Digital HD över befintligt koaxnät

HDbridge från Zeevee omvandlar video från bland annat satellit-TV-mottagare, kabel-TV-box eller mediaspelare till digitala kabelkanaler som kan sändas i befintligt koaxnät till obegränsat antal HDTV-apparater. Detta sker helt utan ändnoder, programkort eller krav på ny kabelinfrastruktur. Ett idealiskt alternativ för sportbarer, restauranger, hotell, universitet, konferensanläggningar, gym och bostadsfastigheter som vill erbjuda digital HD-kvalité utan nya investeringar i kabelnät eller ingrepp där TV:n står. Återanvänd koaxnätet och undviks fördyrande ombyggnationer.

Digital HD upp till 1080p

Fyra modeller för två eller fyra HD-kanaler per enhet i antingen 720p eller 1080p. För&nbspMönskad blandning eller utbyggnation av ytterligare portar finns dubbla Ethernet-portar för stackning av enheter. För maximal flexibilitet finns ingångar för såväl digitalt som analogt ljud samt komponent och composite för HD respektive SD-video.

Kör istället den vanliga analoga TV-signalen digitalt och undvik skiftande kvalité

HDbridge för standard SD-video (480i) har åtta ingångar och konverterar analog composite video och analogt ljud till digitala kanaler. Den digitala signalen ger en betydande kvalitetshöjning jämfört med den analoga och därför inte samma skiftande bildupplevelse beroende på var i nätet TV:n är ansluten. Trött på flimrande intern-TV-skärmar? Byt till digitalt!

Smart modulering ger er de gamla kanalerna parallellt med de nya!

HDbridge kan utan problem samexistera med det nuvarande kanalsystemet, så att de nya digitala kanalerna läggs till den nuvarande kanaltablån.

Modern övervakning och globala inställningar

Ett tydligt övervakningsgränssnitt gör enheterna enkla att administrera, oavsett antal och blandning. Inställningar kan göras globala och gälla över ett flertal parametrar. HDbrige är även försedd med en display på frontpanelen för ögonblicklig status utan att nätverksansluten enhet behövs. Lätt och intuitivt såväl lokalt som fjärrmässigt.

  • Två eller fyra HD-kanaler per enhet
  • Klarar 1080p/i, 720p/i, 480p/i
  • SD-version för kvalitetshöjning i analoga system

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift