AdderLink X-DVI

AdderLink X-DVI

AdderLink X-DVI är den första extender som kan skicka både fullständig DVI-video samt USB-tangentbord och USB-mus över en enda CAT6-kabel.

AdderLink X-DVI tillåter användare att distribuera kontroll av alla datorer som använder DVI-video och USB för gränssnittet till tangentbord och mus. X-DVI:n kan leverera perfekt digital video på avstånd upp till 50 meter och upplösningar upp till 165 Mpixels per sekund (t.ex. 1920×1200 vid 60Hz eller 3840 x 2400 vid 17Hz). I drift är X-DVI verkligen plug-and-play, och ger full EDID-data från skärm till dator för att försäkra att er hårdvara alltid är inställd för att leverera optimal visning.

Kännetecken

Fullständig DVI-extender över en kabel
AdderLink X-DVI extender är utformad för att leverera fullständig DVI digitalvideo över en kabel på upp till 165 Mpixels per sekund. Detta är den högsta möjliga överföringshastigheten, och den uppnås utan att datan behöver komprimeras på något sätt. Upplösningar som stöds genom en enda DVI varierar från 640 x 480 vid 60 Hz (25 Mpixels / s) upp till 3840 x 2400 vid 17Hz (164 Mpixels / s).

Extender för tangentbord och mus via USB
Parallellt med okomprimerad DVI, levererar Adderlink X-DVI USB HID-data som gör att ni kan förlänga tangentbord och möss över 50 meter på samma CATx-kabel. Detta gör att X-DVI:n är perfekt för distribuerade arbetsstationer där ni vill minska miljöproblem så som värme och buller. Ett typiskt exempel för detta är efterproduktionsled. Genom att centralisera era arbetsstationer kan ni även förlänga deras operativa livslängd genom att säkerställa optimal temperaturkontroll och minimal fysisk störning.

Enkel CATx-distribution
AdderLink X-DVI kräver bara en CATx-kabel (CAT6 rekommenderas). Andra lösningar som finns kräver två kablar att transportera DVI och DDC EDID. X-DVI levererar parallellt USB data över en enda CATx-kabel. Beroende på kabeltyp och kvalitet, kan man även uppnå än bättre resultat när det gäller avstånd och kvalitet.

DVI-D digital video
X-DVI är speciellt konstruerad för transport av digital video över 50 meter. Genom att upprätthålla videon i ett rent digitalt format, uppstår ingen förlust av kvalitet genom D / A eller A / D-omvandling, något som försäkrar att skärmen får exakt samma signal som den som skickats.

Utökad profil DDC EDID
X-DVI bär utökad profil-data via DDC EDID från erbildskärm till adapter för att se till att er dator är konfigurerad för att leverera optimal videoprestanda. Den utvidgade DDC EDID-profilen är särskilt viktigt när det gäller förlängning av video till högpresterande bildskärmar. Detta är nödvändigt för professionella grafikanvändare så som vid efterproduktion, broadcast, arkitektur, grafisk design, medicinsk bildbehandling, CAD eller andra applikationer där visningsegenskaper är kritiska.

Intelligent kabel-modellering
X-DVI har utformats för att användas i många olika miljöer och för många olika typer av kabel. För att säkerställa att kvaliteten på er DVI-signal alltid är optimal, har Adder modellerat ett brett utbud av kablar och integrerat dessa modeller i X-DVI. Som en följd av detta, har ni som användare större flexibilitet när det gäller CATx-anslutningarna, så att ni kan utnyttja erbefintliga infrastruktur för CATx.

Alternativ för gränssnitt/strömkabel
AdderLink X-DVI-sändaren kan drivas direkt via USB-koppling, något som minskar kabeltrasslet. Om ni föredrar det, så finns det en strömkabel med adapter också.

Specifikation

 • Videoupplösning: upp till 165MP / s
 • Förlängning: Högst 50m vid användning av CATx S / FTP-kabel
 • O/S kompabilitet: Oberoende av operativsystem
 • Anslutningar (lokalt/fjärr):
  Lokalt: DVI-D, USB B, möjligt med strömuttag, RJ45
  Fjärr: DVI-D, dubbla USB-A, strömuttag
 • Fysisk:
  Lokalt: Alla metallhöljen, 120mm / 4.7 ”(W) x 75mm / 3” (D) x 26mm / 1 ”(h) 319g / 0,7 lb
  Fjärr: Alla metallhöljen, 120mm / 4.7 ”(W) x 75mm / 3” (D) x 26mm / 1 ”(h) 323g / 0,7 lb
 • Ström: Lokalt gränssnitt, möjligt med + 5V DC, distansstyrning + 5V
 • Driftstemperatur: 0 – 40 grader celcius
 • Godkännanden: CE, FCC Single link DVI video resolution up to a maximum pixel rate of 165MP/s Single link DVI video upplösning upp till ett högsta pixel

Välkommen att kontakta oss!


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift