Strömlist med färgade uttag

Strömlist med färgade uttag.

Färgade PDU:er tar ert arbete i serverhallen och dataracken till en helt ny nivå! Tänkt er att snabbt kunna skilja, lokalisera och identifiera er strömanslutna utrustning med hjälp av valda färgkoder. Ni kan exempelvis enkelt skilja på A och B kraft för att skapa en säkrare redundans av era viktigaste utrustningar. Använd en bestämd färg för respektive kund ni har ansluten i racket, välj blå färg för switchar och röd för annan utrustning eller använd färgade låsbara uttag där det kräver extra säkerhet. Tänk er att enbart behöva instruera en tekniker/konsult att det endast är blå PDU:er som de behöver fokusera på.

Ni kan välja bland följande färger på uttag/chassin: svart/vitt chassi, blå, röd, svart, gula uttag.

Passar inte nedan standardmodeller ert behov så har ni har även möjlighet att bygga på listen med andra funktioner, utöver färgade uttag, såsom; blandning av uttag, längd på matningskabel eller säkringar.

Strömlisterna finns med IEC320-C13 uttag för både stående och liggande montage. Enheterna tar endast en höjdenhet (HE) i racket och är som standard försedda med 2 m anslutningskabel.

Best.nr 16-847016xC13 uttag, 1xIEC60309, 16Avertikal montRöda uttag
Best.nr 16-847216xC13 uttag, 1xIEC60309, 16Avertikal montBlåa uttag

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift