Dual Link DVI på 2-fiber upp till 500 m

Dual-Link DVI med upplösning upp till WQUXGA (3840×2400 pixlar) kan du nu överföra via bara två multimodefiber och på avstånd upp till 500m. Förlängaren klarar alltså av att skicka hela sju datasignaler på bara två fiber, vilket förenklar kabeldragningen väsentligt.

EDID i sändaren garanterar optimal bild

Dagens skärmar utväxlar information om typ och prestanda med grafikkortet för optimal bildkvalitet. Kanalen för detta kallas DDC (Display Data Channel) och det data som skickas kallas EDID (Extended Display Identification Data). När förlängare kopplas in är det viktigt att också dessa signaler kan förmedlas. Vår förlängare löser detta så finurligt att även om mottagaren kopplas ur så ”vet” fortfarande grafikkortet vilken skärm som sitter där. Genom att först koppla sändaren till skärmen och aktivera inläsning av EDID kopieras informationen i skärmen automatiskt så att grafikkortet alltid har det tillgängligt.

Liten till format och förbrukning

Tack vara det behändiga formatet kan både sändare och mottagare monteras direkt på utrustningen, utan ytterligare kablar. Det tar bort en extra felkälla och gör installationen prydligare. Vidare krävs bara 400mA för att driva enheten vilket gör att den kan strömförsörjas direkt från DVI-porten. Dock medlevereras nätadaptrar för de fall då DVI-porten inte erbjuder strömförsörjning.

  • Dual Link DVI upp till WQUXGA 3840×2400
  • Miniatyrformat som passar direkt på DVI-porten
  • Kan strömförsörjas från gränssnittet
  • 500m på multimode 50/125 med LC duplex-kontakt
  • Lokalt lagrad EDID för optimal bild vid uppstart

Kontakta oss för mer information och prisuppgift