Styr & övervaka reläut & digitala ingångar över Internet

Damocles serien från HWG är en serie lättanvända och mycket mångsidiga produkter ger er tillgång till flera larm-/styrportar via Internet. En extra intressant egenskap är möjligheten att koppla två enheter ”rygg mot rygg” och på så sätt få en transparent förlängning av en I/O-port eller ett larm via IP.

Enkelt beskrivet kan ni till exempel ansluta en strömbrytare till en Damocles och en lampa till en annan Damocles. Med knappen i Göteborg och lampan i Nynäshamn kan ni tända och släcka som ni vill, slå av och på pumpar, ventiler, kontrollera elektroniska dörrlås, garageportar och bommar, boota om datorer och annan utrustning. Med Damocles kontrollerar ni enheter fjärrmässigt. Koppla en dörrsensor till en Damocles och en ringklocka till en annan, nu plingar det i klockan när någon öppnar dörren oavsett var i världen dörren finns. Tillämpningarna är nästan oändliga.

Inbyggd webserver och enkel konfigurering via webbgränssnitt! Surfa in till enheten, läs av aktuell status, stäng eller öppna ett relä.

Välkommen att kontakta oss!


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift