IP Control

Fjärrstyr er Signage mediaspelare över IP

Med IP Control från Minicom fjärrstyr ni er Digital Signage mediaspelare över IP. Ni får kontroll över tangentbord, skärm, mus och serieport helt transparent, precis som om ni var på plats. Ingen programvara krävs, varken i spelaren eller i er dator på fjärstället, förutom en Internet browser förstås.

Minskad risk för stillestånd

Med fjärrkontroll på BIOS-nivå kan ni åtgärda fel trots att operativsystemet hängt sig eller andra programfel uppstått. Ni bootar om som vanligt och ser hela boot-processen på ett sätt som inte kan åstadkommas via fjärrstyrningsprogramvaror. Används era signage-spelare för köpta reklamplatser blir det naturligtvis extremt viktigt med maximal upptid i systemet. Skulle ni i lokalen ha ett flertal spelare inom en radie av ett 100-tal meter, finns tillbehör som gör at det räcker med en enda IP Controll fjärrstyrningsenhet till alla spelare. Kontakta oss för mer information!

Extra plus med serieport

IP Control har även serieport vilket gör att ni kan fjärrstyra också andra utrustningar: fjärrströmbrytare, routers, UPS:er, skärmar eller vad som helst med en RS232-port.

  • Access på BIOS-nivå plus serieport
  • Ingen speciell mjukvara behövs
  • Hög säkerhet 128 bitars SSL

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift