IEC Lock – Låsbara strömkablar som passar alla uttag

Att strömkabeln plötsligt rycks ut av oaktsamhet eller vibrerar loss är en katastrof i många kritiska tillämpningar och tillräckligt illa i det flesta andra för att man skall vilja säkra driften med låsbara kablar. Den låsbara kontakten är universell och passar alla hane-kontakter oavsett i vilken produkt de sitter. Det gör det enkelt uppgradera befintliga installationer med en ny säkrare strömförsörjning utan annat besvär än att byta ut strömkabeln.

Låset är lätt och snabbt att öppna även om flera uttag sitter tätt bredvid varandra. Man för bara bygeln bakåt och dra ut kabeln som vanligt.

Läs mer om våra låsbara strömlister här

En idealisk lösning för alla installationer i fordon eller maskiner som vibrerar, medicinsk utrustning, serverhallar, studioutrustning för direktsändning eller överallt där priset för att slippa smärtan av ett oavsiktligt strömavbrott är värt mer än några tior.

Svart, orange, blå, röd eller vit

Vår lagerstandard är svart och orange, men köper ni hela förpackningar (50st eller 100st beroende på längd) kan ni få dem också i blå, röd eller vit. Detta gäller IEC Lock standard med den fjädrande spaken integrerad i själva gjutningen av donet.

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift