Kablering och buntband – ordning på kablarna

Hur får du ordning på kablarna i serverrack och under skrivbord? Använder du buntband som skär in i dina kablar och som inte finns till hands när du behöver dom ?

RackTech kableringsband med kardborreyta ersätter de traditionella buntbanden i dina serverrack och går att använda om och om igen.

Skonsamt mot kablaget och alltid till hands. Levereras på rulle där du klipper den bit du behöver och enkelt fäster den runt kablarna. Sitter stadigt och finns alltid på plats. Lätt att öppna och återförsluta. Ordning på kablarna en gång för alla.

Enkelt och praktiskt att använda.


Har du märkt dina kablar? Uppmärkning av ditt kablage underlättar arbetet. Se vår sida om märkning av kablage


Känner du igen trasslet med kablar under skrivbordet? Visst ser det tråkigt ut ? Svårt att städa och vilken kabel går vart?

Det finns en enkel lösning på problemet. Med RackTech kableringsband med kardborreyta är det lätt att en gång för alla få ordning på kablaget. Glöm alla krångliga dyra kabelrännor som skall skruvas fast och monteras. När du behöver en kabel öppnar du lätt kardborren, tar kabeln och återförsluter. Levereras på praktisk 25 meters rulle som räcker till många arbetsplatser.


Tillbaka till Racktech’s startsida

Kontakta oss för mer information och prisuppgift