Avocent Cybex 4000

Avocent Cybex xp4000-serien

Vi har fortfarande delar till Avocent XP serie för leverans

Med Avocent XP4040:s integrerade stöd för multi-platform och multi-användare kan nätverksadministratörer med sina medarbetare effektivt underhålla den mest komplicerade konfigurationen från flera kontrollpunkter.

Med sin modulära design får administratörerna friheten att styra systemet från serverrummet, datorlaboratoriet eller direkt från sina arbetsstationer. Snabbt utbytbara komponenter förenklar dessutom utbyggnad och underhåll.

Flexibla Avocent XP4000

Avocent XP4000-serien är skapad för flexibilitet och med expansion i tankarna. De modulära komponenterna är designade att fungera tillsammans med och växa tillsammans med ditt behov. Kunder med 4xP-konfigurationer kan med lätthet införa produkter från Avocent Cybex xp4000-serien och arbeta vidare med sin investering

Avocent-Cybex erbjuder nu sin nya XP4000-serie – den mest flexibla, utbyggbara och skalbara matrixlösning tillgänglig i dag för stora datacentraler.

Cybex XP4040

Avocent Cybex xp4040

Den mest avancerade multianvändare och multiplatform switchen för serverrum. Spara utrymme, förbättra kontrollen och hanteringen av serverrummen med XP4040

XP4040:n är switchen som är hörnstenen i xp4000-serien för stora servermiljöer. Den tillåter flera användare att ansluta till och kontrollera olika datorer samtidigt. Systemanvändare har åtkomst till alla anslutna datorer, oavsett om de samtidigt används av någon annan

XP4040 har stöd för alla kombinationer av PC, Macintosh, Sun, RS/6000, Silicon Graphics, DEC Alpha och Hewlett Packard datorer. Du kan använda tangentbord, monitor och mus från valfritt system för att komma åt alla datorer i systemet – och sömlöst växla mellan plattformarna.

Eftersom XP4040 är modulär, så köper du endast vad du behöver, och lägger senare till komponenter allt eftersom datormiljön expanderar. Behöver du fler än 4 användare? Koppla då in en andra XP4040-enhet med extra användarmoduler. Har du köpt in ett serverrack? Lägg bara till datorkort. Faktum är att du kan ha hundratals användare styra hundratals datorer inom ett och samma XP4040-system.

Cybex expansionskablar låter dig lokalisera datorer och användare där du behöver dem mest. Dina datorer behöver inte vara på samma plats, och du behöver inte vara i samma rum för att kontrollera dem. Ihoplänkade XP4040 kan vara upp till 250 fot (ca 76 meter) ifrån varandra för maximal flexibilitet i din konfiguration. Användare kan vara upp till 500 fot (ca 152m) ifrån en ansluten dator och ändå ha kontroll.

Cybex XP4080

Avocent Cybex xp4080

XP4080 används för att koppla in servrar till systemet. Denna komponent, perfekt för icke-blockerande konfigurationer, ger användarna möjlighet att använda till upp till åtta datorer samtidigt per enhet, utan att störas av de övriga användarna.

Cybex XP4400

Avocent Cybex xp4400

För stora, mer komplexa installationer ger chassit XP4400 den mest effektiva och ekonomiska lösningen. Den här enheten kanalerar över 100 expantionssignaler mellan användare och datorer samtidigt. Detta ger hög kvalité på konfigurationen och kan minska kravet på antalet datorer i systemet.

Kontakta oss för mer information och prisuppgift