Dominion KXIII 8-64 portar IP-styrning Virtual media

Dominion KX III från marknadsledande Raritan sätter ny standard för säker, snabb och expanderbar lösning inom KVM-över-IP. Gäller det fjärrstyrning av servrar i allt från testlabb, små datarum, eller lokalkontor till de största och mest krävande företagen erbjuder Dominion KX III en svårslagen upplevelse. Den innehåller alla de funktioner som behövs för att kunna eliminera tidskrävande resor till datacentret. Se hur videohastigheten jämför sig med en av konkurrenterna:

Den nya KXIII-generationen är bakåtkompatibel med tidigare KXII och erbjuder nu som då 1, 2, 4 eller 8 samtidiga fjärranvändare till 8-64 servrar i en och samma enhet. Ni kan blanda digital DVI/HDMI/DP och analog VGA video fritt men också ljud vilket ökar användbarheten också utanför den traditionella datahallsmiljön. Stöd finns också för s k Virtual Media, Smart Card/CAC, bladservrar och mobil access.

Alltid en guru inom räckhåll

Med säker fjärråtkomst kan ni hushålla bättre med erteknikgurus samtidigt som de alltid kan finnas till hands när så krävs, oavsett på vilket kontinent de befinner sig. Med access på BIOS-nivå kan inte ett mjukvarufel hindra er i problemlösningen. Skall drivrutiner installeras, filer föras över eller backup tas så finns stödet för detta genom funktionen Virtual Media. För åtgärdet på resande fot finns applikationer för iPad och iPhone genom CommandCenter Secure Gateway.

Prestanda som tillfredsställer också video-
och spelbranschen

Även kunder med grafiktunga tillämpningar som kräver HD 1080p i 30fps, 24-bitars färg, digitalt ljud, dubbla skärmar etc. kommer att finna Dominion KXIII överraskande snabb.

Militärklassat åtkomstskydd och dubbelt av det mesta

Raritans KVM-över-IP-produkter möter högt ställda säkerhetskrav, både vad gäller intrång och drift. Med FIPS 140-2 kryptomodul, SmartCard/CAC autentisering och stöd för IPv6 erbjuder den med god marginal det bästa skyddet i klassen. För att trygga driften finns dubbla utbytbara nätaggregat och dubbla Gigabit LAN-portar. Ett tryggt val för verksamhetskritisk utrustning!

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift