Isignager

Nyckelfärdig Digital Signage lösning
– med eller utan skärm

De här högkvalitativa Digital Signage produkterna är mycket prisvärda och enkla att installera på det befintliga nätverket, allt från ett singelsystem till större system där det kan ingå 100-tals skärmar utspridda över ett större geografiskt område. Med den medföljande mjukvaran skapar ni ert eget innehåll som ska visas på skärmen/skärmarna utan att nödvändigtvis behöva koppla in er reklambyrå. Som hårddisk/minne använder sig spelarna av ett CompactFlash kort på 1 Gb (möjligt att uppgradera till 8 Gb) för att lagra innehållet som ska spelas upp på skärmen.
Det finns även möjlighet att koppla på en USB-hårddisk/minne ifall man vill utöka minneskapaciteten ytterligare. Vill man använda en del av skärmen för att visa realtidsvideo, exempelvis från en videobandspelare eller dekoder så kopplar man det direkt på spelaren.

Komplett mjukvara med schemaläggning ingår

Den medföljande mjukvaran iDesign (drag and drop) gör att man enkelt kan dela upp skärmens yta i olika rutor så att man samtidigt kan visa video, bildspel, banners, klockan och ljud. Rutornas storlek och plats på skärmen bestämmer ni helt själv i mjukvaran.
Ni kan även tidsanpassa skärmarnas innehåll så att exempelvis Hotellrestaurangen kan ställa in att visa frukostmenyn mellan 07.00-10.00, lunchmenyn mellan 10.00-14.00 och därefter resten av kvällen middagsmenyn på en och samma skärm.

Köp skärm och spelare i ett – enklare kan det inte bli!

I sortimentet finns även 15-19 tums LCD skärmar med inbyggd spelare för både CAT5 nätverk och WIFI trådlöst nätverk och som har en front som är vatten- och dammskyddad i IP-klass 64. Skärmarnas utförande är mycket tilltalande och ger ett proffsigt och gediget intryck. På baksidan av skärmen finns det högtalare men det går även att koppla vidare ljudet till externa högtalare vid behov. Med den medföljande fjärrkontrollen kan ni kontrollera LCD skärmens olika inställningar.

Spelare som kan kopplas till en extern LCD/Plasma skärm

Vill man ha större skärmar än 19 tum eller finns det redan befintliga skärmar som man vill visa olika typer av information på så väljer ni de fristående spelarna för antingen WIFI/LAN eller enbart LAN.

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift