Vattentätt tangentbord IP68

Äkta tangentbordskänsla

Tangenternas kontaktyta inuti tangetbordet är extra stora vilket gör att fingertoppen inte behöver samma precision. Det minskar belastningsskador och antalet skrivfel väsentligt. Vikten du behöver applicera på tangenten för att ett tecken skall bli till är endast 130 g, vilket ger nära nog samma känsla som ett vanligt tangentbord. Obeservera att detta är ett exklusivt styvt bord, ej att förväxla med ”sladdriga” bord i mjukplast.

Tvättbart i drift utan att orsaka mystiska inmatningar

Genom att hålla ned bägge Ctrl-tangenterna i tre sekunder låtser du tangentbordet. Då kan du i lugn och ro torka av det, utan att orsaka en massa inmatningar eller förlust av data. Håll ned tangenterna i tre sekunder till, så har du låst upp det igen.

Magnetskena gör att bordet ligger fast

Några av tangentborden kan fås med magnetskena i botten och gör då att tangentbordet ligger still också vid lite mer hårdhänt avtorkning eller hantering. En praktisk finess som uppskattas speciellt då tangentbordet skall ligga på en vagn som rullas runt i verksamheten. Då slipper du riskera att tangentbordet åker av när vagnen rullas över ojämnheter.

Short Cable Option

Gör det möjligt att beställa tangentbordet eller musen med kortare anslutningskabel. Perfekt när man vill göra en permanent kabeldragning i t ex rörliga armar eller mobila arbetsstationer, vilket gör det betydlig enklare att koppla bort tangenbordet/musen för rengöring. Standardlängd på anslutningskabeln är 180 cm, finns att beställa med 27 cm eller 57 cm lång anslutningskabel för tangentbord och 50 cm lång anslutningskabel för mus.

  • Förseglad yta av silikon, IP68
  • Fullstort tangentbord 380 x 140 x 15 mm
  • Högre tillförlitlighet och längre livslängd än ”mjuka tangentbord”
  • Arbetstemperatur 0º-70° Celsius
  • Passar både Windows och Mac
  • Testat och godkänt enligt IEC 60601-1/EN 60601-1
  • Svenska tangenter på samtliga modeller (ÅÄÖ)

Kontakta oss för mer information och prisuppgift