HWG-STE Nätverkstermometer

HWG-STE

Nätverksansluten temperatur och luftfuktighets-mätare

HWG-STE Nätverkstermometer är ett utmärkt verktyg i alla nätverksanslutna miljöer där höga krav ställs på en kontrollerad temperatur och luftfuktighet. Exempel på användningsområden kan vara allt från värmesystem, AC-anläggningar, kylar/frysar. Anslut en HWG-STE i varje rackskåp i serverrummet med en temperaturgivare placerad i toppen en i botten av skåpet så har ni genast en bra bild över värmen i skåpet. Går fläkten sönder i någon av servrarna får ni ett larm via e-post från den övre sensorn och problemet kan åtgärdas innan allvarliga driftstopp och följdfel. Eftersom varje enhet och varje givare kan namnges individuellt, kan ni enkelt se ifrån vilken sensor och vilket rack larmet kom.

Till HWG-STE kan två givare som valfritt kan mäta temperatur och/eller fuktighet anslutas. Enheten har en inbyggd webbserver och ansluts till det lokala nätverket. Till HWG -STE PLUS finns också möjlighet att ansluta två andra sensor eller externa larmportar (digitala utgångar).

PUSH-teknik och kostnadsfri molntjänst

Det största hindret för kundplacerade givare är nu undanröjt. Push-tekniken innebär att STE-enheten själv initierar kontakten med molntjänsten Sensdesk inifrån det nät den är placerad, istället för att ni skall inhämta tillstånd och IP-adress för att nå enheten utifrån. I praktiken innebär det att man inte längre behöver ha någon som helst data/nätverkskunskap för att komma igång med övervakningen. Skaffa ett konto i Sensdesk-portalen (kostnadsfritt) och anslut en HWG-STE PUSH till ett nätverk. Direkt har ni tillgång till givarens data, utan någon förändring eller övrig kännedom om kunden nätverk. Nu kan vem som helst få larm om händelser och temperaturer, utan förkunskap!

Enkel anslutning och installation via webb eller SNMP. Enheten är även kompatibel med HWG:s egen PDMS programvara (kostnadsfri) som samlar in uppgifter för statistik och visas i Microsoft Excel.

Välkommen att kontakta oss!


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift