Fjärrstyrd strömlist via IP – ePowerSwitch 8 x 230 V

Med ePowerSwitch M/S (Master/Slave) kan man via sin webläsare individuellt fjärrstyra upp till 40 olika 230V uttag. Master-enheten som har nätverksanslutning och webserver-funktion, har 8x230V-uttag. Genom att surfa upp på webservern kan ni på ett enkelt sätt slå av och på utrustningar, oavsett var de befinner sig. Ni bara klickar på den knapp som hör till respektive eluttag. Master-enhetern kan expanderas med hjälp av slave-enheter, vardera innehållande 8x230V-uttag. Maximalt fyra slave-enheter kan kopplas ihop med master-enheten.

Autostart

Om man behöver slå av och på t ex en router, som ePowerSwitch är kopplad till, kapar man ju kommunikationslänken till ePowerSwitch, när man slår av routern. Man kan då inte längre kommunicera med ePowerSwitch och starta routern på nytt. För att lösa problemet har ePowerSwitch en autostart-funktion som automatiskt slår på spänningen efter en minut.

Extremt kompakt, lättmonterad och expanderbar

Varje enhet tar endast 1HE (44mm) och skruvas direkt in i 19″-skåpet. Den modulära uppbyggnaden gör att det är enkelt att expandera. Bara lägg till en ny slave-enhet så har man ytterligare 8x230V-uttag. Hopkopplingen sker med en vanlig RJ11 kabel (ingår).

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift