Låsbara strömlister – Med IEC Lock sitter kabeln fast!

Den populära låsbara strömkabeln har nu fått sin motsvarighet i en strömlist med samma teknik. Med ett lås också i strömlisten kan ni säkra bägge ändar och slipper riskera oavsiktliga strömavbrott som ofta orsakas av att man kommer åt en kabel av misstag när service utförs i ett rack. Listen är universell och låser fast alla kablar oavsett fabrikat, men om ni använder våra låsbara kablar tillsammans med listen, säkrar ni också den ände som sitter i utrustningen.

Smart och enkel teknik

Den patenterade låsningens princip bygger på att kontaktstiftet i mötande kabel kilas fast likt stolpskorna som teleteknikerna förr i tiden använde för att ta sig upp i telefonstolpen. För att lossa kabeln trycks den fjädrande knappen in och kabel är lösgjord. För att ansluta kabeln gör ni precis som vanligt, trycker bara in den i kontakten. Enheterna tar endast en höjdenhet (HE) i racket och är försedda med 2 m anslutningskabel.

Läs mer om våra IEC-lås här

Var den passar? Överallt där priset för att slippa smärtan av ett oavsiktligt strömavbrott är värt mer än några hundralappar.

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift