InVision – Digital Signage System mjukvara och hårdvara

InVision

InVision är namnet på ett komplett Digital Signage system från CIM-interconn och som använder Ethernet som bärare av mediaströmmarna. Denna proffsiga helhetslösning använder en central servermjukvara som installeras lokalt i nätverket och utifrån ett webbinterface styrs mediaspelarna i nätet. På mediaspelarna (PC med Windows XP) installeras en klient som kommunicerar med servern som i sin tur spelar upp budskapet på skärmen. Vare sig det gäller 1 eller 1000 skärmar utplacerat på 300 kontor i 75 olika regioner, garanteras att rätt innehåll spelas upp på rätt skärm, i rätt tid, hela tiden.

Mjukvaran supporterar alla vanligt förekommande filformat för den här typen av system: MPEG 2, 3, 4, JPEG, TIFF, DivX, Xvid, Flash, Webbsidor etc.

InVison – One-Box-Solution

Du får en allt-i-ett-lösning färdiginstallerad med servermjukvara och klientmjukvara (en till två klienter) på en industri PC med Windows XP. Pc:n har två olika signalutgångar (VGA och DVI) med möjlighet till två separata mediaströmmar till två olika skärmar. One-Box-Solution är idealiskt lösning för mindre system där man vill ha möjligheten att bygga ut med fler klienter (skärmar) i framtiden.

InVison systemet innehåller tre undersystem:
1. InVision Software, klient mjukvara för installation på PC
2. NetPlayer Mediaspelare, Industriella PC med signal utgångar
3. AvCat audiovisual, sändare och mottagare för CAT-nät

Helheten med hård- och mjukvara gör att ni i ett och samma system från en och samma tillverkare får total kontroll på det data som strömmar från servern till skärmen.

InVision Software

InVision mjukvaran innehåller två delar: Servermjukvaran och klientmjukvaran som är installerad på en PC med Windows XP. Servermjukvaran installeras på en server och som styr klienterna med hjälp av ett administrationsgränssnitt som är webbaserat.

NetPlayer Mediaspelare

Netplayer är namnet på mediaspelaren (Industri PC med Windows XP) som är specialanpassad för Digital Signage-ändamål. NetPlayer levereras med förinstallerad InVision klient och finns både med en och två skärmutgångar för två olika mediaströmmar.

AvCat audiovisual

AvCat är en VGA- och audioförlängare för Cat5/6-kabel. Den använder ni när många skärmar skall visa innehåller från en och samma mediaspelare (Netplayer). På så sätt slipper ni placera en Netplayer vid varje skärm så att hårdvarukostnaden kan minimeras. Finns även med RS232 (seriell) utgång.

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift