AlterPath Bio – Biometrisk autensiering

Alterpath Bio är en biometrisk scanner som när den används i samband med Cyclades ACS eller manager ökar dess funktionalitet genom att lägga till ännu ett lager säkerhet för IT administratörer som administrerar kritiska system. Använd ditt finger för att identifiera dig och ge dig tillgång till dina säkra applikationer.

Cyclades kompletterar den redan branchledande säkerheten i ACS-serien av konsolservrar genom att som första företag erbjuda datakryptering och serverbaserad autentisering.

AlterPath Bio är en portabel USB-enhet som kombinerar lagringsmedia för ”SSHv2 säkerhets-nycklar” med en fingeravtrycksläsare liten nog att passa som nyckelring!

Stark användarautentisering är ett av det viktigaste steget för att hålla ditt nätverk säkert.

Alterpath Bio ger administratörer möjlighet till trestegs-autentisering genom ”något du är, något du har och något du vet”

För att komma åt en konsolserver skyddad med denna typ av trestegs-autentisering krävs att du dels har tillgång till en biometrisk-scanner (något du har) samt att du har exakt samma fingeravtryck som ägaren till denna (något du är) och sist men inte minst måste du ha dennes lösenord (något du vet).

Fingeravtrycksläsaren är snabb, enkel och billig.

Kontakta oss för mer information och prisuppgift