Moduluppbyggt och industriellt, skräddarsy erövervakning

X-600M är byggd med rakt igenom industriella komponenter och är temperaturtålig ner till -40C. Den har inbyggd webserver och en unik flexibilitet och skalbarhet samt en rad kraftfulla funktioner. Den är modulärt utbyggbar med upp till 64 valfria expensionsmoduler och kan dessutom kontrollera och styra även andra produker från WebRealy-familjen. Med X-600M kan ni skräddarsy ermonitorering och även bygga ut och anpassa den i takt med att behoven ändras. Expensionsmodulera strömmatas via anslutningskabeln direkt från huvudenheten.

Inbyggd switch & WiFi-anslutning

X-600M har en inbyggd tvåportarsswitch vilket möjliggör direktanslutning av annan nätverksansluten hårdvara utan behov av ytterligare switch, alternativt droppkoppling av ytterligare kontrollenheter. Möjlighet finns att även ansluta mot befintligt trådlöst nätverk via USB adapter. Dessutom sk. Ad-Hoc anslutning vilket gör enheten oberoende av övrig trådlös infrastruktur och pratar istället direkt med annan Ad-Hoc kompatibel hårdvara såsom smartphone, läsplatta eller pc.

Kalenderstyrning, lagring & skript

Flera smarta funktioner såsom möjlighet att programmera och schemalägga logiska händelser och även larm baserat på händelser, upp till 1024 st. Inbyggd kalender och tidsstyrning via NTP server. Den avancerade användaren kan även via LUA script skapa egna specialfunktioner. Enheten har ett inbyggt flashminne som kontinuerligt lagrar data, möjlighet finns att även koppla till en extern USB Flash Drive för ytterligare lagring.

Ping och automatisk omstart av remote nätverksutrustning

Förutom att monitorera temperatur och luftfuktighet, vätskenivåer, spänning, öppna och stänga eller slå på och av utrustning remote etc så kan X-600M även kontrollera funktionen av annan nätverksenhet exempelvis en IP-kamera, server eller router. Detta genom att programmera enheten att kontinuerligt pinga annan nätverksenhet, skulle övervakningskameran inte svara på valbart antal ping kan man anta att den slutat att fungera. Genom att addera expansionsmodulen 19-0277 kan X-600M då automatiskt starta om kameran och i nio fall av tio är just en omstart allt som krävs för att åter väcka liv i utrustningen, smart och kostnadseffektiv då ni slipper skicka ut en servicetekniker för att utföra samma åtgärd.

Omedelbar översikt via App till mobilen

Ladda ned App:en för Apple eller Android-baserade smartphones så får ni omedelbar överblick av era samtliga givare samt även möjlighet att styra era relä in och utgångar direkt i App:en.

CBW Mobile

  • Moduluppbyggd med upp till 64 expansionsmoduler
  • Kan styra upp till 1.024 I/O
  • WiFi stöd samt stöd för USB flash disk
  • Inbyggd tvåportars switch
  • Direktanslutning för temp/luftfukt sensor
  • Kan kontrollera samtliga övriga produkter i ControlByWeb-familjen
  • Inbyggd kalender
  • Inbyggd webbserver – ingen programvara nödvändig
  • DIN- eller väggmonterbar
  • Temperaturtålig ner till -40C

Välkommen att kontakta oss!


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift