Larminsamling över mobilnätet med batteribackup

HWg-Ares 12 är en komplett fjärrövervakningsenhet som ni installerar på några minuter. Det enda om krävs är ett SIM-kort och kontakt med mobilnätet. Enheten levereras med givare för temperatur men kan lätt kompletteras med ytterligare givare för ström, spänning, luftfuktighet, ljus, vatten, dörrkontakt, rökdetektor eller andra standardgivare på marknaden.

Batteridrift och lagring garanterar full funktion även i nödsituationer

Ett rejält minne på 2Mb ger ca 170 000 värden innan det först lagrade skrivs över, vilket under normal användning räcker upp till ett år. Batterikapaciteten är även den väl tilltagen och räcker för ca 3-8 timmars drift beroende på vilka givare man anslutit och hur många. Möjlighet finns att få larm via SMS eller epost vid strömavbrott och återställd leverans vilket gör den utmärkt till bevakning av UPS-system och generatorer för reservkraft.

Övervakningsprogramvara för stordriftsmiljö

HWg-PDMS hjälper er att samla in data från massor av HWg-sensorer; Ares, Posiedon, Damocles och HWg-STE. Data lagras i en intern databas, loggas och presenteras i grafer som ger er en snabb och tydlig bild av anslutna sensorers värden över valfri tidslinje. Överföring kan även ske till fördefinerad Excel mall antingen manuellt eller periodiskt med valfritt intervall. Data kan där också bearbetas ytterligare enlig önskemål. Licens för en enhet ingår fritt, kontakta oss för mer informaton.

  • 2 digitala ingångar samt 3 givarportar
  • Internt Li-Ion batteri för upp till 8 timmars reservdrift
  • Bekväm installtion via USB, ingen programvara krävs
  • FOTA (Firmware Over The Air) för enklare uppdatering

Välkommen att kontakta oss!


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift