Extralång arm med flexibel montering


Den extralånga armen sträcker sig hela en meter från den innersta till den yttersta leden och har många flexibla monteringsmöjligheter som gör att den passar i mängder av tillämpningar. De olika delarna är gasfjädrade och har friktionslåsning vilket gör att man med några enkla vred ställer in armen för 2-6 kg tunga skärmar.

Hög finish som är lätt att hålla ren

Den högblanka lacken och mjuka formen har få skrovliga ytor där smutsen kan fastna vilket gör produkten hygienisk och lätt att hålla ren. Kablarna hålls på plats med integrerade kabelkanaler på armens undersida och samlar inte heller på sig smuts.

Idealisk för patient-TV/Internet

Som förströelse eller för att kunna arbeta från sjuksängen vill man gärna montera bildskärmen så att patienten kan nyttja den vid behov. För att de inte skall vara i vägen för vårdpersonalen måste man kunna vika undan den och ofta vill man då placera skärmen ovanför patienten i huvudänden. Använd då tillbehöret 36-0039 som sänker skärmen och låter armen passera över huvudet utan risk att slå i patient eller sjuksäng.

Passar direkt i tandläkar-unit

Med fäste både för 1,5″ (38 mm) och 2″ (50,8 mm) stolpe passar armen vanligtvis direkt i den inredning som finns kring patientstolen på tandläkarmottagningen. Observera att 36-0030 endast avser själva armen. För en komplett lösning krävs att ni beställer fästanordning för vägg eller stolpe samt själva skärmfästet.

  • 1 meters total räckvidd
  • 180° rörlighet sida-sida
  • 360° rotation vid skärmen
  • Tål 2-6 kg belastning
  • Kan vridas för porträtt/lanskapsvy
  • Integrerade kabelkanaler
  • VESA 75×75 mm fäste (se tillbehör för andra mått)

Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift