Rack Power Manager

Mät ström i rack eller på enskilda servers. Ett bra verktyg för att få en bra överblick och om man önskar, en detaljerad information om hur mycket ström ett rack eller server förbrukar!

Avocent Rack Power Manager är en fristående lösning som gör det möjligt att mäta hur mycket ström som förbrukas och hantera detta centralt. Rack Power Manager kan hantera flera olika tillverkares PDU:er / eluttagslister. Med Rack Power Manager kan kan ni även hantera och konfigurera era PDU:er.

Rack Power Manager gör det möjligt att gruppera servers eller rack logiskt för att få statistik för tex en grupp av rack eller servers även om dom inte är i närheten av varann. Den ger också möjlighet till egen rapportering, planerade regelbundna rapporter och att sätta tröskelvärden i realtid.

Funktioner och fördelar

 • Mäta ström
  Rack Power Manager beräknar strömförbrukningen och kan även jämföra kostnaden över flera nivåer (egna grupper, servers, rack, rad, datahall, sites osv.) för att spåra förbrukning och kostnad över en längre tid och även att mäta effekten av en konsolidering eller ett utbyggnadsprojekt.
 • Granska historia
  Kapacitets- och konsumtionsrapport – Planera för framtida expansioner eller nya anläggningar mer exakt, baserat på verkliga data snarare än gissningar. Dimensionera rätt. Inte för mycket matning eller värre, för lite.
 • Skyddar mot driftstopp
  Med kontroll av energiförbrukningen kan ni tex. sätta tröskelvärden för strömförbrukningen. För ett rack, några servers, en hall, en site osv. Erhåll larm och varningar och få möjlighet att i tid att göra förändringar innan faktiska problem uppstår.
 • Planera enklare
  Korrekt planering – underlättar för en bra planering av el vid bygge av en ny anläggning. Designen kan baseras på faktiska historiska data istället för gissningar. Bygg med rätt kapacitet och försäkra er om att ni undviker framtida driftstörningar.

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift