Operatörsbord

Kundanpassade operatörsbord

Vi levererar anpassade operatörsbord utefter varje kunds specifika önskemål och krav. Pappersbruk, övervakningscentraler, larmcentraler, räddningstjänst, metallindustri är några av alla de branscher vi levererat operatörsbord till. Alla har det gemensamt att det är arbetsplatser med 24/7 bemanning.

Våra operatörsbord tillverkas i Sverige utefter det mått och den teknik som är aktuell i varje enskilt fall. Våra bord har stora inställningsmöjligheter och är utrustade med högkvalitativa lyftpelare för problemfri drift under många år.

Fokus ligger på god ergonomi då förutsättningen för en bra process alltid i sista änden hänger på operatörerna. En bra arbetsmiljö ger en mer alert operatör och en säkrare process.

Förutom operatörsbordet kan vi leverera de kompletterande produkter som behövs i ett operatörsrum. Det kan vara hurtsar, konferensbord och operatörsstolar vilket är en viktig del i en 24/7-miljö. Racktech samarbetar även med Skandinaviens ledande tillverkare av ergonomiska arbetsplatsutrustningar inom kompletterande områden.

Vi kan tekniken i ett operatörsrum och kan rådgöra och leverera teknik som stöder detta. Lösningar för reservkraft/UPS, monitor-extenders, bildswitchar, IP-extenders, ljuddämpade rack för datorer mm. All utrustning för ett komplett operatörsrum.

Kontakta oss gärna för att diskutera ert operatörsrum oavsett om det gäller operatörsbord eller den teknik som krävs för att få rummet som helhet att fungera väl. Den bästa lösningen på kundens problem är alltid i vårt fokus!

Välkommen att kontakta oss!


Ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift