Serverhiss – elektrisk monstertruck för datahallen


Att flytta 2U och 4U-servrar eller gigantiska disksystem in och ut ur rack blir förr eller senare en belastning för såväl individen som effektiviteten. ServerLIFT SL-1000X är datahallens monstertuck med sin kapacitet på 453kg och lyfter allt som kan behöva lyfta upp i racket eller ur sin transportförpackning. En intuitiv och lättanvänd lösning för hantering av IT-hårdvara i trånga servergångar. Med SL1000-modellen är handveven ersatt av en elmotor och batteripack på 80AH. Samtidigt har lyftkapaciteten uppgraderats till 453kg mot 160kg för den manuella versionen.

Stadig plattform och rullhylla möter racket exakt

Plattformen i stål håller utrustningen stadigt och ett säkerhetsband kan användas för att säkra den för vibrationer under transport. Väl framme vid racket vevar du upp hyllan till exakt rätt höjd. Hyllan kan nu skjutas mot rackets front (+-15cm) på häger eller vänster sida och på så sätt möta sin plats med millimeterprecision, så att du enkelt kan montera den.

Nödstopp förhindrar takskador

Det är svårt att ha fokus på alla hinder när man är koncentrerad på racket och utrustningen som skall monteras. Därför är det skönt att veta att en givare i överkant känner av om truckens lyftanordning nuddar taket och avbryter direkt. Därmed slipper du riskera att skada tak eller armaturer. Stöter man på det har problemet precis där utrustningen skall in i racket så rekommenderar vi tillbehöret Lyfthöjare som är ser till att du når högst upp i racket utan att slå i taket

Kontakta oss för mer information och prisuppgift