Dominion KX2-101-V2, IP-baserad KVM-förlängare

Med Raritan Dominion KX101 kan ni fjärrstyra vilken gammal KVM-switch eller ensam dator som helst, till ett pris som tidigare var helt otänkbart. Dominion KX101 är den senaste i raden av skalbara IP-baserade KVM-lösningar avsedda att fjärrstyra servrar och datorer via IP. Det är en fullfjädrad KVM-switch med alla tänkbara säkerhetsfunktioner, dessutom skalbar och möjlig att använda såväl ensam som integrerad i ett stort nät med tusentals enheter. Via Raritans CommandCenter-produkt kan ni via en enda inloggning och en enda IP adress nå alla era KVM-switchar, inklusive samtliga IP-baserade produkter från Raritan.

Plugga bara in den i serverns (eller KVM-switchens) tangentbords-, skärm- och musport och anslut den till nätet. Nu kan ni köra den som om ni var på plats, från vilken del av världen ni vill!

Ingen programvara varken på server eller klient

I motsats till traditionella fjärrstyrningslösningar krävs ingen programvar varken på klient eller server. Dominiom KX 101 är en hårdvarulösning och helt oberoende av operativsystem. Har ni bara en webbläsare (Explorer, Mozilla Firefox, NetScape eller Safari) i erPC eller Mac så har ni allt ni behöver.

Kompromisslös säkerhet

265-bitars SSL, RADIUS, LDAP, Active Directory gör att den lätt integreras i er nuvarande säkerhetslösning. Raritan är ensam om att också kryptera bildöverföringen. Förutom dessa standardfunktioner erbjuds flera möjligheter till gruppinloggning, accesslistor, lösenord och olika rättighetsnivåer.

Upp till åtta användare kan hjälpas åt!

Enheten ger er möjlighet att samarbeta på distans för effektiv problemlösning. Via funktionen ”PC Share” kan upp till åtta användare samtidigt köra samma server. Det ökar möjligheterna att hjälpas åt när kniviga problem skall lösas på distans.

Jätte-KVM med många enheter

En jätte-KVM, helt utan begränsningar varken i antalet servers eller santidiga användare, blir det när ni kombinerar dem med Raritans CommandCenter-lösning. Via en enda IP-adress och en enda inloggning kan alla användare nå alla servrar och skapa en gränslös KVM-switch vars begränsning ännu inte är känd.

Komplettera gärna med våra IP-baserade strömbrytare så kan ni också bryta strömmen på distans!


Ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift