LX Väggarm – Exemplarisk ergonomi för maximal komfort

LX Väggarm - Exemplarisk ergonomi för maximal komfort

Ergotron LX gör att komfort och ergonomi på erarbetsplats blir enklare än någonsin. LX-armen från Ergotron med ”Constant Force” gör skärmen ljuvligt smidig att ställa in exakt som ni vill ha den. Ni minskar samtidigt risken för trötthet i ögon, rygg och nacke och inte minst, den sparar massor av plats på skrivbordet.

Inga rattar att vrida och inga knappar att trycka på

Den nya revolutionerande CF-tekniken (Constant Force) gör monitorer lättrörliga på ett sätt som inte tidigare varit möjligt, varken med kostsamma gasfjäder-lösningar eller traditionell fjädring och friktionslåsning. Tag bara tag i skärmen och för den dit ni vill, upp, ner, framåt. bakåt. Den är dessutom snygg och smidig i praktisk design med dolda kabelkanaler och pryder varje skrivbord.

LX-armen finns för skrivbords- eller väggmontage och ger 33 cm nästintill friktionsfri vertikal rörlighet. I djupled sträcker den sig hela 61 cm. Om så önskas kan en mellanled enkelt kopplas loss för att minska den maximala rörligheten i djupled. LX-armen passar alla platta skärmar med VESA 75/100 mm och upp till 9,1 kg vikt.

LX Väggarm - Exemplarisk ergonomi för maximal komfort

LX Tangentbordsarm för väggmonterad arbetsplats

Komplettera med tangentbordsarmen och ni får hela arbetsplatsen väggmonterad. På armen sitter en uppfällbar tangentbordshållare med musplatta på släde för både höger- och vänsterhänta. Uppfälld bygger den bara 12 cm i djupled. Levereras inclusive musmatta, mushus och handledsstöd i gelmaterial. Armen kan monteras direkt mot vägg, men väggplatta rekommenderas.

LX Väggarm - Exemplarisk ergonomi för maximal komfort

Montage mot stolpe

Armen kan även monteras mot stolpe, se under rubriken ”Mobila Arbetsstationer” vår artikel 35-9010, där samtliga tillbehör kan kombineras med denna arm.


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift