DVI-förlängare single/multimode universal 2-fiber

Multimode eller singelmode spelar ingen roll, denna förlängare accepterar bägge sorterna men ger olika maxlängder beroende på kabeltyp; 500m på multimode och 1,5km på siglemode. DVI-förlängaren ger kristallklar bild utan riskt för att signalen absorberar störningar längs kabelvägen och använder sig av endast två fiber mellan sändare och mottagare.

EDID lagras i sändarenheten

Dagens skärmar utväxlar information om typ och prestanda med grafikkortet för optimal bildkvalitet. Kanalen för detta kallas DDC (Display Data Channel) och det data som skickas kallas EDID (Extended Display Identification Data). När förlängare kopplas in är det viktigt att också dessa signaler kan förmedlas. Vår förlängare löser detta så finurligt att även om mottagaren kopplas ur så ”vet” fortfarande grafikkortet vilken skärm som sitter där. Genom att först koppla sändaren till skärmen och aktivera inläsning av EDID kopieras informationen i skärmen så att grafikkortet alltid har det tillgängligt.

25-0135 levereras komplett med sändare och mottagare. Strömförsörjning krävs i mottagaren, men är inte nödvändig i sändaren. Dock medföljer två nätadaptrar.

  • WUXGA 1920×1200 vid 60Hz
  • Lokalt lagrad EDID
  • 500 m på multimode 50/125 (LC) och 1,5 km på singelmode 9/125 (LC)
  • Små mått: 39 x 15 x 69 mm

Kontakta oss för mer information och prisuppgift