Kontrollera eromgivning via IP

Poseidon 3266, 3268, 3468 kombinerar mätning av temperatur och fukt via s k 1Wire-sensorer, med möjligheten att även ansluta digitala sensorer. Detta gör enheten till en komplett övervakare av exempelvis fukt/temp/rök/gas/vatten/luftflöden/spänningsbortfall m m i allt från serverrum, 19″-rack, frysdiskar, industrilokaler o s v. Den ger er dessutom kontroll över dörrar och skåp som öppnas och stängs och rörelser i lokalen. Poseidon 3268 och 3468 har även digitala in- och utgångar för styrning av valfria relä-styrda funktioner, t ex slå på en fläkt vid hög temperatur.

Varning sker via e-post eller SNMP Trap om ett värde ligger utanför ett i förväg definierat område. Registreringen kan även fördröjas med en viss tid, så att exempelvis e-post skickas om en dörr till ett serverskåp varit öppen i mer än 5 minuter. Enheten har en inbyggd webbserver och ansluts till det lokala nätverket. Ni surfar in till enheten och data presenteras direkt i erwebbläsare. Även inställningar görs direkt via webbläsaren.

Sensorer

Till enheten ansluts digitala sensorer samt s k 1Wire-sensorer (RJ11). Vid behov av fler än en sensor används en s k T-adapter. De kombinerade temperatur-/fuktsensorerna räknas som två sensorer.


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift