Allt fler av konsumentens beslut fattas i butiken. Detta understryker vikten av en effektiv påverkan på plats i butik. Med detta som bakgrund är det lätt att förstå vikten av att nå kunden direkt vid tidpunkten för inköpet med rätt budskap. Dessutom är Digital Signage, eller på svenska; digitala skyltar, en flexibel lösning som gör det enkelt att förändra budskapet och anpassa det till kampanjer, lagerstatus osv.

Filmer, bilder, textbudskap. Allt kan blandas utan begränsning för att uppnå det effektivaste budskapet. Dessutom är presentationsskärmen i sig en faktor med högt uppmärksamhetsvärde.

Lösningen är lätt att administrera. Alla skärmarna kan enkelt startas och stoppas centralt. Även övervakning av skärmar och budskap sker centralt. Det finns ett flertal tekniker för bildvisningen. LCD, plasma skärmar eller projektor.

Vi har den specialkunskap och de produkter som krävs för att få detta att fungera på ett optimalt sätt. Vi kan leverera kompletta tekniklösningar för butik, hotell, terminaler, osv. Inklusive marknadens olika typer av skärmar, styrenheter, mediaspelare, mm.

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift