Brandskydd

En brand i ett serverrum eller datahall skadar mycket snabbt en verksamhet och ger ofta helt förödande konsekvenser. Trots det är brandskyddet i serverrum och datahallar ofta eftersatt eller underdimensionerat.

Vi ser det som en självklarhet att alltid ha tillgång till lagrad data och förlitar oss helt på det i vårt dagliga arbete. Men vad händer om det inte finns där ? Vilka konsekvenser får en brand i ert serverrum? Kan er verksamhet fortsätta att fungera?

Genom ett nära samarbete med ledande leverantörer av släcksystem, med 100:tals referenser inom data, telecom och industri, erbjuder vi kompletta lösningar med olika släckmedia för installation över hela landet. Med släcksystem dimensionerade till ert serverrum och de förutsättningar som er miljö har.

Genom inspektion på plats av era förutsättningar kan offert lämnas med helhetsåtagande. Komplett med installation, driftsättning samt serviceavtal i förekommande fall. Släcksystem kan även installeras i befintliga serverrum utan stora ingrepp viket gör det till ett fördelaktigt alternativ oavsett storlek på serverrum/datahall.

Fakta om gasen IG55

Släcksystem

För mer information och prisuppgift »

Produkgrupper

Rumsskydd IG55

Fasta släckanläggningar

För mindre serverrum

Brandsläckning för 19″ serverrack

Brandtätning datahallar

Brandtätning datahallar

Kontakta oss för mer information och prisuppgift