Larmförlängare/styrning via IP

Nätverkskamera

WebRelay är en lättanvänd och mycket mångsidig produkt som ger er tillgång till larm-/styrportar via Internet. En extra intressant egenskap är möjligheten att koppla två enheter ”rygg mot rygg” och på så sätt få en transparent förlängning av I/O-port eller ett larm via IP.

Enkelt beskrivet kan ni till exempel ansluta en strömbrytare till ett WebRelay och en lampa till ett annat WebRelay. Med knappen i Göteborg och lampan i Nynäshamn kan ni tända och släcka som ni vill. Slå av och på pumpar, ventiler, kontrollera elektroniska dörrlås, garageportar och bommar, boota om datorer och annan utrustning. Anslut den digitala utgången från en PLC, med WebRelay kan den kontrollera enheter fjärrmässigt. Koppla en dörrsensor till en WebRelay och en ringklocka till en annan, nu plingar det i klockan när någon öppnar dörren oavsett var i världen dörren finns. Tillämpningarna är nästan oändliga.

Inbyggd webserver – ingen programmering behövs!

Surfa in till enheten, läs av aktuell status, stäng eller öppna ett relä. För integration med andra system kan ni styra den via XML-textmeddelanden och den kan också fungera som en Modbus/TCP-slav.

  • Optiskt isolerade ingångar
  • Valbara TCP-portar för enklare brandväggspassage
  • DIN- eller väggmonterbar

Välkommen att kontakta oss!


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift