Rådgivning – datahallsexpert till hands!

Vi anser att rådgivning och försäljning är två helt olika saker.

RackTech genomför sedan många år tillbaka konsultuppdrag med inriktning på problemlösning, projektledning och teknisk rådgivning kring området datahallar och serverrum.

För oss innebär ett konsultuppdrag enbart rådgivning. Inte att vi säljer de produkter som ibland är lösningen på ett specifikt problem i driftmiljön. Ni kan alltid vara säker på att de råd vi ger är helt opartiska och inte anpassade för att passa en kommande offertrunda! Den bästa lösningen på kundens problem är alltid i vårt fokus!

En driftmiljö lever ofta under många år och anpassas successivt till den rådande servertekniken och organisationens krav. System för bl.a. klimat, kraft och säkerhet förändras och åldras. Problem och driftstörningar uppstår och skall lösas på bästa sätt.

Kunskapen om detta ligger lite i utkanten av IT-chefens ordinarie arbetsuppgifter och frågorna dyker upp relativt sällan. Att söka lösningen på dessa problem tar tid från andra uppgifter vilket gör att ”snabbt och kanske inte helt rätt” ofta blir resultatet.

RackTech har en gedigen kunskap om de frågor och problem som kan komma upp i driftmiljön och vi kan hjälpa er med expertråd och lösningar på ett opartiskt, kostnadseffektivt sätt. Det kan gälla enstaka problem där man vill diskutera med ett kunnigt ”bollplank” för att kunna komma vidare såväl som en önskad avlastning att driva ett helt projekt.

Utan förpliktelser om längre engagemang kan ni använda vår kunskap för mer eller mindre komplexa frågeställningar kring er driftmiljö. Vi tror på ett ömsesidigt förtroende och vi tillämpar inga startavgifter. Ni betalar enbart timdebitering för den tid ni använder!

Välkommen att kontakta oss!


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift