Neoflex Mobile Center tar skärmen till publiken

Med Neo-flex Mobile Media Center flyttar ni lätt skärmen till publiken och förvandlar vilket utrymme som helst till konferens- eller TV-rum. Den tunga TV:n rullas lätt fram på mjuka hjul och trots att den väger uppåt 50 kg eller ännu mer kan ett barn utan bekymmer justera höjden. Principen bygger på den patenterade Constant Force-tekniken som på ett finurligt sätt väger av den tunga skärmen så att ni bara behöver minimal muskelkraft för att höja eller sänka den. Hela 51 cm kan höjden på skärmen regleras och den passar perfekt till videokonferens, receptioner, skolor och konferensrum.

Neo-flex Mobile Media Center ökar nyttan med erbildskärmsinvestering

Med vikter på 25-50 kg är plasma- eller LCD-skärmen normalt en otymplig pjäs som man inte flyttar ostraffat. Men med Neo-flex MMC-vagnen blir den plötsligt rullbar och fjäderlätt. Rulla in den där den behövs istället för att flytta publiken till skärmen. Skärmen kan nyttjas av betydligt fler och ni slipper kanske investera i samma antal skärmar som annars hade behövts.

Rulla undan och lås in!

Någon mer stöldbegärlig dataprodukt än en stor skärm är svårt att komma på. Nu kan ni rulla in den efter dagens slut och slipper skylta med en 20-40.000 kronors produkt på väggen.

51 cm för både sittande och stående publik

Tack vare den stora justerbarheten på hela 51 cm passar Neoflex MMC-vagnen både till sittande och stående publik. Observera att det krävs varken skruvar, knappar eller andra vred för att höja eller sänka. Bara höj eller sänk med ena handen, släpp den när ni vill så stannar den i rätt läge!

Bygg ihop den med eregen utrustning

Vagnens stomme både tål och rymmer mer utrustning. Använd det universiella fästet (35-9049) när ni vill fästa egna produkter på stommens baksida.

Levereras inklusive hylla att placera teknisk utrustning på, exempelvis en DVD eller PC.

  • 51 cm näst intill friktionsfri justerbarhet i höjdled, idealisk både för sittande och stående publik
  • Kan tiltas 20° för bästa betraktningsvinkel
  • Inga rattar, vred eller låsningar, bara att lyfta med handen
  • Hylla medföljer
  • Integrerad kabelkanal
  • Tillbehör finns för montering av egna produkter
  • Elegant och utrymmessnål
  • Mittpunkten för skärmfästet är i maximalt nedsänkt/övre läge,   974mm respektive 1484mm

Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift