Serverhiss – elektrisk truck för datahallen


Att flytta 2U och 4U-servrar in och ut ur rack blir förr eller senare en belastning för såväl individen som effektiviteten. ServerLIFT SL-500X byggdes med detta i åtanke och erbjuder en intuitiv och lättanvänd lösning för hantering av IT-hårdvara. Med SL500-modellen är handveven ersatt av en elmotor och batteripack på 80AH. Samtidigt har lyftkapaciteten uppgraderats till 227kg mot 160kg för den manuella versionen.

Stadig plattform och rullhylla möter racket exakt

Plattformen i stål håller utrustningen stadigt och ett säkerhetsband kan användas för att säkra den för vibrationer under transport. Väl framme vid racket lyfter du upp hyllan till exakt rätt höjd. Hyllan kan nu skjutas mot rackets front (+-15cm) på höger eller vänster sida och på så sätt möta sin plats med millimeterprecision, så att du enkelt kan montera den.

Nödstopp förhindrar takskador

Det är svårt att ha fokus på alla hinder när man är koncentrerad på racket och utrustningen som skall monteras. Därför är det skönt att veta att en givare i överkant känner av om truckens lyftanordning nuddar taket och avbryter direkt. Därmed slipper du riskera att skada tak eller armaturer. Stöter man på det har problemet precis där utrustningen skall in i racket så rekommenderar vi tillbehöret lyfthöjare som är ser till att du når högst upp i racket utan att slå i taket.

Kontakta oss för mer information och prisuppgift