Poseidon2

Poseidon2

Kraftfull larmserver med push, DI och 230V-relä

Ruggad och synnerligen kraftfull larmserver med ett väl genomtänkt utbud av både portar och funktioner. Den fria molntjänsten, SensDesk, sänker den tekniska tröskeln för installationen så att vem som helst snabbt kan komma igång utan förkunskap om datanät och IP-adresser.

Poseidon2 kan förses med åtta givare (välj bland alla varianter av HWg:s 1 wire sensorer) men har också dubbla utgångar som tål 230V/16A vardera samt fyra digitala ingångar. I mjukvaran kan ni skapa relationer mellan gränsvärden och reläportar så att exempelvis ett anslutet värmeelement kan starta då temperaturen fallit under en bestämd nivå. Ett stort plus är det extra 12V-uttaget för strömmatning av sekundär utrustning som gör att man slipper extra nätsadaptrar till givare som kräver matning. Själv försörjs den med 9-30VDC alternativt -48VDC och klarar temperaturer ner till -30.

PUSH-teknik och kostnadsfri molntjänst

Det största hindret för kundplacerade givare är nu undanröjt. Push-tekniken innebär att STE-enheten själv initierar kontakten med molntjänsten Sensdesk inifrån det nät den är placerad, istället för att ni skall inhämta tillstånd och IP-adress för att nå enheten utifrån. I praktiken innebär det att man inte längre behöver ha någon som helst data/nätverkskunskap för att komma igång med övervakningen. Skaffa ett konto i Sensdesk-portalen (kostnadsfritt) och anslut en HWG-STE PUSH till ett nätverk. Genast får ni tillgång till givarens data, utan någon förändring eller övrig kännedom om kundens nätverk. Nu kan vem som helst få larm om händelser och temperaturer, utan förkunskap!

Poseidon2 stöder även de klassiska sätten att leverera larm via Epost, SNMP och SMS (separat gateway 19-0590) men kan också skicka periodiska rapporter från den inbyggda loggen med plats för 250 000 händelser.

  • 1-wirebuss för upp till 8 olika givare
  • 4 larmingångar med skruvplint (DI)
  • 2 reläportar 230V/16A
  • Logg med periodiska rapporter
  • Flexibel strömmatning 9-30VDC samt -48VDC
  • 12VDC-uttag för efterliggande utrustning
  • Larm och styrning via Push, epost, web, SNMP, SMS (separat GW)

Välkommen att kontakta oss!


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift