StyleView kombi-arm

För effektiva arbetsplatser på vägg

StyleView Sit-Stand kombi-arm från Ergotron ger dig utrymme för det mesta du behöver på en vägghängd arbetsplats samt exemplarisk ergonomi för både stående och sittande arbete. Armen rör sig nämast motståndsfritt mellan väggnära och utsträckt position. I standardutförande innebär det i djupled ca 18-43cm och med förlängningsleden ytterligare 43 till totalt 86cm från vägg. Med samma lätthet ändrar du mellan sittande och stående position, där 51cm vertikal rörlighet garanterar bästa ergonomi för såväl kortvuxna som längre personer.

Integrerat skrivbord samt tillbehörshållare

Två varianter; med skrivyta eller utan. Dessutom med valet av en lite mindra svart datorhållare eller en silverfärgad för lite större utrustning. Utöver plats för tangentbord, monitor och mus finns även hållare för streckkodsläsare samt handledsstöd.

Agion-behandlat för bästa hygien

Agion är en antibakteriell behandling som motverkar de idealiska förhållnadena för bakterietillväxt och finns i området kring handtag och på skrivytan. StyleView Sit-Stand är med sina integrerade kabelkanaler samt övriga släta och lätt avtorkbara ytor enkel att hålla ren, vilket gör den speciellt lämplig i sjukhus- och livsmedelsmiljön.

Ergonomi i särklass

Armens rörlighet i djup- och höjdled som i sig borgar för god ergonomi kompletteras av parallellförflyttning i vertikalrörelsen, så att vinkeln mellan användare och utrustning bibehålls. För att tillgodose skiftande anatomi finns också möjligheten att ställa skärmens höjd i förhållande till tangentbord och skrivyta (hela 13cm). Svårslagen ergonomi som inte kräver några som helst reglage eller inställningar av användaren.

Kontakta oss för mer information och prisuppgift