Kontrollrum

Kontrollrummet är hjärtat i många produktionsmiljöer och i många fall är kontrollrummet bemannat 24 timmar per dygn, sju dagar i veckan med höga krav på utrustning och personal. Allt måste fungera till 100% då fel och driftstopp riskerar att kosta stora summor för organisationen. Vi erbjuder en mängd olika produkter för optimal utformning och funktion i ert kontrollrum! Läs mer.

Välkommen att kontakta oss för en diskussion kring utrustning och utformning.

Operatörsrum konsult

Med en lång och unik kunskap om operatörsrum/kontrollrum/driftcentraler kan RackTech hjälpa er att skapa en driftsäker och genomtänkt operatörsmiljö. Läs mer.

Monitorswitchar

Ofta sitter många operatörer i samma kontroll eller övervakningsrum. Beroende på arbetssituation är det ibland nödvändigt att kunna flytta en monitorbild från en operatör till en annan eller att dela information från en dator med många operatörer.

Kontakta oss så sänder vi mer information om monitordelning.

Ett annat önskemål är ofta att kunna lägga upp en monitorbild på en projektor eller videovägg. En switchlösning löser det. Läs mer.

Extenders

Ställ datorer och annan utrustning avskilda från arbetsmiljön. Reducera ljud, värme och utrymmesbehov. Extenders förlänger kablaget upp till 300 meter – läs  mer om Cat5extender. Förlängning även för IP och fiber. Läs mer.

Monitorvägg / videovägg

Ofta är visuell information överlägsen när det gäller att snabbt ta till sig information eller larm. Och ofta är det av stor vikt att dela informationen med kollegor.

Inom vårt område för digital signage har vi ett stort antal lösningar för videoväggar och informationshantering. Läs mer.

Videodisplay extenders

Lösningar för att förlänga videosignaler via te.x. fiber över långa avstånd. Läs mer.

Videosplitters

Delar upp videosignalen till ett flertal arbetsplatser. Läs mer.

Monitorarmar

Olika lösningar för att skapa en ergonomisk miljö för operatören. Läs mer.

Flera användare till samma dator.

Med PC-share kan upp till 5 användare samtidigt jobba mot samma maskin på upp till 300 meters avstånd. Läs mer.

KVM lösningar

Ger samlad åtkomst till konsolen på servers för en eller flera samtidiga användare. 2 – 1000:tals servers kan anslutas. Via kabel eller IP/ GPRS. Läs mer.

Kontrollrumsteknik / kontrollrumsmiljö

RackTech utför planering av kontrollrum och serverhallar. Den bästa lösningen är att oftast resultatet av rätt kontrollrumsteknik tillsammans med en god portion sunt förnuft och erfarenhet av liknande projekt. Läs mer.

Kontrollrumsinredning / operatörsbord

Vi representerar flera olika system av inredning, operatörsstol och bord för kontrollrum och övervakningscentra. Kontakta oss så finner vi bästa lösningen för ert behov. Läs mer.

Serverrack

I RackTech:s 19″ serverrack kan ni blanda utrustning med olika monteringsmått och ändå montera dom in samma rack. Spar plats och ger enklare och flexiblare installation. Komplett sortiment av tillbehör med uttagslister, fläktar, övervakning osv. Läs mer.

Reservkraftsystem / UPS

Kontrollrum är ofta mycket kritiskt vid ev. strömavbrott. RackTech levererar kompletta UPS och reservkraftlösningar. Läs mer.

Installationsgolv

Ett väl uppbyggt installationsgolv med strukturerad kanalisation för el och datakablering ger en flexibel miljö för lång tid framåt. Läs mer.

Kabelmärkning

I en kritisk miljö bör allt kablage vara rätt uppmärkt för att möjliggöra enkel omflyttning och för att förenkla ev. felsökning. Läs mer.


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift