Klicka här för att ladda ner PDF

Rådgivning – datahalls-specialist till hands!

Rådgivning

Vi anser att rådgivning och försäljning är två helt olika saker.

För oss innebär ett konsultuppdrag enbart rådgivning. Inte att vi säljer de produkter som ibland är lösningen på ett specifikt problem i driftmiljön.

En kund kan alltid vara säker på att de råd vi ger är helt opartiska och inte anpassade för att passa en kommande offertrunda! Den bästa lösningen på kundens problem är alltid i vårt fokus!

En driftmiljö lever ofta under många år och anpassas successivt till den rådande servertekniken och organisationens krav. System för bl.a. klimat, kraft och säkerhet förändras och åldras. Problem och driftstörningar uppstår och skall lösas på bästa sätt.

Kunskapen om detta ligger lite i utkanten av IT-chefens ordinarie arbetsuppgifter och frågorna dyker upp relativt sällan. Att söka lösningen på dessa problem tar tid från andra uppgifter vilket gör att ”snabbt och kanske inte helt rätt” ofta blir resultatet.

RackTech har en gedigen kunskap om de frågor och problem som kan komma upp i driftmiljön och kan hjälpa er med expertråd och lösningar på ett opartiskt, kostnadseffektivt sätt.

Det kan te.x. röra sig om enstaka problem där man vill diskutera med ett kunnigt ”bollplank” för att kunna komma vidare. Ta möjligheten att tala med någon av våra kunniga konsulter om problemet.

Utan förpliktelser om längre engagemang kan ni använda vår kunskap för mer eller mindre komplexa frågeställningar kring er driftmiljö.

Inga startavgifter. Inga grundavgifter. Inga förpliktelser.
Ni betalar enbart timdebitering för den tid ni använder!

Kontakta oss för mer information och prisuppgift