Optiska A/V-förlängare med CWDM-teknik – SDI/AES3/Serie/data

Ett modulärt och driftsäkert rack för valfri kombination av fiberförlängare i form av insticksmoduler för A/V-signaler, seriella signaler och Ethernet. Racket erbjuder 16 fack att placera de olika modulerna i och är försett med dubbla kraftaggregat samt statusindikatorer på frontpanelen. Flera av modulerna använder CWDM-teknik för att köra så många signaler som möjligt över en enda fiberkabel. Tillsammans med CWDM-muxen kan ni faktiskt köra upp till åtta valfria moduler över en enda fiber!

Modulen för Multi-rate SDI

Modulen för SDI hanterar hela spektrat från 3G-SDI (SMPTE-424M) via HD-SDI (SMPTE-292M) till SD-SDI och DVB-ASI på en enda fiber genom CWDM-tekniken. Sändaränden beställes med de önskade våglängderna så att man i en och samma CWDM-mux bara har en modul av varje våglängd. Mottagardelen är universell. Anslutningen är BNC respektive singlemode fiber med SC-kontakt. Modulen upptar ett fack i racket.

Modulen för AES-3id Audio

Modulen upptar fem fack i racket men har hela åtta audio-portar med BNC-anslutning som alla kombineras över en enda våglängd. Sändaränden beställes även här med de önskade våglängderna så att man i en och samma CWDM-mux bara har en modul av varje våglängd. Mottagardelen är universell. Anslutning med BNC och singelmode fiber med SC-kontakt.

Modulen för RS232/422

Här överförs de seriella gränssnitten RS232 och RS422 (SMPTE 207M) upp till 10Mbps hastighet via en fiber och på en av två valbara våglängder; 1310 eller 1550 nanometer. Modulen tar tre fack i racket.

Modulen för Ethernet 100Mbps

Ethernet 100BaseTX till en enda fiber på antingen 1310 eller 1550nm. Anslutning med RJ45 och singlemode fiber SC. Modulen upptar två fack.

Modulen CWDM multiplexer/demultiplexer

Multiplexorn koncentrerar upp till åtta olika våglängder till en enda i sändaränden och packar upp dem till sina ursprungliga våglängder i mottagaränden. Ni kan exempelvis köra åtta olika 3G-SDI signaler på en enda fiber. Det ger maximalt nyttjande av fiberkabeln.

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift