Granskningsbord för medicinskt bruk

Granskningsbord för medicinskt bruk

Med Racktechs specialutformade arbetsbord för medicinskt bruk skapar du enkelt ergonomiskt anpassade arbetsplatser för te.x. granskning av röntgenbilder.

Racktech samarbetar med Skandinaviens ledande tillverkare av ergonomiska arbetsplatsutrustningar för krävande miljöer som te.x. sjukhus. Vårt produktprogram har successivt utökats för att idag omfatta kompletta ergonomiska arbetsplatser med alla de tillbehör som kan behövas för anpassning till varje individ. Vår grundfilosofi är att i varje enskilt fall skapa den bästa ergonomiska arbetsplatsen med god individuell anpassning i fokus! Allt för att skapa en så effektiv och skonsam arbetsplats som möjligt.

En optimal ergonomi ger en högre effektivitet och ett bättre arbetsresultat.

Ditt behov styr!

Racktechs arbetsbord utformas och anpassas efter kundens behov. Nedan ser du exempel på faktorer som kan varieras för att optimalt passa aktuell arbetsmiljö och arbetsuppgifter:

  • Bordshöjd (min-max):
    • 2-delade pelare 650-1100 mm alt 700-1200 mm
    • 3-delade pelare 630-1280 mm
  • Lastkapacitet: 2500-5000 N
  • Bildskämsmanövrering: motor alt mekanisk +-125 mm
  • Bordsskivor: fanér, laminat alt linoleum, form enligt era önskemål

Vi har stor erfarenhet av specialbyggda, multifunktionella bord med flera, separat reglerbara bordsskivor.

Du kanske även är intresserad av att förlänga avstånden för datorutrustningen med hjälp av extenderar? Racktech har ett stort utbud – gå till Racktechs sidor med extendrar här.

Kontakta oss för mer information och prisuppgift