NetBotz 320 – övervakning för mindre serverrum

NetBotz 320

NetBotz 320 är en perfekt övervakningsenhet för utrymmen som t.ex. serverrum och arkiv som behöver miljöövervakning. NetBotz 320 håller koll på temperatur, luftfuktighet, daggpunkt, luftflöde och ljud. Enheten kan reagera på ljud från t.ex. inbrotts- och brandlarm. Med en dörrmagnet och anslutningskabel kan ni ha koll på om dörren till racket eller något fönster är öppet.

Kameraövervakning

Denna enhet har en 24-bitars färgkamera med en horisontell vinkelvy på 45-graders, och vertikalt 37 grader. Den inbyggda kameran kan automatiskt ta en bild om en dörr öppnas. Upplösningen är 640×480, och den kan visa upp till 20 bilder per sekund. Kamerans objektiv kan enkelt ersättas med andra standardobjektiv eftersom kameran har CS-fattning. Detta ger möjlighet till andra vidvinklar eller zoom, om så önskas. Med rätt mjukvara kan man aktivera rörelsedetektorn i kameran.

Enkel administration

Ni administrerar enkelt kameran via ett webbaserat gränssnitt. Ni kan ställa in så att larm skickas via e-post eller SNMP. Varje larm kan namnges och tilldelas prioritetsnivå. Data kan dessutom skickas till tredjeparsservrar via ftp. All data lagras lokalt i enheten i 12 timmar, och återges via siffror eller grafer.

Enheten har 4 fasta givare (ljud, bild, temperatur, luftflöde, daggpunkt och ”öppningar”), men har dessutom portar för ytterligare fyra externa. Enheten är kompatibel med alla andra NetBotz-produkter och använder samma programvara som den till NetBotz 500 och 400 – vilket gör övervakningen av större system mycket enklare.


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift