Kontrollrum/övervakningscentraler


I ett kontrollrum eller en övervakningscentral är det av stor vikt att ha en effektiv lösning för spridning av information. Oavsett om det gäller övervakning av larm i en processindustri eller övervakning av te.x. trafikinformation via ett stort antal kameror. Behoven är individuella för varje kunds projekt, men gemensamt brukar vara att man på ett enkelt sätt skall kunna strukturera och styra om informationen. Från en till många skärmar och/eller kanske upp på en hel videovägg. Videoväggen kanske i sin tur skall kunna sektioneras på för att i realtid även visa ev. larm osv.

Vi har den specialkunskap och de produkter som krävs för att få detta att fungera på ett optimalt sätt. Vi kan leverera kompletta tekniklösningar för kontrollrum inklusive marknadens olika typer av skärmar, styrenheter, extendrar, mm.

Genom RackTech kan du ta del av extenders som kan användas till dessa lösningar.

Du kan även ta del av utrustning till kontrollrum.

Varje projekt är unikt. Många kunders önskemål kan vara likartade men det finns alltid specifika önskemål i varje projekt. Vi levererar gärna helhetslösningar för kontrollrummet och har även samarbetspartners för kontrollrumsbord mm.

Kontakta oss för mer information och prisuppgift