Operatörsbord

Kundanpassade operatörsbord

RackTech levererar operatörsbord anpassade efter varje kunds specifika önskemål och krav. Våra kunder återfinns bland annat inom processindustri, pappersbruk, larmcentraler, räddningstjänst mm. Alla med det gemensamt att dom bemannar sina operatörsbord 24/7.

Då vi tillverkar våra operatörsbord i Sverige kan vi alltid anpassa varje bord till dom krav och den teknik som är aktuell i varje enskilt fall. Alla bord har stora inställningsmöjligheter och är utrustade med högkvalitativa lyftpelare för att garantera en problemfri drift under många år.

En god funktion och en god ergonomi skapar en bra arbetsmiljö för operatören. En bra arbetsmiljö ger en mer alert operatör och en säkrare process.

Helhetsleverantör

Utöver operatörsbordet kan vi leverera de kompletterande produkter som krävs för att skapa en bra helhet i ett operatörsrum. Det kan vara hurtsar, konferensbord och operatörsstolar men även teknik för att switcha ljud och bild mellan olika arbetsplatser. Racktech samarbetar även med Skandinaviens ledande tillverkare av ergonomiska arbetsplatsutrustningar inom kompletterande områden. Läs mer på kontrollrumsstol.se.

Vi kan tekniken i ett operatörsrum och kan ge råd och leverera utrustning som ger en helhet. Vi har lösningar för reservkraft/UPS, extenders, bildswitchar, ljuddämpade rack för datorer mm. All för att skapa ett komplett, väl fungerande operatörsrum.

Galleri

Välkommen att kontakta oss för förslag och prisuppgift på operatörsbord och kompletterande utrustning.


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift