Labbinredning – 19″ rack för labbmiljö

För en teknisk labbmiljö och tekniska arbetsplatser erbjuder RackTech ett system med flexibla inredningslösningar. Systemet är modulärt och kan anpassas helt utefter kundens behov. Med tillbehör som el uttag, kabeldiken, 19″ montagerack, monitorhållare m.m. är det enkelt att skapa en anpassad lösning för varje behov. Väljer man en bordslösning kan det fås med ställbar höjd och kan även vara motordrivet. Systemet ger en genomtänkt och flexibel teknisk labbmiljö för många tillämpningar. Mycket stabil och praktisk konstruktion i flera olika mått.

Brandsäkert arbetsbord

Ofta finns krav på att utrustning i serverrum och datahallar skall vara brandsäker. RackTech erbjuder ett mycket stabilt arbetsbord med speciellt anpassat underrede.

Arbetsplatsen är höj och sänkbar för att garantera bästa ergonomi och funktion. 3 olika alternativ för höjdreglering. Levereras med arbetsskiva 1500 x 750 mm som på ovansida och kanter är stålskodd och står emot brand under lång tid. Manuellt ställbar, ställbar med vev eller motordriven höjdreglering. Kan även levereras med ESD skydd, komplett med halvledande matta på varje hyllplan samt halvledande bordsskiva och levereras med jordkablar, kopplingsplint och avledarkablage.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift