SecureLinx SLC

Säker fjärrkontroll för IT-utrustning

SecureLinx SLC ger säker fjärråtkomst till servrar och IT-utrustning, oavsett om de är placerade i samma korridor eller på andra sidan jorden. IT-ansvariga kan använda SecureLinx SLC för att övervaka, hantera och felsöka i princip vad som helst som finns i ert serverrack oavsett plats och tid – till och med om servrar eller nätverk ligger nere. Dessa funktioner innebär snabbare svarstider, vilket kan översättas i mindre utlägg och längre nertid.

Med ett vanligt gränssnitt som är enkelt att konfigurera och använda ger SecureLinx SLC enkel och säker administration och hantering av IT-utrustning – från inställningar i BIOS till installerad mjukvara i datorn – allt från en central position.

SecureLinx SLC är kompatibel med utrustning som Linux, Unix, Windows 2003 Servrar, routrar, switchar, PBX:er, UPS:er och till och med via seriell anslutning. Anslut från åtta till 48 seriella portar till en SLC och få möjlighet att övervaka alla enheter via vanliga verktyg som Telet eller SSH.

SLC har stöd för SSH 2 och enheten har dubbla uttag för PCMCIA-kort, autentisering via TACACS, RADIUS eller LDAP och finns som 8 – 16 – 32 eller 48 portar.

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift