Avocent C-Station

Avocent C-station är inte bara en extender. Det är ett helt nytt tänkande, och förutom att förlänga tangentbord, skärm och mus med 100% prestanda kan ni med C-Station även flytta ut de anslutningar ni önskar från PC till arbetsplats. Ett helt nytt tänkande.

Centralisera och säkra era datorer men behåll full funktionalitet på arbetsplatsen. Med C-station kan ni ha upp till 800 meter mellan PC och arbetsplats.

En ny generation extenders

C-station är en ny generation av extenders. Helt digitala. Avocent C-station består egentligen av två produkter. Dels en liten box som ni sätter vid arbetsplatsen: C-station. Dels ett C-Link PCI-kort som ni sätter i datorn och som fungerar som en PCI-kortsbrygga.

Mellan enheterna ansluter ni antingen en fiber eller en kopparkabel. I kabeln mellan enheterna sker överföring med upp till 250MB/s med hjälp av ett eget C-Link protocol, och C-link card stöder operativsystem som Windows 95-2000, NT4.0, ME, XP, RedHat Linux, Mandriva.

Avocent C-station vid arbetsplatsen ger användaren anslutningar som denne normalt bara har på sin PC. C-station som står på arbetsplatsen finns i två olika storlekar.

Dels den mindre L-serien som är en ganska smidig låda och har uttag som I/O, USB, PS/2 och video (option), och dels C-serien som är lite större men dessutom har plats för ett PCI-kort för utbyggnad.

I L-serien kan man sätta ett video kort som tar hand om upp till fyra skärmar, vill man ha mer än så används C-serien.

Högsta Säkerhet – Enkel Administration – Optimal Prestanda

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift