Optiska A/V-förlängare med CWDM-teknik – SDI/AES3/Serie/data

Ett modulärt och driftsäkert rack för valfri kombination av fiberförlängare i form av insticksmoduler för A/V-signaler, seriella signaler och Ethernet. Racket erbjuder 16 fack att placera de olika modulerna i och är försett med dubbla kraftaggregat samt statusindikatorer på frontpanelen. Flera av modulerna använder CWDM-teknik för att köra så många signaler som möjligt över en enda fiberkabel. Tillsammans med CWDM-muxen kan ni faktiskt köra upp till åtta valfria moduler över en enda fiber!

Modulen för Multi-rate SDI

Modulen för SDI hanterar hela spektrat från 3G-SDI (SMPTE-424M) via HD-SDI (SMPTE-292M) till SD-SDI och DVB-ASI på en enda fiber genom CWDM-tekniken. Sändaränden beställes med de önskade våglängderna så att man i en och samma CWDM-mux bara har en modul av varje våglängd. Mottagardelen är universell. Anslutningen är BNC respektive singlemode fiber med SC-kontakt. Modulen upptar ett fack i racket.

Modulen för AES-3id Audio

Modulen upptar fem fack i racket men har hela åtta audio-portar med BNC-anslutning som alla kombineras över en enda våglängd. Sändaränden beställes även här med de önskade våglängderna så att man i en och samma CWDM-mux bara har en modul av varje våglängd. Mottagardelen är universell. Anslutning med BNC och singelmode fiber med SC-kontakt.

Modulen för RS232/422

Här överförs de seriella gränssnitten RS232 och RS422 (SMPTE 207M) upp till 10Mbps hastighet via en fiber och på en av två valbara våglängder; 1310 eller 1550 nanometer. Modulen tar tre fack i racket.

Modulen för Ethernet 100Mbps

Ethernet 100BaseTX till en enda fiber på antingen 1310 eller 1550nm. Anslutning med RJ45 och singlemode fiber SC. Modulen upptar två fack.

Modulen CWDM multiplexer/demultiplexer

Multiplexorn koncentrerar upp till åtta olika våglängder till en enda i sändaränden och packar upp dem till sina ursprungliga våglängder i mottagaränden. Ni kan exempelvis köra åtta olika 3G-SDI signaler på en enda fiber. Det ger maximalt nyttjande av fiberkabeln.

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift