Proloop 2

Loopdetektor för industridörrar, barriärer och parkeringsplatser

Varje typ av fordonsdetektering fungerar helt pålitligt med den här enheten. Den övervakar och utvärderar induktionsslingorna som läggs i marken och upptäcker alla typer av metallfordon – från cyklar ända till lastbilar.

Används i barriärinstallationer

ProLoop-slingdetektorer möjliggör säker öppning och stängning av hinder vid ingångar och utgångar från parkeringsanläggningar samt pålitlig aktivering av parkeringsbiljettautomater.

ProLoop2

Den intelligenta programvaran och den kompakta designen gör den här produkten enkel att starta och använda.

Det intuitiva drift- och displaykonceptet gör att ProLoop2 är särskilt användarvänlig. Den har många justeringar och funktioner, samtidigt som högsta tillförlitlighet garanteras eftersom slingan är elektriskt isolerad från detektorn. Förutom induktansmätningen har den också ett simuleringsläge och ett alternativ att återställa till fabriksinställningarna.

ProLoop Lite

Enkelt, effektivt, pålitligt: ​​den här slingdetektorn fungerar lika tillförlitligt och exakt som ProLoop2. Den övervakar och utvärderar den installerade induktionsslingan, detekterar metallfordon av alla slag och underlättar omedelbar växling vid grinden.

Fokus på det grundläggande funktionsomfånget innebär att den här produkten är enklare och snabbare att starta och använda än någonsin tidigare. Dessutom till ett utmärkt pris / prestanda-förhållande. Välkommen att kontakta oss för mer information och prisuppgift.

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift