Sjukvård extender

Infinity

På sjukhus och inom sjukvården finns det många fördelar med att separera datorer från skärm/tangentbord/mus. Det ger en bättre arbetsmiljö för personal och högre patientsäkerhet. Dessutom blir underhållet av en dator enklare för it-personal när den inte är placerad i patientmiljön.

Andra typiska tillämpningar för KVM-extenders är t.ex. operationssalar där datorer och teknik kan placeras utanför operationsrummet medan informationen fortfarande kan presenteras på ett säkert sätt inne i operationsrummet.

Lösningen är att ha skärm, tangentbord och mus/styrdon inne i operationssalen och skapa en förlängning till datorn med hjälp av tex fiber eller via IP och en extender. Det senare gör det även möjligt att ha tillgång till datorerna externt, dvs. från olika sjukhus eller från vilken plats i världen som helst för att dela information eller exempelvis en operationsbild.

Andra fördelar med extenders inom sjukvården är att datorer som avger värme och ljud kan ställas i ett klimatkontrollerat serverrum där man kan kontrollera både åtkomst och driftmiljö på ett optimalt sätt.

Racktech har levererat extenderlösningar till sjukhus och vårdsektorn i över 15 års tid.

Racktech har ett brett utbud av KVM extenders.

Välkommen att kontakta oss!


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift