Trådlös förlängare för VGA

Med WPS (Wireless Presentation System) kan ni skicka bilden trådlöst till projektorn eller bildskärmen och slipper strula med kabeldragning och olika förlängningsanordningar. Hela 254 deltagare kan trådlöst skicka bild och ljud till en central projektor/bildskärm upp till ca 100 m från den trådlösa mottagaren. Ni kan också visa skärmbilden från upp till fyra datorer samtidigt via 4:1 split screen-funktionen. Perfekt till klassrum och konferenslokaler! Har ni trådlöst nätverkskort i datorn redan, så behöver ni bara någon av de båda mottagarna.

WPS-boxen med moderator och Internet-router

Den fristående boxen (29-0210) innehåller en moderatorfunktion, som tillåter att en administratör via ett inbyggt menysystem väljer vilken av de tillgängliga mötesdeltagarnas bilder som skall visas. Vidare finns också en 10/100 Mbps kopparport för anslutning till lokalt nätverk eller bredbandsmodem. Då fungerar enheten också som en vanlig trådlös accesspunkt så att alla mötesdeltagare också har internetaccess.

WPS VGA-dongle för enklast möjliga presentationssystem

VGA-dongeln saknar kopplingen mot kopparnätet samt moderatorfunktionen, men ger i övrigt samma funktion som presentationsboxen.

Enheterna lämpar sig bäst för stillbilder eftersom rörlig video ställer höga krav på den tillgängliga bandbredden och beror på lokala omständigheter som kan vara svåra att förutse i ett trådlöst nät.

  • Trådlöst 802.11b/g
  • WEB 64- eller 128-bit kryptering
  • Videohastighet upp till 30 fps
  • Upplösning 800 x 600, 1024 x 768, 1280 x 768
  • 4:1 split screen delar upp projektorn i fyra fjärdedelar
  • Dongeln (29-0200) stödjer PoVGA och strömförsörjs från VGA-porten

Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift