Styr & övervaka reläut & digitala ingångar över Internet

Damocles serien från HWG är en serie lättanvända och mycket mångsidiga produkter ger dig tillgång till flera larm-/styrportar via Internet. En extra intressant egenskap är möjligheten att koppla två enheter ”rygg mot rygg” och på så sätt få en transparent förlängning av en I/O-port eller ett larm via IP.

Enkelt beskrivet kan du till exempel ansluta en strömbrytare till en Damocles och en lampa till en annan Damocles. Med knappen i Göteborg och lampan i Nynäshamn kan du tända och släcka som du vill, slå av och på pumpar, ventiler, kontrollera elektroniska dörrlås, garageportar och bommar, boota om datorer och annan utrustning. Med Damocles kontrollerar du enheter fjärrmässigt. Koppla en dörrsensor till en Damocles och en ringklocka till en annan, nu plingar det i klockan när någon öppnar dörren oavsett var i världen dörren finns. Tillämpningarna är nästan oändliga.

Inbyggd webserver och enkel konfigurering via webbgränssnitt! Surfa in till enheten, läs av aktuell status, stäng eller öppna ett relä.

Kontakta oss för mer information och prisuppgift