Kabel för elmätning inom- och utomhus

Meter Maid är en portabel analog elmätare med hög precision som är universell och användbar både inom- och utomhus. Nu kan ni enkelt koppla på energimätning på en befintlig utrustning antingen tillfälligt eller permanent var den än sitter. Ni får tillförlitlig mätning av KWh med en noggrannhet av 1% (MID klass B) vilket motsvarar elmätaren i en vanlig villa.

Ej nollställbar för bästa trovärdighet

En analog mätare, som inte kan nollställas eller i övrigt ”mixtras” med är lätt för alla att förstå sig på och lita på. Det gör att den passar perfekt i olika hyr-situationer där brukaren skall betala för elförbrukningen. För övrigt kan det vara befriande enkelt att för en gångs skull slippa IP- eller mobilnätanslutning med appar, web-management, SNMP etc och istället bara ha en traditionell räknare att läsa av med jämna mellanrum. Meter Maid kan alla hantera, även när manual och förpackning sedan länge är borta.

Vattentät i stötsäkert hölje

Meter Maid är gjord för att hanteras ofta och skapt därefter. Mätarhöljet har kapslingsklass IP67 och kontakterna är av standard ”blåhanske” (IEC 60309) i antingen 16A eller 32A utförande. Kabeln är av sk arktisk typ som håller sig smidig och flexibel ner till -20. På det hela taget en driftsäker och svårtförstörd produkt som dessutom enkelt kan anpassas då kontakterna inte är pågjutna utan löstagbara och enkla att byta ut.

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift