mer »

Displayport fiberförlängare

Displayport fiberförlängare 200m Helt störningsfri och okomprimerad överföring av DisplayPort upp till 200m via multimodefiber. Fiberkabeln garanterar inte bara den störningsfria överföringen av videosignalen, på köpet får du också galvanisk isolation och skydd mot åskskador på ansluten utrustning.   Smart matning via USB-porten Med produkten följer vanliga nätadaptrar, men ... läs mer »

Optiska A/V-förlängare med CWDM-teknik

Optiska A/V-förlängare med CWDM-teknik - SDI/AES3/Serie/data Ett modulärt och driftsäkert rack för valfri kombination av fiberförlängare i form av insticksmoduler för A/V-signaler, seriella signaler och Ethernet. Racket erbjuder 16 fack att placera de olika modulerna i och är försett med dubbla kraftaggregat samt statusindikatorer på frontpanelen. ... läs mer »

HDBaseT HDMI Switch/Matrix 4×4 4K@60Hz YUV4:4:4

HDBaseT HDMI Switch/Matrix 4x4 4K@60Hz YUV4:4:4 En flexibel HDBaseT matrixväxel för samtidig och oberoende växling mellan upp till fyra ingångar och fyra utgångar, med styrning lokalt via knappar, RS232, fjärrkontroll eller fjärrmässigt via Webb. RS232 serieport använder en dedikerad mjukvara för säker och effektiv styrning och ... läs mer »

Dual-link DVI på fiber

Dual-link DVI på fiber upp till 2km Dual-link DVI med upplösning upp till WQXGA (2560x1600 pixlar) kan du nu överföra via singel eller multimode fiber på upp till 2km avstånd. För maxavståndet krävs att du använder dig av "virtuell DDC" och här erbjuder förlängaren sk självlärd ... läs mer »

Displayport 4K

Displayport 4K fiberförlängare Displayport-förlängaren för okomprimerad 4K över multimode-fiber är sensationellt liten till formatet och så strömsnål att den kan försörjas från en USB-port. Det blir därför möjligt att placera den direkt i porten men också enklare att få plats med den inuit en ... läs mer »

EventSensor, fjärrströmbrytare 48VDC

EventSensor, fjärrströmbrytare 48VDC   PowerBoss är fjärrströmlist för 48V DC passande SiteBoss-produkterna från Asentria. Produkten är en av många olika sk EventSensors som kan kedjekopplas för att utöka antalet kontrollerbara portar från en och samma basenhet. Distribution och strömbrytning av 48V DC Strömlisten ger dig möjlighet att starta om ... läs mer »

Ljudlarm över fiber

Skicka ljudlarm och meddelanden över fiber Produkten är tänkt att användas för olika typer av larmmeddelanden såsom brandlarm, utrop och andra tillfällen då ett meddelande snabbt och säkert behöver kommuniceras ut över långa avstånd. Men produkten kan även användas för att förlänga en ljudsignal från exempelvis ... läs mer »

Special PDU med en separat säkring per uttag.

Special PDU med en separat säkring per uttag. Om du inte lyckats hitta en modell som passar just dina behov i vårt lagerförda utbud av strömlister så har du möjligheten att komponera en egen strömlist helt utifrån dina egna unika krav och önskemål. Detta till bra ... läs mer »

ESD-matta på rulle – perfekt för oregelbundna ytor

ESD-matta på rulle - perfekt för oregelbundna ytor Skydda känslig elektronisk utrustning genom att ansluta den till omgivningens jordplan, så undviker du skador p g a statisk urladdning. Använd mattan som underlag på skrivbordet eller andra plana ytor. Mattan kan också användas som avledningsstation på golv ... läs mer »

Temp-detekterings kamera

Temp-detekterings kamera Temperatur och övervakning, en unik lösning för att både kunna se men även kontrollera temperaturen på ett objekt. Med en noggrannhet på +- 0.3 grader får du larm när det sker en temperaturförändring antingen vid en temperaturhöjning men också vid en för hög differens. Kameran ... läs mer »

Mångsidig takarm för dubbelmontage av större skärmar

Mångsidig takarm för dubbelmontage av större skärmar Snygg och flexibel lösning för publika informations- och reklamtavlor. Tack vare flera olika monteringsalternativ på en och samma stolpe är det lätt att skapa enhetliga installationer med samma produkt fastän förutsättningarna skiftar. Den vertikala stolpen är försedd med spår som ... läs mer »

LX Dual/Triple – Höj- och sänkbart flerskärms-stativ

LX Dual/Triple - Höj- och sänkbart flerskärms-stativ Ergotron Dual/Triple Display Lift Stand lyfter din arbetsmiljö till nya höjder. Den unika fjädringstekniken "Constant Force" gör hela raden av monitorer höj/sänk- och vinklingsbar utan att du behöver anstränga dig det minsta. Inga rattar eller skruvar, ta bara ... läs mer »

Neoflex Mobile Center tar skärmen till publiken

Neoflex Mobile Center tar skärmen till publiken Med Neo-flex Mobile Media Center flyttar du lätt skärmen till publiken och förvandlar vilket utrymme som helst till konferens- eller TV-rum. Den tunga TV:n rullas lätt fram på mjuka hjul och trots att den väger uppåt 50 kg ... läs mer »

Vattentätt tangentbord IP68

Vattentätt tangentbord IP68 Äkta tangentbordskänsla Tangenternas kontaktyta inuti tangetbordet är extra stora vilket gör att fingertoppen inte behöver samma precision. Det minskar belastningsskador och antalet skrivfel väsentligt. Vikten du behöver applicera på tangenten för att ett tecken skall bli till är endast 130 g, vilket ger ... läs mer »

Dubbel Displayport KVM – en användare dubbla skärmar

Dubbel Displayport KVM - en användare dubbla skärmar Dual-Head Displayport KVM som den också kallas ger åtkomst och kontroll över fyra datorer via USB tangentbord och mus samt dubbla Displayport upp till 4K upplösning (3840×2160 (@30Hz).  Flexibel manövrering inklusive fjärrstyrning Switchen kräver ingen mjukvara eller andra förbereselser utan ... läs mer »

Kontakta oss för mer information och prisuppgift