Klicka här för att ladda ner PDF

AdderLink X-DVIPro

X-DVIPro

DVI-extender med fullständig DVI överföring (ingen förlust) och överföring av USB för tangentbord och mus via CATx-kabel upp till 50 meter.

AdderLink X-DVIPro är andra generationens extender från Adder för att överföra både full DVI-video samt USB över en enda CATx kabel.

Funktioner

Fullständig DVI-extender
AdderLink X-DVIPro ger fullständig digital videoupplösning upp till 165 MPixels per sekund vilken är den maximala överföringshastigheten på inre DVI-anslutningar. Detta sker utan komprimering på något sätt. Upplösningar som stöds genom en enda DVI varierar från 640 x 480 vid 60 Hz (25 MPixels / s) upp till 3840 x 2400 vid 17Hz (164 MPixels / s).

USB tangentbord och mus extender
Parallellt med DVI-överföringen kan överföring av USB ske vilket gör att du kan förlänga tangentbord och möss mer än 60 meter på samma CATx-kabel. Detta gör X-DVI perfekt för arbetsplatser där man vill minska problem med värme och buller. Genom att centralisera dina arbetsstationer kan du även förlänga dess livslängd genom att säkerställa optimal temperaturkontroll och minimal fysisk störning.

Enkel CATx-distribution
Till AdderLink X-DVIPro krävs bara en CATx-kabel (CAT6 rekommenderas). Andra lösningar på marknaden kräver två kablar för att transportera DVI och DDC EDID. X-DVIPro löser detta parallellt med USB över en enda CATx kabel.

DVI-D digitalvideo
AdderLink X-DVIPro upprätthåller videosignalen rent digitalt vilket gör att mani inte får någon förlust av kvalitet genom D / A eller A / D omvandling, vilket försäkrar att det skärmen visar är exakt samma som den signal som skickats.

Utökad profil DDC EDID
AdderLink X-DVI överför även DDC EDID-data från din bildskärm till adaptern för att se till att din dator är konfigurerad så att optimal videoprestanda kan levereras. Den utvidgade DDC EDID är särskilt viktigt när det gäller förlängning av video till högpresterande bildskärmar. Denna funktion är helt nödvändigt för en professionell grafikanvändare inom till exempel efterproduktion, broadcast, arkitektur, grafisk design, medicinsk bildbehandling, CAD eller andra applikationer där rätt visningsegenskaper är kritiskt.

Skiss: X-DVIPro

Intelligent kabel-modellering
X-DVI har utformats för att användas i många olika miljöer och till många olika typer av kabel. För att säkerställa att kvaliteten på din DVI-signal alltid är optimal, har Adder modellerat ett brett utbud av kablar och integrerat dessa modeller i X-DVIPro. Följden av detta är en större flexibilitet av CATx-anslutning, vilket gör att befintlig CATx-infrastruktur oftast kan användas.

Gränssnitt / alternativ för strömkabel
AdderLink X-DVI-sändare drivs direkt via USB-koppling, något som minskar kabeltrasslet. Men det finns också en adapter med strömkabel att komplettera med i de fall USB matning inte är möjlig.

Specifikation

Videoupplösning:
Fullständig DVI videoupplösning upp till maximalt 165MP / s

Förlängningsavstånd:
Maximalt upp till 60 meter om man använder CATx S/FTP-kabel

O/S-kompabilitet:
Oberoende av operativsystem

Anslutningar (lokal/fjärr):
Lokalt: DVI-D, USB B, valfritt strömuttag, RJ45
Fjärr: DVI-D, dubbla USB-A, strömuttag

Fysiskt:
Lokalt: Metallhölje, 120mm / 4.7 ”(W) x 75mm / 3” (D) x 26mm / 1 ”(h) 319g / 0,7 lb
Fjärr: Metallhölje, 120mm / 4.7 ”(W) x 75mm / 3” (D) x 26mm / 1 ”(h) 323g / 0,7 lb

Ström:
Lokalt gränssnitt med ström, valfritt +5 V DC, fjärr +5 V

Driftstemperatur:
0-40 grader Celsius

Godkännanden:
CE, FCC

Kontakta oss för mer information och prisuppgift