Nätverksansluten temperatur-mätare

HWG-STE nätverkstermometer är ett utmärkt verktyg i alla nätverksanslutna miljöer där höga krav ställs på en kontrollerad temperatur och luftfuktighet. Exempel på användningsområden kan vara allt från värmesystem, AC-anläggningar, kylar/frysar. Anslut en HWG-STE i varje rackskåp i serverrummet med en temperaturgivare placerad i toppen och en i botten av skåpet så har ni genast en bra bild över värmen i skåpet. Går fläkten sönder i någon av servrarna får ni ett larm via e-post från den övre sensorn och problemet kan åtgärdas innan allvarliga driftstopp och följdfel. Eftersom varje enhet och varje givare kan namnges individuellt, kan ni enkelt se från vilken sensor och vilket rack larmet kom.

Till HWG-STE kan två givare som valfritt kan mäta temperatur och/eller fuktighet anslutas. Enheten har en inbyggd webbserver och ansluts till det lokala nätverket.

Enkel anslutning och installation via webb eller SNMP. Enheten är även kompatibel med HWG:s egen PDMS-programvara (kostnadsfri) som samlar in uppgifter för statistik och visas i Microsoft Excel.

Välkommen att kontakta oss!


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift